Помощ Пробем със сензор на кормилната уредба
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- hades40
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320d
- Мечтае да кара: neshto nad 400HP
Re: Помощ Пробем със сензор на кормилната уредба
SaRsEmA аз мойта в близкия месец няма да я оправя, понеже тука са кожодери и след около месец се прибирам кам Бг, ще ида да поразпитам тук там как седят нещата, да ми направят една диагностика и да го махна проблема, да те питам ДСП-то бачка ли ти защото моето небачка и ми казаха че е заради проблема, та без контрол за стабилността зимата... се едно караш (как каза колегата) ЛАДА 1300
, а и ще ми е първа зима в Бг с него и искам да си е всичко 6ца.

Последна промяна hades40 на 19 Сеп 2010, 17:51, променена общо 1 път
Което не ме убива, ме прави по силен!
- SaRsEmA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M Tech 2
- Детайли за колата: 320Д,2002,M Tech 2
Колега не не ми работи ДСЦ-то,на втора или трта като дам газ за да се изнеса от нчкои крастовисхте по бурзо и запо4ва да варти гуми и да сучи задницата.Аз от това се притеснявам за зимата че няма да мога да тръгна без ДСЦ-то.Аз днес ходих на една диагностика и ми казаха да я закарам другата седмица да свалят всички датчици да ги замерват но нещо нямам много вяра на майстора и се чудя дали да не отида до софия при някой колега от форума който може да го направи и да си реша проблема.Струвами се че колегата миленкус мисля се пишеше може да го оправи или при адаша Ясен но ще видим,имам един сливенски майстор който си мисля че ще може да го оправи проблема но е труден за намиране.Ще го видя,но така или иначе ще пиша ако има нещо ново.
- hades40
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320d
- Мечтае да кара: neshto nad 400HP
SaRsEmA има малка вероятност проблема при двамата да е различен, по това което каза че и лампата за наклатките ти свети ме навяват лоши мисли за АБС систамата, може да е заминала, щом казваш че си ги сменил но пак ти свети...но не нсъм сигурен трябва да си направиш диагностика.А аз обещавам като оправя мойта надявам се в близкия месец-два да пиша и да кажа какво и е било. Но ти като я оправиш пиши тука за да разберем какво и е имало и колко ти е струвало ако не е проблем, аз имам същия проблем, тука в Мадрид има много кръгови, и повечето са малки, сам се сещаш че като падне малко дъжд и на втора в това кръгово...на всичко отгоре сам с комби... прави си извода каква е краиния резолтат
( не че понякога не я вартя нарочно, но това друга тема
)

Което не ме убива, ме прави по силен!
- SaRsEmA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M Tech 2
- Детайли за колата: 320Д,2002,M Tech 2
Какво става със проблема?Има ли някой който го е разрешил,че идва зима и без АСЦ достта трудно ще изкарам зимата без инциденти.Тези две лампи си светят когато си поискат.Примерно сутрин си паля колата и след 20-30-40 км понякога по рано понякога и по късно светват двете лампи на АСЦ и ръчната в жълто.И тези накладки така и не ги оправих да не ми свети лампата.А там от какво може да е един господ знае.Надявам се някой да има някакво решение по вапроса.
- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
Колега, преди време ми изчистиха грешката и при първите 500м ми светнаха отново дрете лампи ( за ръчната и за контрола на стабилността в жълт цвят) но тогава отидох при друг "специалист" и ми каза,че или АБС системата или сензора на наклатките, вярно бяха ми и изнопсени задните наклатки и дискове.Смених ги отидох при един приятел да ми закачи колата за компютъра и ми каза, че почети е сигурен, че е от сензор на волана, казами че са 2, единия е от горната страна а другия от доланата, и че този от горната е лесен за отремонтиране но другия от доло може да ми излезе "солено" и реших да се посаветвам и с вас, токувиш попадна и на някои друг потарпевш от същата садба.Та това е, ако можеш да ми да деш адреса на твоя сервиз на бош или някои друг ще сам много благодарен за което.
Благодаря още веднъж.
сензора на накладкит е друга работа и са два на къст (предно ляви и задно дясно) сигналната лампа от тях е съвсем друга и няма нищо общо с АБС. АБС-а има датчици на всяко колело по един и отново неговата сигнална лампа не е от тези които ти светят. остави тези неща и търси проблема другаде. колегите вече са ти го казали........

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2