Предложение за акумулатор
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Me4eee
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38
Предложение за акумулатор
Колеги, дойде редът на моя акумулатор да бъде сменен, но много не разбирам от акумулатори и особено пък за 725 дизелче, на което мисля, че му трябва по-голям пусков ток. Кажете вие с какви акумулатори се движите и споделете кой би ми свършил работа. Аз досега на съм го сменял акумулатора и си карам с някъкъв немски, май не е сменян откакто е докарана колата. Та той е 90 ампера. Миналата зима ми умря на няколко пъти, та сега съм решил да го сменя. Моля за мнения.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Предложение за акумулатор
100ah минимално според мен, мойта е бензин и съм с голям акумулатор и колата се чуства прекрасно 

- Me4eee
- кандидат ентусиаст
-
да знам, че поне 100 ампера ми трябват. Твоя каква марка е, доволен ли си? И някой от Пловдив ако може да каже къде се продават най-изгодно
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Me4eee написа:да знам, че поне 100 ампера ми трябват. Твоя каква марка е, доволен ли си? И някой от Пловдив ако може да каже къде се продават най-изгодно
По спомен марката беше ZAP, която е полска, доста доволен съм имайки в предвид, че е падал доста пъти...

- Me4eee
- кандидат ентусиаст
-
Взех си Topla, словенски някакви, четох добри отзиви, дано да е така наистина
- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
Аз за Тдс-ката си купих Бош 110А сега си го карам и на тази,вярно с 50тина лв е по скъп от другите но е с 3години гаранция а и доста време държи на габарити и музика 

- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Аз моята 725 си е карах с една стара варта 74Аh, от един английски бус транзит си го бех свалил, 2 години никви ядове не създаваше, а и музичка прелична си имаше, накрая и така е продадах, качеството на тамошните акумулатори, за съжаление, не се доближава до това на нашите...как може един оригинален бмв акумулатор да изкара 7-8 години, а силвер бош купен от тук, на втората зима да почне да пада 

- КИРО
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 36,Е 38,Е 65
Аз преди 5-6 години имах един Опел корса дизел и той беше докаран от Германия с АС Delko,аз я карах 5 години и веднъж не умря.И от тогава купувам на всичките ми коли, когато дойде време същата марка.
В момента на 7 цата ми е АС Delko 100 ампера,миналата година го купих и до сега нямам ядове.
струваше около 240-250 лв.
В момента на 7 цата ми е АС Delko 100 ампера,миналата година го купих и до сега нямам ядове.
струваше около 240-250 лв.
- Дифашир
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
- Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related
махнете ги тее бошове и монбатове и не знам си какви това са умряла работа вече.ако е втора употреба от германия добре ама иначе нов и от българия за мен марката е една BERGA немски са и е доста стара марка.в Стара Загора имат фирмен мазазин и правят отстъпки 

- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
май и моя акумулатор замина в небитието.
Каква марка да избера обаче и аз незнам? искам да е 110. Колата е 730dA.
И с висок пусков да е. Как да избера нещо разумно да е нещо към 220-250 лв евентуално???
Каква марка да избера обаче и аз незнам? искам да е 110. Колата е 730dA.
И с висок пусков да е. Как да избера нещо разумно да е нещо към 220-250 лв евентуално???
10 мнения
• Страница 1 от 1