Лудата ТДС-ка vs Alfa 166 180hp+
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Re: Лудата ТДС-ка vs Alfa 166 180hp+
uCnaHeTcA написа:RSxRacer написа:uCnaHeTcA написа::kuku: Вильо, вие започнахте спора с килограмите, още в Тюнинга![]()
ми аз не знам за кво са спори ама реално алфата си е доста тежка кола и е нормално 36цата да го тупа... по интересно ще е с 525тдс как ще се престави колата на Роман
Никой не твърди, че ТДС-а е по-лек от Алфата![]()
прочете ли кво си написал или просто се дракаш? Никаде не съм казал,че на Авго колата е зле или т.н Даже много си ме кефи как си върви,особенно след като изпонатупа доста БМВ-та на ДЗС-то... Но колата му е по-лека и това е факт-а

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
uCnaHeTcA написа:RSxRacer написа:uCnaHeTcA написа::kuku: Вильо, вие започнахте спора с килограмите, още в Тюнинга![]()
ми аз не знам за кво са спори ама реално алфата си е доста тежка кола и е нормално 36цата да го тупа... по интересно ще е с 525тдс как ще се престави колата на Роман
А друг ТДС, било то 325 или 525 в състоянието, в което е на Августин, с неговите доработки и прочие, е едва ли не невъзможно да се намери
Оп аз мога да се пробвам,имам такьв КОШ 525 ТДС
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
RSxRacer написа:uCnaHeTcA написа:RSxRacer написа:uCnaHeTcA написа::kuku: Вильо, вие започнахте спора с килограмите, още в Тюнинга![]()
прочете ли кво си написал или просто се дракаш? Никаде не съм казал,че на Авго колата е зле или т.н Даже много си ме кефи как си върви,особенно след като изпонатупа доста БМВ-та на ДЗС-то... Но колата му е по-лека и това е факт-а
Грешно ме разбираш бре

- RSxRacer
- вълкодав
-
Пресиян Василев написа:uCnaHeTcA написа:RSxRacer написа:uCnaHeTcA написа::kuku: Вильо, вие започнахте спора с килограмите, още в Тюнинга![]()
А друг ТДС, било то 325 или 525 в състоянието, в което е на Августин, с неговите доработки и прочие, е едва ли не невъзможно да се намери
Оп аз мога да се пробвам,имам такьв КОШ 525 ТДС
е тука ще е по-интересно

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- RSxRacer
- вълкодав
-
uCnaHeTcA написа:RSxRacer написа:uCnaHeTcA написа:RSxRacer написа:uCnaHeTcA написа::kuku: Вильо, вие започнахте спора с килограмите, още в Тюнинга![]()
Грешно ме разбираш бреТи къде видя пък аз да казвам, че си казал, че е била зле
Също така и аз не отричам, че е по-лека и е факт
брат надрусан ли си? Прочети това в червеничко! Точно там отричаш,че на Августин колата е по-лека!
www.bizzart.info

www.bizzart.info

RSxRacer написа:uCnaHeTcA написа:RSxRacer написа:uCnaHeTcA написа:RSxRacer написа:uCnaHeTcA написа::kuku: Вильо, вие започнахте спора с килограмите, още в Тюнинга![]()
Грешно ме разбираш бреТи къде видя пък аз да казвам, че си казал, че е била зле
Също така и аз не отричам, че е по-лека и е факт
брат надрусан ли си? Прочети това в червеничко! Точно там отричаш,че на Августин колата е по-лека!
Въйййййййй, имах впредвид обратното бре

- AVGO
- ентусиаст
-
- Кара: AvGo's Devil
- Мечтае да кара: дълго
Тук, било то за жалост или за щастие си доста прав.Хората не уважават и не пазят

Колегата Пресиян, е със шлеп ама той пък е на 142 км ( с точност )

Химна на Бавареца >>> http://www.vbox7.com/play:e3237f4183
Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3

Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
днес около 0:00 часа в русе тдс е припаднал от алфа с 1800 ремапа 

