авто пилот
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
авто пилот
колко кинта може да струва таз екстри4ка и далие вазможно да се монтира ма м20 мотор ???
некви и деи
некви и деи

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
автопилот
Ами незнам колко струва но на моята М20-ка имам оригинален автопилот та мисля че ще стане!
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Скоро гледах в някакво списание в което имаше рекламни брошури на автосервиз в Русе. Там прочетох че продажбата+ монтажа на темпомата струва 500лв. И аз се зачудих щото незнам защо съм останал с впечатление че струва повече. Не си спомням за кой автосервиз ставаше въпрос но съм сигурен за цената и че ставаше въпрос точно за това. А сега дали това е някаква рекламна измама...???dizelboy написа:ибаааааааа ок мерси много
- Новини
-
Вие обадихте цените на годината
Дизелче, бий една жица на Явор да ти изнамери от някой разпарчетьосана Е30-ка или Е34-ка такава джаджа, ще изнамерим и схемите и ще я вържем. Ще ти трябва ръчката, кората около волана, кабеляци, модул ако има, както и моторчето с жилото. Тва е мисля ама Явката да каже имаше ли и друго.

Дизелче, бий една жица на Явор да ти изнамери от някой разпарчетьосана Е30-ка или Е34-ка такава джаджа, ще изнамерим и схемите и ще я вържем. Ще ти трябва ръчката, кората около волана, кабеляци, модул ако има, както и моторчето с жилото. Тва е мисля ама Явката да каже имаше ли и друго.
7 мнения
• Страница 1 от 1