Предстояща покупка...
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Предстояща покупка...
Колеги,
предстои ми покупка на кола до 65 000лв. като съм се насочил към 330д(Е92 или Е93) и 335i (Е92 или Е93).Нека който е карал или се е возил или чул нещо за тези модели да сподели информация.Предимства и недостатъци на всяка от тези коли?
ПС:Държа на автоматична скоростна кутия
предстои ми покупка на кола до 65 000лв. като съм се насочил към 330д(Е92 или Е93) и 335i (Е92 или Е93).Нека който е карал или се е возил или чул нещо за тези модели да сподели информация.Предимства и недостатъци на всяка от тези коли?
ПС:Държа на автоматична скоростна кутия
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Предстояща покупка...
Одобрих темата, въпреки, че има подобна вече. Моят съвет е да търсиш премиум селекшън кола. По принцип в Германия цените на тези коли са по-ниски, но мисля, че при определени дилъри в България можеш да получиш добра цена. Не пиша тук, за да не правя реклама, но във форума има хора, които могат да ти помогнат. Разликата между дизел и бензин е въпрос на философия, но златното правило е, че при съвременните автомобили дизел се купува само, ако караш много. Това рефлектира обикновено и в цените. За тези пари бензиновата кола обикновено е на доста по-малко километри. В тези пари може да се купи чудесен автомобил, така че не бързай да се хвърляш, търси и избирай.
Never mistake motion for action...
Точно такава тема нямаше - имаше 335d/335i , но тъй като при кабрио няма 335d пред колегата не стои подобна дилема - така, че колега м/у 330d и 335i не може да има сравнение(поне според мен).
По-скоро помисли кабрио или купе искаш - има огормна разлика между двата автомобила...
По-скоро помисли кабрио или купе искаш - има огормна разлика между двата автомобила...
- Pr0gI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G11/F26
двигателите са много икономични и дизела и бензина, но както знаеш като ти натежи десния крак бензина не прощава, но за сметка на това звука му е страхотен. Вземи си някоя с повече екстри да ти радва душата, защото какъвто двигател да си вземеш няма да останеш разочарован на това малко купенце пасват идеално. 

- martina_jordanova
- Потребител
-
- Мечтае да кара: Това, което кара!
- Детайли за колата: Е93
Не бих искала да ми потраква дизел като си отворя кабриото!!! Аз предпочитам бензин макар, че тествах 335xd и беше мнооогооо добре... 

- neonman
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46
martina_jordanova написа:Не бих искала да ми потраква дизел като си отворя кабриото!!! Аз предпочитам бензин макар, че тествах 335xd и беше мнооогооо добре...
как пък тества 335ХД като такова не съществува

if your car isn't scary - it's just not fast enough!
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
martina_jordanova написа:Не бих искала да ми потраква дизел като си отворя кабриото!!! Аз предпочитам бензин макар, че тествах 335xd и беше мнооогооо добре...
първо, че няма 335xd и второ- на кабрио не се предлага системата xdrive

- Pr0gI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G11/F26
и трето 6 цил. дизели на БМВ изобщо не тракат 

Pr0gI написа:и трето 6 цил. дизели на БМВ изобщо не тракат
Четвърто - покарай със свален таван кабрио и дизел и после кабрио бензин и тогава пиши пак
- eMotion
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 фейслифт + Ауди А4, 2 TFSI 4x4
- Мечтае да кара: същото
- Детайли за колата: Е90, фейслифт, двойка дизел, автомат, черната перла и други шукарийки:).
Моят съвет е да вземеш Xдрайв, за да не береш ядове като мен през зимата със задното. едно 330 Xдрайв ще ти свърши по-добра работа. Аз сега ще взимам втора зимна кола А4 куатро от новите само щото не взех Xдрайв навремето 

http://emotion3.snimka.bg/automobiles/podpis.419455
Мерцедес карат женкари, БМВ - мъжкари!
Мерцедес карат женкари, БМВ - мъжкари!
- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
Няма смисъл от xdrive според мен. Нали има не повече от 10 дни годишно когато задното не може да се справи с положението и то тогава е по-добре принципно да не изкарваш колата, 'щото дори ти да минеш или успееш да спреш в някоя ситуация, някой друг покрай теб ще се спре в теб и става кофти. През останалото време само ти гори повече и ти спъва перформънса. Мое мнение. 

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Ако не живееш в някоя снежна страна, не знам за какво ти е Х-драйв. Както е писал колегата по-горе ти може да минеш отнякъде успешно, ама 10 други няма да успеят, и ще си потърпевш. Ако искаш икономия - 330d. Аз лично с твойте пари бих се спрял на 335i. Просто брутален шестак е. Каквото и да избереш, важното е да е читаво, за да ти носи радост без да ти създава излишни грижи.
Koliu написа:Точно такава тема нямаше - имаше 335d/335i , но тъй като при кабрио няма 335d пред колегата не стои подобна дилема - така, че колега м/у 330d и 335i не може да има сравнение(поне според мен).
Според мен купето е по добрия вариант

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
15 мнения
• Страница 1 от 1