КАТ изпрати 106 хиляди "честитки" за отнети книжки

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Re: КАТ изпрати 106 хиляди "честитки" за отнети книжки

Мнение от alexsch » 15 Сеп 2010, 14:06

ми много ясно! ушевите и те треба да се хранят! много искам ченгенцата от форума да си кажат заплатките и всички привилегиики! тогава ще лъсне ясно как БГ е държава на милицията, пардон- полицията! те са се затворили в една клика, в която ако не принадлежиш по право или по род, си престъпник. трябва да бъдеш глобяван, следен, привикван, малтретиран, и т.н.....за един полицай глоба от 1000 лева е поносима, но за един обикновен служител- това са доста пари! затова трябва да има ревизия на цялата държавна администрация, ама като се почне от разните такива "бутикови" ведомства.
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 15 Сеп 2010, 14:42

alexsch написа:ми много ясно! ушевите и те треба да се хранят! много искам ченгенцата от форума да си кажат заплатките и всички привилегиики! тогава ще лъсне ясно как БГ е държава на милицията, пардон- полицията! те са се затворили в една клика, в която ако не принадлежиш по право или по род, си престъпник. трябва да бъдеш глобяван, следен, привикван, малтретиран, и т.н.....за един полицай глоба от 1000 лева е поносима, но за един обикновен служител- това са доста пари! затова трябва да има ревизия на цялата държавна администрация, ама като се почне от разните такива "бутикови" ведомства.

600-700 лева.
Привилегии - за една много малка част, почивки по станциите.
"Привилегии" - всички ги мразят, 10% взимат рушвети, но за всички се говори.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 15 Сеп 2010, 14:48

Бе не е като да са бедни,аз полицай дето да няма "златен талон" не съм виждал

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 15 Сеп 2010, 14:50

Ryapoff написа:10% взимат рушвети, но за всички се говори.

10% от всички служители на МВР. Или 90% от служителите на КАТ (част от МВР), които имат зачислен ТР4 :mhihi:

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 15 Сеп 2010, 15:16

Ryapoff написа:"Привилегии" - всички ги мразят, 10% взимат рушвети, но за всички се говори.

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Tux0 Ca !
Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 15 Сеп 2010, 15:30

spdrrk0 написа:
Ryapoff написа:"Привилегии" - всички ги мразят, 10% взимат рушвети, но за всички се говори.

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Марто , Марто , взе ми думите :mhihi:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на изпарения

Мнение от BorisBMW » 15 Сеп 2010, 15:36

:mrgreen:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 15 Сеп 2010, 15:38

Ми не давайте рушвети бе, лафа за баницата и лудия и тука важи...
Значи корупцията има 2 страни, полицай, който взима и шофьор, който дава. Щом не искате да има корупция не давайте подкупи...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 15 Сеп 2010, 15:39

alexsch написа:ми много ясно! ушевите и те треба да се хранят! много искам ченгенцата от форума да си кажат заплатките и всички привилегиики! тогава ще лъсне ясно как БГ е държава на милицията, пардон- полицията! те са се затворили в една клика, в която ако не принадлежиш по право или по род, си престъпник. трябва да бъдеш глобяван, следен, привикван, малтретиран, и т.н.....за един полицай глоба от 1000 лева е поносима, но за един обикновен служител- това са доста пари! затова трябва да има ревизия на цялата държавна администрация, ама като се почне от разните такива "бутикови" ведомства.

:yes:

На патрулките трябва да пише АПАШИ, а не ПОЛИЦИЯ! През живота си не съм получил съдействие от полиция, но за сметка на това, за първи път през живота ми бях ограбен от служител на родната ни полиция.

Отнсно стационарните камери има прилични начини да не ни снимат, но няма да коментирам за тях публично.

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Мнение от Is. » 15 Сеп 2010, 17:02

pampo написа:Ми не давайте рушвети бе, лафа за баницата и лудия и тука важи...
Значи корупцията има 2 страни, полицай, който взима и шофьор, който дава. Щом не искате да има корупция не давайте подкупи...

