Любовен проблем, колеги моля за помощ.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: Любовен проблем, колеги моля за помощ.

Мнение от uCnaHeTcA » 03 Сеп 2010, 18:57

v_V_v написа:
bum_bum написа:В крайна сметка си е за нея, надали ще намери някой друг да и прави подобни жестове.

Точно това казах и аз на предната страница, още преди или в момента на срещата :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 03 Сеп 2010, 18:57

бе и аз не знам, кво се сила итука, както каза, като иска да го вземе без вазелинче...! само после да не реве(май късно) хората са го казали онова за патилото, а не старилото..! На мен всичко си ми е айляк, като изключим, че нямам м3/458 италиа и исках да му предам от моя айликизъм :mrgreen: , не за друго, ами щот съм правил още по-големи глупости, само че като бях 14-17годишен!!то не бяха рози първи срещи, то не бяха букети и претупапно внимание, докато не осъзнах, че идеята ми е тотално збъркана, а сега бихте ме питали де е брат ми (нямам брат) :lol:

жените искат само едно нещо: FUN :winky: - розите не са фън и съответно тя няма да си играе с теб :no:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 03 Сеп 2010, 19:02

acer написа:...

Що си редактира, хyбавия пост..хммм...с хyбавия край?
Щях да си го ползвам.. :mhihi: баш тва изтри..

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 03 Сеп 2010, 19:12

Всъщност женската логика е много лесно разбираема - просто при тях всичко е наопаки :mhihi: Цветя, подаръци, от девет дола вода да им носиш и все ще се цупят. Спри да им обръщаш внимание, да видиш как самички доприпкват :mhihi: Тактиката е много кратно изпробвана и винаги работи. Сори, че не успях да помогна, ама нещо котката ми е болна, пък и като ме види има опасност да се уплаши :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 03 Сеп 2010, 19:19

излагация, разбира се :mhihi: :kuku:

Как да се довериш на нещо, което кърви по 5 дена в месеца и още е живо? :winky: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 03 Сеп 2010, 19:33

krystal написа:
acer написа:...

Що си редактира, хyбавия пост..хммм...с хyбавия край?
Щях да си го ползвам.. :mhihi: баш тва изтри..

сетих се за момента в бад бойс 2, където мартин лорънс говори за ерекцията си и цицките на мамата на уилл смит и осъзнах колко зле звуча :mhihi:
за АнтиЛогиката си МЕГАправ, вляво девета глуха, а ако не те потърси значи е инат и като се нацупи няма ти пуска, т.е още по-добре, че си я разкарал :smoke: бе то е елементарно, ама...... повечето май трябва първо да си поревем мъжката, да нацапеме възглавниците със зелени сополи и тогава го разбираме :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 03 Сеп 2010, 19:39

kasa_bira Ич да ти не е зор,поне разбра че на колегите от форума може да се разчита винаги! Това според мен е най-важното :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 03 Сеп 2010, 19:39

сигурно някои и е подхвърлил темата по фейсбука :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 03 Сеп 2010, 19:40

Е за това сте повечето без гаджета и само обикаляте торент разделите с повече хиксчета и елчета, щото разбрали-недоразбрали и се изказвате. А и щот` сте големите мъже де, това е първата причина. Прилошава ми като чета някои от постовете.

Вината за провалената изненада е на приятелката, която не се е уговорила кадърно с нея. Нашето момче щом още не е писал, това е добър знак, чакам го с интерес да пристигне и да разкаже как се е развила вечерта. Той отиде смело сам да се срещне с "врага", а ние поне се видяхме и пихме по едно кафе.

Важното е, че момчето ни е много добричко, свястно и девойката ако има малко акъл, ще спре да размишлява и ще се съберат.

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 03 Сеп 2010, 19:57

Жалко... :( :confused:
Вариантите според мен са два:
- или момичето наистина е разбрало / може и от приятелката, не е изключено и... толкова време са заедно, няма начин да не знае за форума, видяла е темата...и.. хайде няма нужда.. Може пък да е притеснителна, или пък... наистина да не иска такъв жест...знае ли човек :confused: Ако бях на нейно място и бях разбрала задължатилено щях да отида... и такъв цирк щях да им направя на розоносците :mhihi: каквито и чувства и намерения да имах към младежа... Мойта зодия била, везни, въздух работа :mhihi:
- и вариант две- слаба организация... Няма приятелка, която да не успея да накарам да дойде на среща, ако трябва драма ще измисля, проблем някъв... Защото като се разбра, че се е прибрала по-рано от работа се почна убеждаване да се върне на Попа, ние продължавахме да чакаме...
После... Момкооо... що се отказа накрая бе, нали бяхме решили колкото сме останали да отидем и да я намерим в квартала, където била излязла на кафе :idea: ... Пак можеше да се получи... по 3 по 5 рози от човек... Тръгна сам /доколкото разбрах де/...

Ето и снимки...

Младежа трескаво говори...
Изображение

Розите са красиви :D

Изображение
Изображение

Хората се събират / по едно време май станахме повече от 16.../

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Още се усмихваме
Изображение
Изображение

И тука вече май сме клюмналиии

Изображение

Към Касата Бира, много държа да разбереш дали е знаела за изненадата, ако е разбрала и умишлено не е дошла... по-добре не се занимавай повече :evil: Както казах дори и да няма намерение да бъде с теб, трябваше да присъства, най-малкото да уважи жеста ти и да получи розите.. Пък после щяхте да си говорите кой, накъде, защо и пр...
Чакаме да разказваш какво е станало в Квартала :paranoid:
Последна промяна Apassionata на 03 Сеп 2010, 19:59, променена общо 1 път
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 03 Сеп 2010, 19:58

ferdy написа:Важното е, че момчето ни е много добричко, свястно и девойката ако има малко акъл, ще спре да размишлява и ще се съберат.

това негатива ли е на изречението което искаше да напишеш?

смея се. цялата тема е чаровна, но безумна...

пс... аз съвсем сериозно- не бях чел коментарите под снимките и на първо гледане си помислих, че това на предпоследната снимка е девойката.... а то било младежа.... моя скромен съвет е да се острижеш късо и да се вземеш в ръце...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 03 Сеп 2010, 20:04

alx написа:
ferdy написа:Важното е, че момчето ни е много добричко, свястно и девойката ако има малко акъл, ще спре да размишлява и ще се съберат.

това негатива ли е на изречението което искаше да напишеш?

смея се. цялата тема е чаровна, но безумна...

Негативите засега са насочени само към приятелката на девойката, с информацията, с която разполагаме, гафът е неин. Момчето ще разкаже после, какво всъщност е станало, няма смисъл да се гадае.

ПП. Стига де, с тази добавка, махни я.
Последна промяна ferdy на 03 Сеп 2010, 20:05, променена общо 1 път

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 03 Сеп 2010, 20:04

Готина прическа! :mhihi:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 03 Сеп 2010, 20:12

alx написа:пс... аз съвсем сериозно- не бях чел коментарите под снимките и на първо гледане си помислих, че това на предпоследната снимка е девойката.... а то било младежа.... моя скромен съвет е да се острижеш късо и да се вземеш в ръце...

брутален :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 03 Сеп 2010, 20:17

Кво злорадствате....то тва се получава..щото нема казарма, ако имаше, тя мноо добре сее...тогава и двата пола :mhihi: имат свободно време за размисъл, поне единия де :mhihi:

п.п. А и се грижат за външния вид :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата