BMW 325i Coupe Motorsport International Limited Edition
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Ю.Г.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325is Motorsport International LE
- Мечтае да кара: m50b32 :)
- Детайли за колата: CAI Cosmo Racing,Modded Chip VR Performance , 7200rmp rev limiter, lightweight flywheel, Straight pipes , cat delete + dtm style rear muffler, short shifter
BMW 325i Coupe Motorsport International Limited Edition
Здравейте колеги , след 10 дневно издирване в Германия успях да намеря много рядък е36 модел BMW 325i Coupe Motorsport International Limited Edition Carbon Line Avus 2 и имам въпрос относно информация за този модел. Почти нищо не мога да намеря в интернет за спецификациите конкретно на този модел. Изпратих и-мейл до БМВ с ВИН номера и ми върнаха файл с доста малко инфо за заводските опции поръчани от оригиналния собственик , но нищо по-вече .
Ако някой има по-вече информация за модела , данни , спецификация , произведени бройки от тази серия и т.н. нека даде линк моля.
Ето и директен линк с галерия от снимките , извинявам се за качеството на снимките но само камерата ми бе под ръка , само пропуснах да снимам емблемите под вратите на шасито :
http://img441.imageshack.us/g/file0003i.jpg/
Ако някой има по-вече информация за модела , данни , спецификация , произведени бройки от тази серия и т.н. нека даде линк моля.
Ето и директен линк с галерия от снимките , извинявам се за качеството на снимките но само камерата ми бе под ръка , само пропуснах да снимам емблемите под вратите на шасито :
http://img441.imageshack.us/g/file0003i.jpg/
- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
Re: BMW 325i Coupe Motorsport International Limited Edition
Според мен тази 325-ца си е просто индивидуал.. Със сменяни фарове и мигачи + много лепенки 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
И мен така ми мяза. Моторспорт лимитед има май само М-ки, 600 и няколко броя. Иначе и мойта е лимитед едишън със същите лепенки само, че от тия, дето ги продавах преди 

- Ю.Г.
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: CAI Cosmo Racing,Modded Chip VR Performance , 7200rmp rev limiter, lightweight flywheel, Straight pipes , cat delete + dtm style rear muffler, short shifter
Ето и какво ми пратиха от БМВ Сървис за опциите на колата ми :

Oпциите 766 , 779 и 960 са ми интересни интересни конкретно какво включват : Индивидуал " Авус"(тази Авус опция ми е интересна какво означава) . Карбон Лайн(ясно ми е че има карбон линия , но по-подробно в какво се състои) и 960 опцията гугъл преводача ми дава че означава "ъгъл ограничение" , но какъв точно , за какво , на какво и къде не ми е ясно .
Ако някой колега знае и ми обясни , ще съм му благодарен

Oпциите 766 , 779 и 960 са ми интересни интересни конкретно какво включват : Индивидуал " Авус"(тази Авус опция ми е интересна какво означава) . Карбон Лайн(ясно ми е че има карбон линия , но по-подробно в какво се състои) и 960 опцията гугъл преводача ми дава че означава "ъгъл ограничение" , но какъв точно , за какво , на какво и къде не ми е ясно .
Ако някой колега знае и ми обясни , ще съм му благодарен

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Individual Serie Avus значи, че колата е поръчкова (индивидуал) и е с Avus Blau цвят...
- Ю.Г.
- кандидат ентусиаст
-
Цветът на колата ми е Космошварц Металик , както е написано по-горе в заводските опции в доклумента и на шасито ми , а "блау" е син цвят на немски . Рекаро Салона , корите и пода са ми същия син цвят, както на БМВ Моторспорт Интернешанъл логото , но опцията е само "Авус Едишън" , а думата "блау" не присъства.
Карбон Лайн опцията си е под номер в опциите на БМВ за е36 , но инфо подробно не мога да намеря , а последната опция тотално си и нямам на представа каква е
Явно трябва доста обстойно да се поровя по чуждите форуми
Карбон Лайн опцията си е под номер в опциите на БМВ за е36 , но инфо подробно не мога да намеря , а последната опция тотално си и нямам на представа каква е