AVGO написа:По алфата има правени 1000 ремапа, нафта на макс, права генерация, спортен филтър, голям фронтален интеркулер и турбо на 1.7 бара.
А БМВ-то......си е просто БМВ донастроено от Пресиян Василев![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=qVxlCyjQaSU
Това беше преди когато Алфата имаше само 200 ремапа и спортен филтър, но вече се изживяваше като 1 от най-бързите дизели в Русе .
http://www.youtube.com/watch?v=We092kwJfpY&NR=1
И все още е един от най-бързите дизели в Русе, и докато ме има ти ще си на 2-о място:
Реванш без 80-90 кг оператор в колата http://vbox7.com/play:08d329c3 или http://www.youtube.com/watch?v=INf1xM4zk8g ( за high definition )
Виждам че скромничиш спрямо БМВ-то, но казваш всички жокери на алфата. Нека просветля хората. ТДС-ката ти е надута на 1.5 бара ( от 0.8-0.9 стокови ) благодарение на МЕН ( Кой ти помогна да купиш частите и какви точно за да не пренадува? Кой се занимава с теб да ти търся човека, който да ти го сложи правилно понеже беше в задънена улица и не можеше да се оправиш. Виждам че ми се отблагодаряваш подобаващо )
Имаш спортен филтър КН, права изпускателна система на 60мм и кулера си ти е фабрично фронтален, за разлика от моя стоковия заради което се наложи и да го сменя с малко по-голям от твоя ( Всичко е описани в клипа )
Помпата ти работи на предела на живота си и блъска нафта, като за последно. После се чудиш защо ти горяла 11 градско...
Да споделя ли последното или да премълча? Май тайното ти копченце не си свърши работата?
И алфата ми никога не е имала 200 ремапа. Имаше един на една софийска фирма, който беше много слаб и когато се пусна с мен за първи път ме би наистина много. Защо не споделиш как вървяхме с теб, когато си оправих колата? Защо не каза, че се пускаш с болна кола със заминал клапан за високото налягане, дебитомер и зацапана геометрия която даже изпържих след няколко месеца и си ремонтирах турбото?
Колата ми през месец има промяна във софтуера, защото проверяваме с Вильо oт VRPerformance как ще се държи автомобила при всяка промяна малко по-малко. Нямаме налично дино с което да направим настройките от раз. А при такъв проект се изисква много внимание и прецизност.
AVGO написа:Да бе , след това се усетих че се подвизаваш и в тунинга![]()
Странното е че индиректно върви повече от 330д 184 коня с чип![]()
Алфата върви наравно с него до 140, а аз бия Алфата. Също така алфата бие Нисан Сентра 1100 кг замерено 160 коня на колелата , и аз пак бия Алфата
Никога не си вървял до 330d с чип, няма и да вървиш защото с него сме абсолютен кантар. При това не е с най-агресивня си мап и не използва целия потенциал както ние с теб.
AVGO написа:MICH__ написа:Еми той от 1 година все това се мъчи.През 2 седмици ремап, не знам си какво, просто най-последните му подобрения бяха мнгоо сериозни, затова трябваше да предприема мерки![]()
Иначе, още преди това момчето беше казало че събира за по-големи дюзи.
Не лъжи хората. Никога не съм казвал, че събирам пари за дюзи. Казах ти, че би ми се искало да имам излишни пари за дюзи ( Удоволствието при мен струва над 1000 лв. )AVGO написа:nakoone написа:Баси печката.![]()
![]()
С голям черпак сипваш-браво.![]()
С толкова голям колкото ми сипваха и преди гонката![]()
Защото имало изказвания коита аз не съм чул от сорта на "Айде давай го тоз шибания ТДС на чертата да му скъсам гъза"
Който се смее последен, се смее най-добре.
И за финал... Защо се оказа така, че Алфата имаше човек в повече ( 80-90 кг) а в ТДС-ката нямаше никой? Ами защото аз ти пратих Калин да седне при теб, а ти му каза да не сяда и това става зад гърба ми, когато потеглям вече. И като свършихме гонките и излязохме от колата виждам, че си сам. И за да не кажеш, че си измислям ето разговора ни в скайп:
[16.9.2010 г. 03:20:01] ®0M@N says: prosto malko tupo napravi 4e vurna
[16.9.2010 г. 03:20:02] ®0M@N says: kalin
[16.9.2010 г. 03:20:05] ®0M@N says: da beshe kazal
[16.9.2010 г. 03:20:10] ®0M@N says: 4e ne iskash hora vutre
[16.9.2010 г. 03:20:12] - A V G O *ReD_BuLL* lYl says: re6ih da pravq kato stanyo
[16.9.2010 г. 03:20:14] - A V G O *ReD_BuLL* lYl says: nikoga nikoy
[16.9.2010 г. 03:20:14] ®0M@N says: tei da se gonihme
[16.9.2010 г. 03:20:20] - A V G O *ReD_BuLL* lYl says: sam si mi e dobre
[16.9.2010 г. 03:20:21] ®0M@N says: e shto ne mi go kaza
[16.9.2010 г. 03:20:34] ®0M@N says: kato ti kaza da kai4m po nqkoi
[16.9.2010 г. 03:20:35] ®0M@N says: premal4a
