течове на масло и борбата с тях
Модератор: bum_bum
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
alx написа:ако натегнеш успеха ще е временен... ще износиш семеринга за нула време... натиска там е много прецизно сметнат...
Мислиш ли ?
Натиска се осигурява от пружинката - ако я натегне леко ще обере износването на вала в областта на контакт със семеринга - няма да е заводско ама какъв друг избор има ?
[quote"ludiagsm"] опаа това аз мнооого отдавна го разкарах картерните газове излизат свободно [quote]
Иво, не разчитай на това че си излизат свободно, не е достатъчно
. Непременно трябва да свържеш изхода на карт. газове пред входа на турбото, за да ги засмуква. Тогава ще ти спрат течовете. Направи го 
Иво, не разчитай на това че си излизат свободно, не е достатъчно

е21 345 0-402м 12.18

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
TOM написа:ludiagsm написа: опаа това аз мнооого отдавна го разкарах картерните газове излизат свободно
Иво, не разчитай на това че си излизат свободно, не е достатъчно. Непременно трябва да свържеш изхода на карт. газове пред входа на турбото, за да ги засмуква. Тогава ще ти спрат течовете. Направи го
има логика в това даже при фабричнотурбинираните коли картерните газове са то4но там преди турбото , мен само дет ме дразни компресора кулер дебитомер дроселова клапа вси4ко ще стане чернилка и мазнотия:)
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
V_G_Z написа:е ще сложиш сепаратор или ойл кеч танк бето инак ще стане като след лайняна фъртуна из интейка
да мислих и за това оил танкчета има някви филтри утаителчета
от газова уредба ще проверя да ги видим:)
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2