Любовен проблем, колеги моля за помощ.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: `97 528i; '01 W220

Re: Любовен проблем, колеги моля за помощ.

Мнение от kasa_bira » 03 Сеп 2010, 0:43

Заедно сме от 2 години и 3 месеца, тя прави 21 началото на Октомври.

ентусиаст
Аватар
Кара: яки шестаци...

Мнение от EnimEn » 03 Сеп 2010, 1:58

а как точно подбра цвета на розите?
Изображение
Read the fuckin` MANUAL!!!
Never took this road before... destination unknown!

"Good drivers,Just drive!"

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 03 Сеп 2010, 3:21

аз от позицията на мойте 42 години имам само един въпрос... а следващия път като пак реши че си й омръзнал или че просто може да се класира по-добре.. ти какво ще направиш? тръгнал си по един път надолу дето много бързо става много стръмен и много хлъзгав.

бих ти написал още много неща, но ще си замълча... ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 03 Сеп 2010, 7:31

ferdy написа:Ясно, ама гледай да си там откъм 17, че да посрещаш, аз ще се ориентирам по тълпата. Там обаче няма къде да се спре, кофти.

Аз ще спра на паркинга на стадиона, на 200 метра е, след спирката, преди светофара ;)
До колегата, който каза, че жена се задържала с много секс и много пари... Аз пък от позицията на моите малко по-малко от 42 :lol: ...има жени и жени, повярвай някои се впечатляват много повече от други неща - мило отношение, уважение, романтични жестове, хубави и забавни изненади... И повечето жени тук може би точно по тази причиня подкрепяме колегата... Няма жена, която да не иска да бъде ухажвана по този начин... Ей тва мъжете никога няма да рабрете какво иска една жена :dummy:

В случая, жеста дори и да няма желания ефект, нека опита момчето, сега му е времето за трупане на опит, емоции, разочарования ... И аз все си мисля, че историята ще има хеппи енд :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 330 xd , 2003
Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL

Мнение от Bella » 03 Сеп 2010, 8:08

Apassionata написа: Няма жена, която да не иска да бъде ухажвана по този начин... Ей тва мъжете никога няма да рабрете какво иска една жена :dummy:

Именно с малката подробност жеста да е от човек когото обичаме и към когото имаме чувства .Ако е от някого когото вече не желаем подобен жест няма ефект ,да не кажа че буди досада :roll:

Успех на колегата ,макар че аз съм на мнението на мъжката част -файда никва от подобно нещо :confused:
Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 03 Сеп 2010, 8:21

EnimEn написа:а как точно подбра цвета на розите?

Въпроса е абсолютно на място!
Може девойката да обича именно бели рози, но ти запознат ли си със символиката им? ;)

Иначе в тема 10страници даване на акъл от разни (в по-голямата част, и съдейки по постовете им) емоционални дръвчета, имаше 1-2 читави мнения като :

Мармот написа:Колега, идеята е страхотна, жалко само, че я правиш в такъв момент когато залагаш на нея да спаси връзката ти, а не я осъществяваш просто за да покажеш че я обичаш въпросната жена.

liloff написа:... аман от психолози, комарджии и аграрни разбирачи на женската психика :)
Последна промяна M2PR на 03 Сеп 2010, 8:32, променена общо 2 пъти
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30
Мечтае да кара: е30

Мнение от Станислав Попов » 03 Сеп 2010, 8:23

Apassionata написа:
ferdy написа:Ясно, ама гледай да си там откъм 17, че да посрещаш, аз ще се ориентирам по тълпата. Там обаче няма къде да се спре, кофти.

Аз ще спра на паркинга на стадиона, на 200 метра е, след спирката, преди светофара ;)
До колегата, който каза, че жена се задържала с много секс и много пари... Аз пък от позицията на моите малко по-малко от 42 :lol: ...има жени и жени, повярвай някои се впечатляват много повече от други неща - мило отношение, уважение, романтични жестове, хубави и забавни изненади... И повечето жени тук може би точно по тази причиня подкрепяме колегата... Няма жена, която да не иска да бъде ухажвана по този начин... Ей тва мъжете никога няма да рабрете какво иска една жена :dummy:

В случая, жеста дори и да няма желания ефект, нека опита момчето, сега му е времето за трупане на опит, емоции, разочарования ... И аз все си мисля, че историята ще има хеппи енд :D

:yes: то за 2 години ако не е разбрал

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: `97 528i; '01 W220

Мнение от kasa_bira » 03 Сеп 2010, 8:28

M2PR написа:
EnimEn написа:а как точно подбра цвета на розите?

Въпроса е абсолютно на място!
Може девойката да обича именно бели рози, но ти запознат ли си със символиката им? ;)

Запознат съм, четох я в интернет и не съм ги подбрал само за това. Тя просто не харесва никакви други рози.

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 03 Сеп 2010, 8:53

Apassionata написа:Ей тва мъжете никога няма да рабрете какво иска една жена :dummy:

Ами, Паси, то това си има съвсем логично обяснение...просто и вие самит не знаете какво искате, та ние ли да знаеме :mhihi:

M2PR написа:Иначе в тема 10страници даване на акъл от разни (в по-голямата част, и съдейки по постовете им) емоционални дръвчета, имаше 1-2 читави мнения като :

Голям пък си професор ти, законодателке :mhihi:

Инаюе, пич, стискам ти палци. Не се ли получи това, значи просто мацката не си заслужава! Да направиш такъв жест и тя да не го оцени...еми, явно пътищата ви се разминават. Тръгнали сте като е била на 16-17, което по мое време си беше...рано. Да ти кажа, че не се е наживяла, ама в днешно време, както казва един приятел "Мацката е на 17 АМА е запазена" :mhihi:

П.С.-Пусни една снимка на вас двамата да ви видиме, че аз вече се настроих на вълна "Море от любов" :mhihi:
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 03 Сеп 2010, 9:03

голема тема ,голема драма се получи с тва ,но се кефя ,че ще има хора да помогнат на касата бира....
аз все още смятам, че ще пия бира ,а не ферди да пие кола ,но с удоволствие ще загубя стековете кола ,ако колегата успее...
наде ,не с лошо ,бе душо! секи си има мнение и го изказва... що ни определи веднага на емо-дървя.... :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 03 Сеп 2010, 9:07

Ейй чшш я по-леко с изказите за приятелката й че ме засягате :mrgreen: . Каса бира, брат не се съмнявам че мацката ти си заслужава, след като Рали й е приятелка съм убеден че момичето е свестно и ще оцени жеста ти :yes:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 03 Сеп 2010, 9:25

Аз пЪ си мисля че жестове с рози,ресторантчета и подаръчета са само за 2 категории двойки :
1-когато евентуално я сваляш момата и требе да лъснеш като романтик
2.когато сте си заедно и просто решиш да покажеш че все пак мислиш за жената/гаджето и я изведеш на вечеря,някоя роза,ала-бала...
Тотално несъвместими са когато единия се дърпоти за нещо и другия прави жестове,това се нарича "напъни на любовта" и те са ден до пладне
А пък още по-тотално несъвместими са когато главните герой не само че желаят "малко да си помислят" ами са и на по двайсетина годинки,тоест деца,ма то човек се учи докато е тъп...

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 03 Сеп 2010, 9:40

мен само ми е кофти за пич-а, че прави толкова брутални грешки, то и аз съм ги правил, ама като бях 16годишен
ама кво ми дреми де, щом иска да се пати :winky:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 03 Сеп 2010, 10:29

Много красив жест ще е подаряването на тези рози, ще стискам палци на колегата :D
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DaDa » 03 Сеп 2010, 10:53

Бройката събра ли се или ?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата