земетресение
Модератор: Общи модератори
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: земетресение
В Надежда се усети харабийската тоя път
Най се кефя сутрин като си сипя кафе и само държа лъжичката, а Земята ми го разбърква

Най се кефя сутрин като си сипя кафе и само държа лъжичката, а Земята ми го разбърква

Si non confectus, non reficiat.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Apassionata написа:///peter написа:споко, нема да измрете така лесно
Щото на Фидосова вече и е забранено да се спъва в Парламента![]()
http://www.19min.bg/images/events/23908 ... 0_1_xm.jpg
мълиии тая ли е палавницата от днеска

Gemar написа:Нека има слаби трусове да освобождават напрежението, че в противен случай това освобождаване ще стане посредством силен.
Toва са поредните митове и легенди. Разликата м/у 3 и 4та степен по Рихтер е точно 100 пъти, както и между всяка друга степен. Демек за да се освободи напрежение от 4та по Рихтер, требва да станат 100 със сила 3

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
София. Епицентърът на днешното земетресение в София е било между бул. „Цариградско шосе” и летището, в началото на квартал „Дружба”. Това съобщи за Агенция „Фокус” Николай Милошев, директор на Геофизичния институт при БАН. Той уточни, че към момента не може да се каже дали земетресенията ще продължат. „Това земетресение е с магнитуд от 3,5 по Рихтер като е на 4 км. дълбочина. Но не може да кажем дали ще продължат трусовете. Земетресенията се дължат на разместването на земните маси. Не бихме могли да отговорим и защо сега се появяват тези явления”, каза Милошев и се пошегува, че сега му е дошло времето. Той подчерта, че ще е хубаво да се появят вторични трусове, които да са по-слаби от днешния трус, защото това ще е индикация, че процесът затихва. „Нямаме никаква информация. Имайте обаче предвид, че е необходим период от времето. До седмица след днешния трус може да има вторични трусове. Днешният трус си е съвсем отделен от вчерашния, защото е с по-висок магнитуд”, подчерта Милошев.
На няма и км от нас
На няма и км от нас

dimithur написа:Toва са поредните митове и легенди. Разликата м/у 3 и 4та степен по Рихтер е точно 100 пъти, както и между всяка друга степен. Демек за да се освободи напрежение от 4та по Рихтер, требва да станат 100 със сила 3
Не са митове бе, истина е, освен това непрестанно има сеизмична актовност, просто не е достатъчно силна да се усети. Факт е, че ако не стават малки земетресения после от веднъж помита яката...
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
аз в света троица също го усетих, макар и не толкова впечатляващо колкото го описват другите. Ама тъкмо си сипвам кафенце и се чудя що разливам и не мога да си нацеля чашата 

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
SKISA написа:е тоа път друсна добре. е тва е вече трус-не като предните дни!
А едно време какви земетресения имаше, като друсне и променят картата после, пък сега, едно голямо (малко) нищо.
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
spacepl написа:SKISA написа:е тоа път друсна добре. е тва е вече трус-не като предните дни!
А едно време какви земетресения имаше, като друсне и променят картата после, пък сега, едно голямо (малко) нищо.
Комунистите си взеха и земетресенията

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Hito написа:spacepl написа:SKISA написа:е тоа път друсна добре. е тва е вече трус-не като предните дни!
Комунистите си взеха и земетресенията![]()
![]()
Вие отивате в бисерника

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Ти вземи та си вкарай пералнята там, че колкото пъти я видя и започвам да се хиля 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет

представяш ли си как ще ти се смеят след 10 години на скоростта на аватара ти,се едно е от ония модеми едно време,14.400 и теглеш клип на бритни по 48 часа
Е.Димитров написа::OT:
представяш ли си как ще ти се смеят след 10 години на скоростта на аватара ти,се едно е от ония модеми едно време,14.400 и теглеш клип на бритни по 48 часа
Хахах, че от няколко години насам, вече тая скорост си е смешна. Ма преди като бехме всички с 56к модеми, дразнеше народонаселението с тоя ник

- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
Абе според вас копането за метрото дали има нещо общо с тия трусове, като се има предвид, че сме точно ткаъв сеизмичен район е и колегата дет пусна 1 карта по тоя повод.
или тия тунелчета се прекалено малък фактор, за да повлияят на цялостната сеизмична активност?
Ма да не стане така камъчето да обърне каруцата .. знам ли ,дано не, въпреки че доколкото знам част от тунелите са прокопани още по комунистическо време , ама не се знае знае ли се и ако се знае кво от това ..
или тия тунелчета се прекалено малък фактор, за да повлияят на цялостната сеизмична активност?
Ма да не стане така камъчето да обърне каруцата .. знам ли ,дано не, въпреки че доколкото знам част от тунелите са прокопани още по комунистическо време , ама не се знае знае ли се и ако се знае кво от това ..
Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв
leTransporteur написа:Абе според вас копането за метрото дали има нещо общо с тия трусове, като се има предвид, че сме точно ткаъв сеизмичен район е и колегата дет пусна 1 карта по тоя повод.
Ми според мен баш много общо имат , ама айде да не коментирам, че ме изкарват замесен все в някакви конспорациЙ

spacepl написа:Ти вземи та си вкарай пералнята там, че колкото пъти я видя и започвам да се хиля
хахааха...,толко пъти съм я гледал тая джунджория,но никога не и бях обръщал внимание.......ама сега се посмях доволно.....

П.С Има ли някой който не го е усетил като мене