Явно трябва доста обстойно да се поровя по чуждите форуми

- Mollov
- Мародератор
-
Sorry, изобщо не видях, че ти е черна колата... Avus-а вероятно е заради интериора, ама верно потърси малко повече с гоогле... бях чел веднъж някви неща за Avus Motorsport Edition (имаше там обясненията за лепенките и т.н.), ама.... не помня вече...
Lenkwinkelbegrenzung според мен е някво ограничение на ъгъла на завиване.. или нещо такова... позабравил съм го немския, но общо взето тия думички това означават... ма може и да има някъв термин, който да каже съвсем различно нещо
Lenkwinkelbegrenzung според мен е някво ограничение на ъгъла на завиване.. или нещо такова... позабравил съм го немския, но общо взето тия думички това означават... ма може и да има някъв термин, който да каже съвсем различно нещо

- Ю.Г.
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря за отговорите
, рових се доста в гугъл , но тая вечер сядам и докато не открия ново инфо няма да стана
Намерих инфо за е30 Моторспорт Интернешанъл Лимитед Едишън , оставя и за е36 да намеря.
Иначе точно същата като моята и със същите означения и екстри и наименование се продава в Германия и същата в Южна Африка
Ще потърся пълния списък с опциите на е36 на английски и да видим там какво ще намеря. Като намеря някаква нова информация ще пиша

Иначе точно същата като моята и със същите означения и екстри и наименование се продава в Германия и същата в Южна Африка

Ще потърся пълния списък с опциите на е36 на английски и да видим там какво ще намеря. Като намеря някаква нова информация ще пиша

- Mollov
- Мародератор
-
S960A - ограничител на въртене на волана.... демек трябва да имаш няква анти-кражба защита на волана...
- galio11
- Потребител
-
- Кара: E36 Sedan
Малко извън темата ама тези джанти много я отварят 

- Ю.Г.
- кандидат ентусиаст
-
Това е информацията , която намерих , точно си е лимитирана серия колата(и то доста рядка) "АВУС Едишън" , поставят я на 325и Купе и 318ис само , ето и подробно описание , какво вкючва , преведох го от немски с гугъл преводача и не е абсолюно точно , но върши работа
318is/325i купе "АВУС" пакет Schl. Не. 766
Модел BE-ключ-51, BF 31
Шаси:
• M спортно окачване с понижаване
• LM-2 колела teiIig, M кръст говори (хлабаво) винт с подправени център, 7,5 Jx17 с гуми 235/40 ZR 17 (стомана резервно колело с гуми 7Jx15 205/60)
Външно:
• М аеродинамичен пакет (Front-/Heckschürze, страна)
• отработени ауспуха с полиран хром екрани
• Врата с бутоните "BMW Motorsport" - релефни
• Seitenstoßleiste с BMW Motorsport лого Международен
• предното стъкло със зелен клин
• топъл огледала, перални дюзи включително заключване водача врата и прозорец -
• фарове за мъгла (318i)
• живопис аналогия SA 715, т.е. алпийски бяло, ярко червено, черно изпълнени космоса., Арктика Силвър изпълнени., calypsorot-изпълнени, се срещна bostongrün., се срещна Мавриций синьо. плюс черно
Вътрешните работи:
• BMW Спорт
• плоски тъкат плат в два стандартни антрацит цветове (сив), SA Stoff-/Lederkombination в три стандартни цвята (въглен, тюркоаз klassischrot), SA кожа Монтана в 3 стандартни цвята (черен, светло сиво kiassischrot), по поръчка SA "Millpoint" антрацит / червен (Schl.-Nr. 0616)
• хедлайнърите черен Включително A-/C-Säule и край защита
• спортни волан с въздушна възглавница II, Schaltbalg и ръчна спирачка лост / черна кожа духало
• прагове с BMW Motorsport лого Международен
• плоча за покриване на над жабката с BMW Motorsport лого Международен
Единствено по-вече инфо за Карбон Лайн не мога да намеря за сега , ако някой колега знае за какво става на въпрос , моля да ме светне

