ПОМОЩ!!! Къде да направя реглаж П+З мост??! Цялата история!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- titimen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: през ями и окопи...
- Мечтае да кара: LEXUS
Re: ПОМОЩ!!! Къде да направя реглаж П+З мост??! Цялата история!
Аз ходих в БМВ зимат 36лв във Варна карс за другите предполагам е пак толкова 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
колега местата са 2, Dunev motorsport студентски град или HEED 91. google.
- kaspar_ivo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318i
Аз си направих реглаж в Експрес 2 сервиз (http://www.autoexpress-2.com/diagnostik.html) и съм много доволен.
Услугата е "Реглаж на преден+заден мост на лек автомобил-сходимост+страничен наклон 36,00 лв"
Услугата е "Реглаж на преден+заден мост на лек автомобил-сходимост+страничен наклон 36,00 лв"
- titimen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: през ями и окопи...
- Мечтае да кара: LEXUS
kasabov написа:мен пък в Дарукар ми казаха 150 лв.

kaspar_ivo написа:Аз си направих реглаж в Експрес 2 сервиз (http://www.autoexpress-2.com/diagnostik.html) и съм много доволен.
И аз вчера отидох там и си направих реглаж. Момчетата си пичове и наистина е супер + това са супер коректни. 36лв с изпринтени стойности и стенда е нов. Евала.

- tani bojilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е 46 320д 136кс + чип
гуни център "Диана
- prel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW '02 318i, Peugeot '94 306
Ехх, болното ми място уцелихте! И аз с тоя реглаж имах драми. След последния реглаж в Д&Н нещата се по-добре, но въпреки това резултатите от реглажа, които ми разпечата машина бяха половината на червено и майстора там каза, че "те тия неща на тая кола не се регулират". В момента ми носи надясно и почвам да се ядосвам.
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
prel написа:Ехх, болното ми място уцелихте! И аз с тоя реглаж имах драми. След последния реглаж в Д&Н нещата се по-добре, но въпреки това резултатите от реглажа, които ми разпечата машина бяха половината на червено и майстора там каза, че "те тия неща на тая кола не се регулират". В момента ми носи надясно и почвам да се ядосвам.
Ти си намерил къде да отидеш .... ДиН ... тоя сервиз е под всякаква критика, а и са ебати измамниците!
xerial написа:prel написа:Ехх, болното ми място уцелихте! И аз с тоя реглаж имах драми. След последния реглаж в Д&Н нещата се по-добре, но въпреки това резултатите от реглажа, които ми разпечата машина бяха половината на червено и майстора там каза, че "те тия неща на тая кола не се регулират". В момента ми носи надясно и почвам да се ядосвам.
Ти си намерил къде да отидеш .... ДиН ... тоя сервиз е под всякаква критика, а и са ебати измамниците!
абсолютно !
- tani bojilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е 46 320д 136кс + чип
Колега напълно ти съчувствам,аман от некадърници.Аз ходя на реглаж в люлин преди тунела посока центъра.Там момчето се казва Стефан и никога не съм имал проблеми.вземаше ми 40лв за двата моста и ги прави идеално.Проблемните болтове,както при тебе ги нагрява с оксижен,след което няма как да не се развият.За роздвижване на такава връзка взима по още 5 лв.Веднъж и аз се осъмних в него и закарах колата в Диана след ка то я беше правил вече той.Там като я закачиха ми казаха че всичко е на 6 и само си давам парите.Волана винаги ми е бил добре,но дори и да е леко на една страна може да се свали и да се презацепи.Важно е сходимостта на гумите да е добре.
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2