Гонка
Модератор: Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Гонка
Ами значи ме интересува кой кого.. БМВ 525ТДС с М Пакет около 175 коня, чип тунинг от Германия , 95 година е колата на 160 000 реални километра, срещу Тойота Авенсис 2.0 147 коня бензин.. Така че кой кого, гонка на 400 метра и на дълго разстояние с завой към 20 км.. Очаквам мнения..
- Azrail
- UFO Pilot
-
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Хе хе, крокодил с М-пакет. Абе, пакета с какво подобрява динамичните качества на тдс-ката? Че и аз мисля да си сложа такъв. Вярно, че съм с М50, ама може и аз да постигна някакъв ефект.

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
пак и тоиотата има по добър вартящт момемт няма загуби от дифа като при тдс ката и е 16 клапанова мисля 4е на 400 метра нямаш шанс

Ами по принцип:
http://catalog.auto.ru/bmw/5er/2543.htm
http://catalog.auto.ru/toyota/avensis/3745.htm
Авенсиса е с по-малък въртящ момент...
http://catalog.auto.ru/bmw/5er/2543.htm
http://catalog.auto.ru/toyota/avensis/3745.htm
Авенсиса е с по-малък въртящ момент...
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Абе ТДС-а бяга много а и с чипа... Аз съм за БМВ-то. Нищо че имам 1% съмнение. Не знам тойотата ама аз с мойта 520-ките ги правя смешни
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Нали точно затова написах че имам 1% съмнение.tds написа:Че бяга, съгласен съм , ама след 2000 оборотаСпоред мен тдс-а не е подходящ за 400м, трябва много добре да го познаваш за да постигнеш добри резултати на драг. Виж за доускорение и за изпреварване направо е ненадминат
- просто си е за извънградско тая кола.
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
ZvezdeliN написа:В краен случай .. Кой кого??Аз смятам даже съм 100% сигурен че БМВ-то ще изяде този японски автомобил.. БМВ си е БМВ!!! А Тойота....
За нищо не става..
Напълно съм съгласен че БМВ-то си е БМВ, но неподготвен се изказваш за Тойота!
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- bat Jeko
- младши ентусиаст
-
Здравеите
Интересно мие как е свършила гонката.
тука се написаха доста глупости за японските автомобили.
Признавам класата на БМВ но си мисля че малко от хората във форума са сядали некога зад вилана на една корола дори
Не напразно Тоyота е наи продаваната кола в света, верно базовите и модели не предлагат такова спортно каране като базовите на БМВ и сравняваме два автомобила различен клас525 и авенсис
Боя какнтар немал , така че нека да чуем резултата пак и зависи кои е зад вилана, и ние сме били турците на Шипка с по малко хора и по неизгодни позиции
Не виждам кое при двете компании е различно
БМВ ванос -Тоуота VVTi/ БМВ М51 -Тоуота Д4Д
Ако преди 10 години се смеехме на кореиските коли сега те имат своя пазарен дял, повече от италианците и французите, след 10 години Китаиските автомобили(те вече не правят коли) ще имат своя пазарен дял.
Вчера докато се ровех да търся плюсове и минуси на газта разбрах че имало и състезателни коли на газ,току виж от утре ги караме и с дезодоранти вече.
Тоуотата е е доста по нова все пак 4 цилиндъра,бензин, Баварката е шестак, турбо, чип, за дългото съм почти сигурем в нея но.....
Свършили чупенето на мотори, ако да некам чуем резултата,моля.
Сриск да бъда порицан за това си мнение, моето мото във форума е "Всяка година с нова кола ,че да ги пробваме всичките"
Good Luck- живо куче трува повече от мъртав лъв
Пък нащо магаре наи върви
Интересно мие как е свършила гонката.
тука се написаха доста глупости за японските автомобили.
Признавам класата на БМВ но си мисля че малко от хората във форума са сядали некога зад вилана на една корола дори

Не напразно Тоyота е наи продаваната кола в света, верно базовите и модели не предлагат такова спортно каране като базовите на БМВ и сравняваме два автомобила различен клас525 и авенсис

Боя какнтар немал , така че нека да чуем резултата пак и зависи кои е зад вилана, и ние сме били турците на Шипка с по малко хора и по неизгодни позиции

Не виждам кое при двете компании е различно
БМВ ванос -Тоуота VVTi/ БМВ М51 -Тоуота Д4Д
Ако преди 10 години се смеехме на кореиските коли сега те имат своя пазарен дял, повече от италианците и французите, след 10 години Китаиските автомобили(те вече не правят коли) ще имат своя пазарен дял.
Вчера докато се ровех да търся плюсове и минуси на газта разбрах че имало и състезателни коли на газ,току виж от утре ги караме и с дезодоранти вече.
Тоуотата е е доста по нова все пак 4 цилиндъра,бензин, Баварката е шестак, турбо, чип, за дългото съм почти сигурем в нея но.....
Свършили чупенето на мотори, ако да некам чуем резултата,моля.
Сриск да бъда порицан за това си мнение, моето мото във форума е "Всяка година с нова кола ,че да ги пробваме всичките"

Good Luck- живо куче трува повече от мъртав лъв
Пък нащо магаре наи върви

14 мнения
• Страница 1 от 1