Любовен проблем, колеги моля за помощ.
Модератор: Общи модератори
- kasa_bira
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `97 528i; '01 W220
Re: Любовен проблем, колеги моля за помощ.
Надявам се колега, някои колеги още не знаят дали ще успеят, но мисля, че ще се съберем 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
бе ако не се попълни бройката им давай да се преобличат зад попа и да минават втори курс с цветя некои... 

- kasa_bira
- кандидат ентусиаст
-
SKISA написа:бе ако не се попълни бройката им давай да се преобличат зад попа и да минават втори курс с цветя некои...
И това съм го мислил като вариянт

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
kasa_bira написа:SKISA написа:бе ако не се попълни бройката им давай да се преобличат зад попа и да минават втори курс с цветя некои...
И това съм го мислил като вариянт
а мисиуил ли си за варианта да ги дадат сичките на приятелката и с много поздрави от скиса !? аз после ше ти покрием разходите за цветята.....!

Е.Димитров написа:Аз пЪ си мисля че жестове с рози,ресторантчета и подаръчета са само за 2 категории двойки :
1-когато евентуално я сваляш момата и требе да лъснеш като романтик
2.когато сте си заедно и просто решиш да покажеш че все пак мислиш за жената/гаджето и я изведеш на вечеря,някоя роза,ала-бала...
Тотално несъвместими са когато единия се дърпоти за нещо и другия прави жестове,това се нарича "напъни на любовта" и те са ден до пладне
А пък още по-тотално несъвместими са когато главните герой не само че желаят "малко да си помислят" ами са и на по двайсетина годинки,тоест деца,ма то човек се учи докато е тъп...
Забравяш, че двамата са на по 20 и малко и добре, че още не се прихванали цинизма на годините. Точно сега му е времето за такива жестове.
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Колеги не че нещо ама защо всички или една голяма част от вас,си мислят че познават женската психика до основи? Не мога да разбера какво като сте на по 42 години или по- малко ще рече, че ние по- младичиките сме по- неопитни и по- зеление ли? Не казвам, че аз я познавам даже напротив никои не я познава освен самата жена. Един мъж опознава една жена толкова колкото тя реши (мое мнение), че той може да е опознае и след тва пак да го прави луд. Не се заяждам с никои но прочех такива мнения, че едвали не познавате женската психика до основи. Но всяка жена си е различна по свое му. Щом колегата е решил така значи това е един от начините да и въздейства.
Сега за приателката сладурана е както и жената на касата бира. Но на една от снимките са три девоики, че въпросната трета също е
. Така че касата с бира може да задейства и двете приателки примерно, така ще има повече интрига.......
Сега за приателката сладурана е както и жената на касата бира. Но на една от снимките са три девоики, че въпросната трета също е

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Това е наистина много тъпо някой да твърди че познава нещо,еле пък жените,вие собствените си задници не знаете кога ше пръдне,камо ли да познавате жените...
Освен това,жени-мъже -няма разлика,и едните и другите се правят след като едните или другите позволяват на това на какво да се прави другия,много усложнявате нещата а те са прости-уважавай другия,бъди пич и се забавлявай,като почнат да влизат разни усложнения от рода "дай ми време да си помисля" и "незнам какво точно искам" и дори "бе май..."-пиши нещата бегали,от там по време на движението на долу следва да се извлече максумума а именно забавлението-заведения,секс,почивка и газ на пълни обороти,ако има вариант да се обърнат нещата и да останат пак заедно,това е начина иначе остава един хубав,изтощителен и невероятен спомен от последните дни на големи обороти...
И само като финал:
"Да си останем приятели" е най-тъпата фраза дето някой може да съчини,освен ако приятелството не включва чат-пат кафе и секс!!!
Освен това,жени-мъже -няма разлика,и едните и другите се правят след като едните или другите позволяват на това на какво да се прави другия,много усложнявате нещата а те са прости-уважавай другия,бъди пич и се забавлявай,като почнат да влизат разни усложнения от рода "дай ми време да си помисля" и "незнам какво точно искам" и дори "бе май..."-пиши нещата бегали,от там по време на движението на долу следва да се извлече максумума а именно забавлението-заведения,секс,почивка и газ на пълни обороти,ако има вариант да се обърнат нещата и да останат пак заедно,това е начина иначе остава един хубав,изтощителен и невероятен спомен от последните дни на големи обороти...
И само като финал:
"Да си останем приятели" е най-тъпата фраза дето някой може да съчини,освен ако приятелството не включва чат-пат кафе и секс!!!
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Това е основната подбуда.. аз не виждам как иначе някой може да го каже тва и плановете му да са други 
Понеже си ми наборче и имам дълга връзка ще ти споделя мнение.
При женьорите има нещо, което се доказва и в твоя случай, а това е че при връзка над 2-3 години дават задна без никва причина, даже напротив. Запомни го тва като закон, ако искаш да си спестиш нервите: колкото повече с течение на времето я заобичваш, режеш к*рвите и демонстрираш, че тя за тебе е най-важното нещо, толкова повече амортизираш потребността й от тебе.
Когато това стане, както и да се нагаждаш към нея, да си търпелив и да правиш квито и да е льольовски изпълнения към нея, тя стой на stand by и бавно съсипва.
Една жена допусне ли да се измъчваш заради нея при положение, че й е ясно, че би убил за нея, значи почни да я отписваш (не говорим за некви емо - путьовци).
Тия неща немат логика, но са факт. Снощи един прятел ми прати прощален смс и ставах от кревата да ходим да говорим по спешност. Трябва да постигнеш некав баланс между това да си боклуче и това да си мил, а тука вече, ако не ти идва от вътре и се насилваш се губи и стойноста на всичко и стигаш до извода, че любов има 1-2 години, после думата е навик, преплитане на интереси и приятелство. (което не е лошо нали, но когато 1-ния изтрезнее преди другия става проблем).

