Любовен проблем, колеги моля за помощ.
Модератор: Общи модератори
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Re: Любовен проблем, колеги моля за помощ.
Айде бееее, само 11
Толкова ли няма свободни колеги по това време?
Скис, ако ни забуха, па и ние моеме да бухаме... Шси зема една резервна роза в чантата, дървена/ айде пластмасова, че...
/ и бойййй... Ти как така няма обичаш колегата бе момеееее
Това в кръга на шегата, Касата бира да ми звънне да каже час и място на срещата, щот утре може и да не мога да влаза тук да вида

Скис, ако ни забуха, па и ние моеме да бухаме... Шси зема една резервна роза в чантата, дървена/ айде пластмасова, че...

Това в кръга на шегата, Касата бира да ми звънне да каже час и място на срещата, щот утре може и да не мога да влаза тук да вида

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
кофти е часат ако беше по късно щех и аз да се включа интаресно дали ще има ефект споделето после
ма малко ми се струва че ги разглезвате тия момичета после се чудите откаде ви е дошло 

bedrock city racing
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Колега, аз бих те посъветвал да изчакаш. Остави я да остане малко сама, не и звъни, не я притеснявай. Тя сама ще ти се обади. Недей да търсиш приятелките и. Не си мисли, че ти знаеш какво е говорила с приятелките си, а тя не знае, че са говорили и с теб. Знае! Жеста е много хубав, който си намислил, но изчакай.
Интересното е, че ми се случвало и на мен. И то с две различни момичета. В първия случай направих като теб, а във втория както ти описах по-горе. Сега с второто момиче сме още заедно и всичко е много хубаво. Обаче още по-интересното е, че и двете момичета бяха на същата възраст, като твоето, когато направиха същото. И също беше месец преди рожденните им дни, както и при теб в случая. Може и да е съвпадение, но е факт! Явно на тази възраст нещо им прещраква в мозъчетата и откачат
Както и да постъпиш, ти желая огромен успех! Дано момичето, за което си готов на всичко, е наистина момичето за теб и за което си заслужава! Дано и тя го проумее и ще видите после колко ще сте променени и двамата към по-добро и ще заздравите връзката си!
Отново успех!

Интересното е, че ми се случвало и на мен. И то с две различни момичета. В първия случай направих като теб, а във втория както ти описах по-горе. Сега с второто момиче сме още заедно и всичко е много хубаво. Обаче още по-интересното е, че и двете момичета бяха на същата възраст, като твоето, когато направиха същото. И също беше месец преди рожденните им дни, както и при теб в случая. Може и да е съвпадение, но е факт! Явно на тази възраст нещо им прещраква в мозъчетата и откачат

Както и да постъпиш, ти желая огромен успех! Дано момичето, за което си готов на всичко, е наистина момичето за теб и за което си заслужава! Дано и тя го проумее и ще видите после колко ще сте променени и двамата към по-добро и ще заздравите връзката си!
Отново успех!

- kasa_bira
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `97 528i; '01 W220
Don_Emilio мерси колега за съвета, аз вече 1 седмица юнашки го испълнявам само дето вече не издържам на напрежението. Не я търса за нищо, тя само ми звъни за лека нощ и това е.
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
От написаното до тук, останах с впечатлението, че търсейки подкрепа, не искаш и да чуеш каквито и да е песимистични мнения!?Просто искаш помощ с подаряването на розите!?Замисли се дали изобщо да го правиш, да не се съжаляваш после , че си се хванал като удавник за сламка!
Добре бе, брат, осъзнай се-искаш на всяка цена да пробваш всичко и да се бориш за да си я задържиш, но дали си заслужава!Не ти ли говори нещо това, че точно след раздялата Ви, макар и за кратко, тя се отдръпва в отношенията Ви, охладняла е!?Според мен трябва да е обратното-раздялата за кратко сплотява и чувствата след това са по-силни, копнеете един за друг....Явно нещо и е било по-готино без теб, или е имала време да премисли, че сте си омръзнали примерно....!?
Пробвай нещо-разговори, непукизъм, некоя от приятелките и
и то ще си покаже!(майтап за последното) Не и сваляй звезди, само ще ти шикалкави известно време!Както вече си е решила да ти каже това, значи малко, или много го е премислила и си има причина, а ти не си допринесъл да има такава причина за която да се разделяте, нали!?Значи причината е в нея(или в некой гларус)и тя е тази, която трябва да те гони с рози!
П.П.Малиии, плашим се какви съвети дадох като некоя девойка
, ма то щот съм патил и ги познавам добре -дее.а тия кобри, отровИха ми и моя живот...!
УСПЕХ от сърце!
Добре бе, брат, осъзнай се-искаш на всяка цена да пробваш всичко и да се бориш за да си я задържиш, но дали си заслужава!Не ти ли говори нещо това, че точно след раздялата Ви, макар и за кратко, тя се отдръпва в отношенията Ви, охладняла е!?Според мен трябва да е обратното-раздялата за кратко сплотява и чувствата след това са по-силни, копнеете един за друг....Явно нещо и е било по-готино без теб, или е имала време да премисли, че сте си омръзнали примерно....!?
Пробвай нещо-разговори, непукизъм, некоя от приятелките и

Ма да ти кажа, може да съм като турците, ма жена ми сама на планини и морета с приятели и приятелки няма да я пусна!Като сме заедно-сме заедно, като ни е по-хубаво по отделно-отделно!!!kasa_bira написа: В това няма проблем никакъв, защото и двамата много си цениме личната свобода
П.П.Малиии, плашим се какви съвети дадох като некоя девойка

УСПЕХ от сърце!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
обръщането на гръб върши работа също. ако те иска ще посегне и ще те потърси,ако те не ще така или иначе нема сми....! са е пълно с риба в морето ,ве мен!! само бъркаш и вадиш. много по-привилигировани сте вие....! по наше време беше по-трудно. са режи па яж. и да не земе да почнеш смс-и ,реване,молене...! и виж дали не чете форума..... 

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Колега ,
мога само да те поздравя за идеята ....
и да ти завидя за страстта с ,която желаеш това момиче !
Благодарение на такива като теб е имало Ромео и Жулиета !
п.п. Колегите над мен може и да са прави ...но може и да не са !
мога само да те поздравя за идеята ....
и да ти завидя за страстта с ,която желаеш това момиче !
Благодарение на такива като теб е имало Ромео и Жулиета !
п.п. Колегите над мен може и да са прави ...но може и да не са !
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
Прави се, че не я познаваш две седмици и ще има резултат. Никви рози!!!!
- tahsinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E34 /грухчо/
- Мечтае да кара: E34 M5
Взе да се усеща аромата на латино сапунка.На хаирлия да е дано! 

Авторът не че не иска отрицателни мнения, той не иска никакви мнения. С темата търси хора за определена негова идея, това е.
Айде не се правете на съветници, а идвайте да влачим розите.

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
ferdy написа:Авторът не че не иска отрицателни мнения, той не иска никакви мнения. С темата търси хора за определена негова идея, това е.
Много е кущо с тва 17:30 на работа съм да беше 19:30 веднага идвам
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
SKISA написа:! са е пълно с риба в морето ,mhihi:
Сега няма да чуеш и да вденеш от нищо,което ти се казва или пише,защото не си на себе си..
Но след малко или повечко време сам ще стигнеш до правилните изводи..

И тая пъстървичка ако не те иска-някоя друга/и света би обърнала за теб..

И за този дето писа ,че не сме били флибени и не сме правили такива излагации-оооо

Той акъла не се обажда докато главата не издрънчи в стената...

и ся нещо чуждоезично-
"Remember that not getting what you want is sometimes a wonderful stroke of luck ." Author: Dalai Lama

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Bogat-Beden написа:и ся нещо чуждоезично-"Remember that not getting what you want is sometimes a wonderful stroke of luck ." Author: Dalai Lama
И още едно:
When your ex says .. you will never find anyone like me .. and you reply .. God I sure hope not... .

- MiSho_Spiralata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325i 97'
Сега няма да чуеш и да вденеш от нищо,което ти се казва или пише,защото не си на себе си..
Абсолютно,правилно!И аз съм бил на тва дередже,никой не ме интересуваше какво казва,но след време се сещаш леко по леко за съветите които са ти давали и разбираш,че са били прави.И да знаеш жената не е човек,винаги ще намери начин да ти скапе настроението.Успех с това дето си намислил щом това е твоят живот,късметът да е с теб
Абсолютно,правилно!И аз съм бил на тва дередже,никой не ме интересуваше какво казва,но след време се сещаш леко по леко за съветите които са ти давали и разбираш,че са били прави.И да знаеш жената не е човек,винаги ще намери начин да ти скапе настроението.Успех с това дето си намислил щом това е твоят живот,късметът да е с теб

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
И да не забравяме ,че всяка жена е уникална сама по себе си! точно като всички останали
П.П.към старите познайнички дами от форума-но офенс

П.П.към старите познайнички дами от форума-но офенс

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"