[16.9.2010 г. 03:20:38] ®0M@N says: nishto ne kaza
[16.9.2010 г. 03:20:39] ®0M@N says: a vurna kalin
[16.9.2010 г. 03:20:57] - A V G O *ReD_BuLL* lYl says: ne sum go kril
[16.9.2010 г. 03:21:03] - A V G O *ReD_BuLL* lYl says: djamovete ne sa mi zatumneni
[16.9.2010 г. 03:21:06] - A V G O *ReD_BuLL* lYl says: vsi4ko se vijda
[16.9.2010 г. 03:21:09] ®0M@N says: az i nqmam noshtno
[16.9.2010 г. 03:21:10] ®0M@N says: vijdane
[16.9.2010 г. 03:21:13] ®0M@N says: seshtash li se
[16.9.2010 г. 03:21:19] ®0M@N says: ne e denem
[16.9.2010 г. 03:21:20] - A V G O *ReD_BuLL* lYl says: okey np
[16.9.2010 г. 03:21:57] ®0M@N says: beshe
[16.9.2010 г. 03:21:57] ®0M@N says: prosto malko kurvenski
[16.9.2010 г. 03:21:58] ®0M@N says: pri men 90 kg
[16.9.2010 г. 03:21:59] ®0M@N says: da sedne
[16.9.2010 г. 03:22:00] ®0M@N says: 4ovek
[16.9.2010 г. 03:22:05] ®0M@N says: a ti da premal4ish
[16.9.2010 г. 03:22:10] ®0M@N says: 4e nqma nikoi
[16.9.2010 г. 03:22:13] ®0M@N says: kakto
[16.9.2010 г. 03:22:14] ®0M@N says: i da e de
[16.9.2010 г. 03:22:54] - A V G O *ReD_BuLL* lYl says: ayde leka
Предварително се извинявам на господата модератори, ако съм внесъл някаква смут във форума. Не искам да ме мислите за аутсайдер и натрапник, понеже карам алфа ромео. Във всяка марка има нещо което харесвам. В БМВ това е 330d, 335d конкретно. Просто беше много изписано зад гърба ми спрямо мен и реших да се защитя с факти и да покажа РЕАЛНИЯ резултат от една гонка между мен и ТДС-ката. Лека вечер.
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Цитат на колегата Роман:
И все още е един от най-бързите дизели в Русе, и докато ме има ти ще си на 2-о място.
Много силно и дразнещо изказване от твоя страна. По този начин се получават и конфликти. Колега, ти явно не обичаш да губиш и не си единствения, но в с спорта има и падения и възходи и не винаги можеш да си първи. Бъдете колегиални един към друг, без нападки, за да не се заключва темата. Правете хубави клипове, ъпгрейдвайте си колите и нека по-подготвената кола да победи. Запазете добрия тон. Ще се радваме на нови клипчета с подобрения по колите ви. Винаги има още какво да се желае.
И все още е един от най-бързите дизели в Русе, и докато ме има ти ще си на 2-о място.
Много силно и дразнещо изказване от твоя страна. По този начин се получават и конфликти. Колега, ти явно не обичаш да губиш и не си единствения, но в с спорта има и падения и възходи и не винаги можеш да си първи. Бъдете колегиални един към друг, без нападки, за да не се заключва темата. Правете хубави клипове, ъпгрейдвайте си колите и нека по-подготвената кола да победи. Запазете добрия тон. Ще се радваме на нови клипчета с подобрения по колите ви. Винаги има още какво да се желае.
mitaka7 написа:Цитат на колегата Роман:
Просто отговорих със същия тон, който колегата Августин го каза "Изживявал съм се като най-бързия дизел" Извинявам се за острото ми изказване въпреки това.
- sotir4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 528i sport
- Детайли за колата: M52B28TU sport edition
Момчета престанете да се джавкате за глупости!!!Независимо коя кола е по-бърза на 400,200 или 50м,това не я прави по-добра или пък по-мощна...Има прекалено много фактори които оказват значение,за да се вадят заключения.На който му харесва Алфа-нека си ги кара,ние "шматките"
ще си караме "бавните" BMW-та и те така...

- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Наистина за да дигне ТДС 0-100 за 8 сек трябва доста туниниг.
С чип и спортен филтър, ако стигнеш данните от сайтовете от 9,5 сек трябва да си щастлив - това значи,че двигателят е в отлично състояние.
А още сек. и половина надолу.... турбо,помпа,кулер и т. н.
Евала за ТДСката, но да казваш,че само с чип се постига това.....
С чип и спортен филтър, ако стигнеш данните от сайтовете от 9,5 сек трябва да си щастлив - това значи,че двигателят е в отлично състояние.
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
vanci88 написа:Наистина за да дигне ТДС 0-100 за 8 сек трябва доста туниниг.
Венци вярно е няма допьлнителни неща по колата.Всичко е сток,единственно е сложен чип в ДДЕ.
Просто мотора е в добро здраве,с перфектна центровка ,точно сметнато гориво(Не изпушва грам)и наи важното добро задкормилно устроиство.

В момета ми се вьртят в главата разни идеиики ,но тьрся нещо.Като го намеря ще го качим на колата и ще му гарантирам до половин секунда преди 100км/ч.
Тоест около 10 кончета.
Диагностиката не е гледане на телевизия !