Да ги обладая , аз ушатите . Една стотинка не съм им дал , и нема да дам . Да пишат к'вото си искат .

'' Ами ... май ше пишеме акт , господин водач ''
'' Пишете , господин полицай , а аз ще пиша след вас ''

Яд ме е, че имам доста познати , които работят в системата и знам , че са свестни момчета , но болшинството от '' старите кучета '' дотолкова са се '' пагонизирали '' и са свикнали с '' рушветната система '' , че ......................
Мани , не искам да пиша , че трябва да се спазват правилата на форума .
:!:
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 15 Сеп 2010, 17:05

Колеги, исках да ви кажа, че всяко стадо има мърша.
Една лъжица лайна стига за цял казан курбан.
А МВР не е само КАТ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 15 Сеп 2010, 21:33

Споко колеги, все е нещо. Като лъсне една такава тема и се почват опитите за игра на криенеца и разни измами, аз нямам поща, адресна регистрация и т.н. и т.н., личи си кой какъв е на пътя. Да не живеете на Луната? Колата, с която евентуално са ви снимали, има собственик, регистрация в КАТ и местната данъчна служба, адрес и така, няма невъзможни неща, все до някой ще стигнат. А да извършваш разни нарушения напълно съзнателно, понякога застрашаващи живот, но със съзнанието за безнаказаност, пък после да се криеш като мишка като ти се потърси сметка, аз имам само една дума за такова поведение, к@рвенско. Спасява ви тромавата и засега недостатъчно ефективна система, но все нещо работи и дано заработи още по-добре. И какво е това, тежки били глобите, с дохода да бъдели съобразени? Ами като има толкова безотговорници по пътищата, дето се осигуряват на 260 лв., а зимат хилядо, ко да кажем за това? Някой намира ли се тук? Те обаче ушевите и цялата им администрация са баламурници, нали. Те не трябва да ти бъркат дълбоко в джоба, щото това изглежда като пълнене на бюджета по време на криза. Те не треба да ти бъркат дълбоко в джоба, а да се задоволяват с 20-50-те лева, на "каса", така услужливо изплащани от една голяма част от нас, да не употребявам цифри. Те не треба да ти бъркат дълбоко в джоба, когато ти най-спокойно си летиш с чувствително различна скорост от максимално допустимата, нарушаваш напълно съзнателно писания закон, щото ти така си решил и никой не може нищо да ти каже, а ако те хванат те не треба да ти пишат акт, че бърка дълбоко, а да минат на "касата". Те не треба ти бъркат дълбоко в джоба, защото ти си бедния българин, с най-лошия жизнен стардарт в Европата, нямаш пари за актове, караш по лоши пътища, нищо че на глава от населението ни се падат повече S класи, 7-ма серия, А8, R8 и т.н и т.н луксозни автомобили, за разлика от някой други страни, производителки на въпросните марки. Дори и масата пишещи тук не декларират истинските си доходи, не се осигуряват и не плащат данъци върху тях, в противен случай сигурно нямаше да им остане лев за BMW. Аз също съм от тази част. Но да ми реват такива хора, че нямали пари, били бедни и т.н глупости, а да карат коли каквито и да е.... Бедните хора нямат коли, уважаеми колеги, камо ли BMW, или не сте виждали бедни хора? Де да знам, по София и големите градове може да няма, тук има. Те да реват, да, ама вие, смешно е. Не са ви виновни пътищата за превишената скорост, нито полицаите че са ви хванали, камерите снимали и т.н. Ако имате достойнство, си понясяте последствията. Ако не, четете по-горе. Пиша го като човек, който е дал грешни пари на тази държава, стоял съм без книжка, претърпял съм 4 катастрофи и имам 6 точки. Поздрави.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Предишна

Назад към Извън Темата