Демферен маховик

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: e46 Mpaket
Мечтае да кара: m6

Демферен маховик

Мнение от krasi_5kov » 14 Сеп 2010, 1:14

Здравейте колеги,имам проблем и се надявам някой който разбира да даде компетентното си мнение.Преди около 20 денаа оставих колата си (320д 2004г) и заминах на почивка....идвам си след 15 дни и когато натисна съединителя си променя звука,на полу съединител се чува тропане и като го натисна до доло се чува свирене...Единн майстор каза...''Спокойно всички правят така'' хахаха ... друг ми каза ''Деферен маховик''....трети ми каза ''Лагер'' ... някой имал ли е този проблем и бихте ли ми обяснили. Благодаря ви за разбирането!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW-то си всеки ден
Мечтае да кара: Кола която не се разваля!!!

Re: Демферен маховик

Мнение от pifa » 14 Сеп 2010, 16:47

Споко, не е маховика...почти сигурно от това което описваш!Но пък лагера точно така прави и вероятността /пак казвам по това както го описваш/ е 99%!За да е маховика трябва да претриса/това е най-честия признак/, но спирам до тук защото знам какво ще последва от някои колеги ако продължа.....за това е нужно човек кото разбира, защото претрисане може да има и от съеденител и доста други неща за кола с задно предаване!
Ако си от Пловдив или региона веднага те пращам при човек ако нямаш под ръка, който да ти диагностицира проблема.
Опре ли ви яйцето до дупето, вижте дали яйцата не са две!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F34 320d
Мечтае да кара: G32
Детайли за колата: 320d GT B47

Мнение от mistyrain » 14 Сеп 2010, 16:58

да, най-добре е да идеш да ти го диагностицират но при хора дето разбират и тогава да кажеш какво е точно за да знаеме и ние за в бъдеще. Не че неискаме да ти дадеме акъл ама може да не е много правилен.

Потребител
Аватар
Кара: e46 Mpaket
Мечтае да кара: m6

Мнение от krasi_5kov » 15 Сеп 2010, 20:44

pifa написа:Споко, не е маховика...почти сигурно от това което описваш!Но пък лагера точно така прави и вероятността /пак казвам по това както го описваш/ е 99%!За да е маховика трябва да претриса/това е най-честия признак/, но спирам до тук защото знам какво ще последва от някои колеги ако продължа.....за това е нужно човек кото разбира, защото претрисане може да има и от съеденител и доста други неща за кола с задно предаване!
Ако си от Пловдив или региона веднага те пращам при човек ако нямаш под ръка, който да ти диагностицира проблема.

ами от Димитровград съм но не е проблем да отида до Пловдив въпроса е да се направи качествено и да ме устроива цената

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 15 Сеп 2010, 22:10

Между Димитровград и Хасково - точно до МБК - има 1 сервиз...без забележки - перфекционист е пича!!
За жалост съм затрил номера, а поне преди работеше само със запазен час!

Назад към E46