Понеже си ми наборче и имам дълга връзка ще ти споделя мнение.
При женьорите има нещо, което се доказва и в твоя случай, а това е че при връзка над 2-3 години дават задна без никва причина, даже напротив. Запомни го тва като закон, ако искаш да си спестиш нервите: колкото повече с течение на времето я заобичваш, режеш к*рвите и демонстрираш, че тя за тебе е най-важното нещо, толкова повече амортизираш потребността й от тебе.
Когато това стане, както и да се нагаждаш към нея, да си търпелив и да правиш квито и да е льольовски изпълнения към нея, тя стой на stand by и бавно съсипва.
Една жена допусне ли да се измъчваш заради нея при положение, че й е ясно, че би убил за нея, значи почни да я отписваш (не говорим за некви емо - путьовци).
Тия неща немат логика, но са факт. Снощи един прятел ми прати прощален смс и ставах от кревата да ходим да говорим по спешност. Трябва да постигнеш некав баланс между това да си боклуче и това да си мил, а тука вече, ако не ти идва от вътре и се насилваш се губи и стойноста на всичко и стигаш до извода, че любов има 1-2 години, после думата е навик, преплитане на интереси и приятелство. (което не е лошо нали, но когато 1-ния изтрезнее преди другия става проблем).

- kasa_bira
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря на всички колеги който ме подкрепиха под каквато и да е форма (било то съвет, упрек или помощ)
Искам само да припомна за днеска, че се събираме на метростанцията на стадион В. Левски (отвънка, не в подлеза) между 17:00-17:20.
Аз спирам да пиша по темата, докато не се получи някаква развръзка. Дали ще се издъна юнашки или ще се справа блестящо, резултатът се ще е велик
Още 1 път ви благодаря!

Искам само да припомна за днеска, че се събираме на метростанцията на стадион В. Левски (отвънка, не в подлеза) между 17:00-17:20.
Аз спирам да пиша по темата, докато не се получи някаква развръзка. Дали ще се издъна юнашки или ще се справа блестящо, резултатът се ще е велик

Още 1 път ви благодаря!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
направи поне едно клипче на театъра да се посмеем 

после да не кажеш, че не сме ти казали...! държиш се като мъж вместо с пишка, имащ котенце в гащите.. bakzo е мега прав иначе!
пс1. На кой за бога му е потрябвало да разбира жените?
(баси мазохистите)
пс2. кажи й че си пуснал тема във форума как да постъпиш, много е мъжкарско
(тихо за мойта)
пс1. На кой за бога му е потрябвало да разбира жените?

пс2. кажи й че си пуснал тема във форума как да постъпиш, много е мъжкарско

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
kiko написа:направи поне едно клипче на театъра да се посмеем
Верно,грехота е да не изгледаме края на сериала

acer написа:после да не кажеш, че не сме ти казали...! държиш се като мъж вместо с пишка, имащ котенце в гащите.. bakzo е мега прав иначе!
пс1. На кой за бога му е потрябвало да разбира жените?(баси мазохистите)
пс2. кажи й че си пуснал тема във форума как да постъпиш, много е мъжкарско(тихо за мойта)
Голямо напиране направи обаче да не го прави

Ако дойде един човек в плюс, дайте му апарат, за да снима... Доста рядко вече се случват такива неща, а и както се вижда по повечето коментари на мъжете тук, то и такива мъже не останаха, за да го правят... Всеки гледа да е*е и да бяга

С интерес очаквам включване тая вечер с развоя на нещата

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Дайте новини !!!
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Ми айде де време е вече... Дано са се получили нещата