3-та серия: Дизел автоматик или Бензин ръчка

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

3-та серия: Дизел автоматик или Бензин ръчка

Мнение от cachist » 05 Сеп 2010, 19:32

Добър Ден,
от няколко месеца ме мъчи един въпрос... Зимата си разбих БМВ–то и от тогава все се каня да си взема ново, но или не мога да си харесам или нямам пари, или нещо друго .. но сега съм посъбрал пари и съм решил за рождения си ден да си направя подарък (09.01). И съм се спрял на два модела. Значи аз имах 316i хечбек, 98г. много добро, но го разбих както вече казах и много съжалявам за което, но квото такова. Мислех да си взема 318ci бензин ръчка, но преди месец ми се отдаде възможност да покарам малко дизел автоматик - пак тройка и сега съм в голяма дилема и много бих се радвал ако някой може да ми каже плюсовете/минусите на 2-те коли и коя би си взел ако е на мое място. Става дума за цена на старо около 10-15 000 .. евентуално може и 18-20 000 ако има повече екстри, но средно 15 000. За съжаление повечето мнения не са обосновани - нещо от сорта на ''нафтата е само за отопление'' ... ''мани го тоя бензин, нафтата е бъдещето'' .... ''взимай ръчка - автоматика е гадно'' и нещо такова ... а ми се иска, някой които има (е карал) някоя от колите и се е грижел за нея да сподели коя колко харчи, какви пари отиват за части, каско, данъци, къде е слабото място на колата и къде са плюсовете .... нещо такова ...
п.с. а за xd-моделите? (нищо, че цената е по-голяма- наближава зимата и 4х4 си е друго*)

Слави
Аватар

Re: 3-та серия: Дизел автоматик или Бензин ръчка

Мнение от © » 06 Сеп 2010, 12:19

Назад към E46