Сервизна акция от Дарукар
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Re: Сервизна акция от Дарукар
Точно такова отношение търся от един сервиз/дилър. С други думи .. барем като си плащам, да си плащам с кеф 

- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
барем като си плащам, да си плащам с кеф
Ето това една политика която всички американски търговци изповядват като библия.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- kelemety
- кандидат ентусиаст
-
ludia написа:барем като си плащам, да си плащам с кеф
Ето това една политика която всички американски търговци изповядват като библия.

- Mitko195
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530xi
- Мечтае да кара: S65 Lorinser
''Удовлетвореният клиент се превръща в средство, много по-мощно от рекламата, за убеждаване в качествата на продукта/услугата чрез положителните отзиви и препоръки''
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
zlati79 написа:Адмирации за Управителя и Собстевник на Бова Кар Бургас!
Явно форума и темите се следят от ръководството на фирмата и ме потърсиха на лично тук както и по мобилния телефон! Имах опасения че колата ми бъде обявена за "персона нон грата" в Бова, но напротив!
Бях поканен на среща/кафе да обсъдим така посочените негативи който са се появили и да обсъдим създалата се в миналото ситуация!
Никой не се е родил научен! Вината много често е в двете страни, но "продавача" е този който трябва да направи всичко възможно клиента да си тръгне усмихнат и доволен, въпреки всичко!
Лични подход е съществено важен несавизимо дали караш Е91 или Е36
Поздрави и успех! Продължавайте по същия начин да се вслушвате във всяка критика, независимо от нейния привкус!
Браво евала на такива хора, аз преди време имах спречкване с един приемчик от Варна Карс и бях спрял да ходя там едно приятелче от форума работи там на резервни части и ми спомена, че са го преместили и сега са други ходих и да ви кажа явно много си зависи от приемчика без да ме познава момчето (Янко) веднага пое нещата много светен невероятно отношение и като влезе колата и ми казва примерно 2 часа ще е заето точно на 2 час звъни колата е готова заповядайте, а преди я оставам и цял ден чакам звъня и онзи ми вика а да бе готова е, така че официалните сервизи нямат винат а хората вътре, тоест приемчиците защото те се явяват ''лицата'' на фирмата в нашият случай така,че да не нападаме целият сервиз без причина аз преди доста доста ги наплух но с времето се убедих точно в това което казвам.
тони6600 написа:... официалните сервизи нямат винат а хората вътре, тоест приемчиците защото те се явяват ''лицата'' на фирмата в нашият случай така,че да не нападаме целият сервиз без причина ...
Колега прав си, че хората (приемчици, механици, консултанти и.т.н.) са "лицата" на фирмата, но аз не отивам при приемчика Иван или Драган, а отивам в Дару, Бова, Камор и т.н. и си е грижа единствено на фирмата да прецени дали този който ме посреща и обслужва става за тази работа. Ръководството трябва да е наясно, че клиента плаща, съответно очаква да получи услугата от сервиза, а не от приемчика ...
Искам да обърна внимание на колегите от форума, че на саита на Дару Кар има линк за мнения, забележки и възражения. Всички те достигат директно до мениджмънта на фирмата. Всяко клиентско мнение е важно за нас, независимо дали е положително или отрицателно, и независимо от датата на производство на вашето BMW.
Възползвайте се от тази възможност. За улеснение на целия процес, моля да се опише проблема накратко, да се посочва номер на поръчка и да се оставят валидни контакти за обратна връзка (име, телефон, e-mail), за да можем да се свържем с Вас.
Възползвайте се от тази възможност. За улеснение на целия процес, моля да се опише проблема накратко, да се посочва номер на поръчка и да се оставят валидни контакти за обратна връзка (име, телефон, e-mail), за да можем да се свържем с Вас.
Поради големия клиентски интерес към акцията срокът и се удължава до 31.03.2010 г.
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
А на какво се дължи драстичното увеличение на цените на резервните части?
На какво отгоре едно нищо и никакво соларно сензорче, примерно, от 50 и няколко лева ще хвръкне на 80 лева???
Мисля, че важи за всички дилъри в България
Не знам как е въпроса с цените на сервизните операции - дали и те не са скочили ненадейно, просто софийските дилъри да целят изравняване на "цените" с провинциалните кожодерски калкулации?
Явно ще се увеличи работата и на куриерските фирми за внос от чужбина ...
На какво отгоре едно нищо и никакво соларно сензорче, примерно, от 50 и няколко лева ще хвръкне на 80 лева???

Мисля, че важи за всички дилъри в България

Явно ще се увеличи работата и на куриерските фирми за внос от чужбина ...
Има увеличение? Явно ще връщат предишните цени, то се знаеше, че за България това не е нормално 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Маслата ги свалиха от 48 лева на 2Х лева...мислех си, че и частите ще свалят що-годе...а те вдигат

Тази акция приключи началото на пролетта, лятото мина и другата акция за автомобили производство 2000-2005 година. В момента се подготвя есенно-зимната акция.
Цените на резервните части са съвсем отделна тема, и мисля, че тук не е мястото да се дискутира. При всички положения за такива драстични увеличения на номенклатурата резервни части, каквито са цитирани по-горе, не може да се говори и това е чиста спекулация. Напротив, през тази година определени части за по-стари модели бяха намалени значително!
Цените на резервните части са съвсем отделна тема, и мисля, че тук не е мястото да се дискутира. При всички положения за такива драстични увеличения на номенклатурата резервни части, каквито са цитирани по-горе, не може да се говори и това е чиста спекулация. Напротив, през тази година определени части за по-стари модели бяха намалени значително!
Чакаме акцията и се надяваме да ни позволите да си поддържаме колите с оригинални части от българските официални дилъри 

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Едно въпросче - в сервизната акция ще се включва ли обновяване на софтуера на колата? И ако се включва - каква ще му е цената?
Si non confectus, non reficiat.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
DaruCar написа:Тази акция приключи началото на пролетта, лятото мина и другата акция за автомобили производство 2000-2005 година. В момента се подготвя есенно-зимната акция.
Да така е намалени са. Лично си купувах преди месец. Но, закупих си 4-ти педал (мързеливия) за колата ми. Еми кво да кажа, имаше разлики в дебелината на пластмасата. Матрицата ли е има захабена вече на тези Немци или и аз незнам (имах чуство, че е от Илиенци, а си имаше маркировка номер и т.н.). Аз съм се занимавал с отливки и трудно мога да сгреша в некачественна отливка. Но иначе съм доволен от услугите на Дару, ще продължа да си купувам от там. Обслужването им на ниво и доставката им е бърза.
Лек ден