318is/325i купе "АВУС" пакет Schl. Не. 766
Модел BE-ключ-51, BF 31
Шаси:
• M спортно окачване с понижаване
• LM-2 колела teiIig, M кръст говори (хлабаво) винт с подправени център, 7,5 Jx17 с гуми 235/40 ZR 17 (стомана резервно колело с гуми 7Jx15 205/60)
Външно:
• М аеродинамичен пакет (Front-/Heckschürze, страна)
• отработени ауспуха с полиран хром екрани
• Врата с бутоните "BMW Motorsport" - релефни
• Seitenstoßleiste с BMW Motorsport лого Международен
• предното стъкло със зелен клин
• топъл огледала, перални дюзи включително заключване водача врата и прозорец -
• фарове за мъгла (318i)
• живопис аналогия SA 715, т.е. алпийски бяло, ярко червено, черно изпълнени космоса., Арктика Силвър изпълнени., calypsorot-изпълнени, се срещна bostongrün., се срещна Мавриций синьо. плюс черно
Вътрешните работи:
• BMW Спорт
• плоски тъкат плат в два стандартни антрацит цветове (сив), SA Stoff-/Lederkombination в три стандартни цвята (въглен, тюркоаз klassischrot), SA кожа Монтана в 3 стандартни цвята (черен, светло сиво kiassischrot), по поръчка SA "Millpoint" антрацит / червен (Schl.-Nr. 0616)
• хедлайнърите черен Включително A-/C-Säule и край защита
• спортни волан с въздушна възглавница II, Schaltbalg и ръчна спирачка лост / черна кожа духало
• прагове с BMW Motorsport лого Международен
• плоча за покриване на над жабката с BMW Motorsport лого Международен
Единствено по-вече инфо за Карбон Лайн не мога да намеря за сега , ако някой колега знае за какво става на въпрос , моля да ме светне

колега, аз съм също с Avus Limited Edition.
колата е точно лимитед едишън, 318is/325i са изкарвани.
няма нищо общо с цвета от гамата на BMW - Avus, Cosmosschwarz са всички, или поне тези които открих. излизат с карбон лайн, BMW Motorsport плаки, гравирани дръжки на вратите BMW Motorsport, индивудал рекаро, М-техник окачване, черен таван и плафони, М-волан, М-джанти...гледам и при теб, както и при мен са M-Contour II.
писах на собственици от Германия...на ЛС съм ти пратил инфо.
П.С.
Avus е немска състезателна писта, името на цвета е наследен от нея...
поздрави
колата е точно лимитед едишън, 318is/325i са изкарвани.
няма нищо общо с цвета от гамата на BMW - Avus, Cosmosschwarz са всички, или поне тези които открих. излизат с карбон лайн, BMW Motorsport плаки, гравирани дръжки на вратите BMW Motorsport, индивудал рекаро, М-техник окачване, черен таван и плафони, М-волан, М-джанти...гледам и при теб, както и при мен са M-Contour II.
писах на собственици от Германия...на ЛС съм ти пратил инфо.
П.С.
Avus е немска състезателна писта, името на цвета е наследен от нея...
поздрави

virtue and tranquillity
- Ю.Г.
- кандидат ентусиаст
-
Мерси много за отговора колега
И аз се добрах долу-горе до същата информация (с малки пропуски ) , като теб , но стигнах до задънена улица с информацията за Карбон Линията , която имаме , а доколкото разбрах М Окачването ни е фабрично настроено по-ниско и под някакъв ъгъл , който трябва да спомага при завиването за по-голяма стабилност.
Благодаря и за Л.С.-то.
Ще търся още за Карбон Линията и като/ако намеря нещо ще пиша пак

И аз се добрах долу-горе до същата информация (с малки пропуски ) , като теб , но стигнах до задънена улица с информацията за Карбон Линията , която имаме , а доколкото разбрах М Окачването ни е фабрично настроено по-ниско и под някакъв ъгъл , който трябва да спомага при завиването за по-голяма стабилност.
Благодаря и за Л.С.-то.
Ще търся още за Карбон Линията и като/ако намеря нещо ще пиша пак

карбон линията аз мислех, че съм я имал, но в Германия е махната.
за ОЕМ е доста солена цената, пък и е рядкост. ако не се лъжа е същия като на LTW, с червени нишки.
ако ти е интересно хвърли поглед и на това. пише кои неща са за Individual series avus.
http://www.google.bg/search?hl=bg&q=sit ... =&gs_rfai=

за ОЕМ е доста солена цената, пък и е рядкост. ако не се лъжа е същия като на LTW, с червени нишки.
ако ти е интересно хвърли поглед и на това. пише кои неща са за Individual series avus.
http://www.google.bg/search?hl=bg&q=sit ... =&gs_rfai=

virtue and tranquillity
- Ba4oIlia
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30&E36

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2