Любовен проблем, колеги моля за помощ.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Re: Любовен проблем, колеги моля за помощ.

Мнение от SKISA » 01 Сеп 2010, 8:29

kasa_bira написа:Колеги, благодаря ви за подкрепата :) Днеска след обяд ще напиша колко хора сме се събрали до момента.

Колега SKISA датата ще е 3 Септември, аз съм на 22, тя след месец прави 21.

е успех тогава. ше ти стискаме палци на феста...
аз акъл нема да давам. щом си решил-действай и то ше си покаже имало ли е смисъл или е нямало.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 01 Сеп 2010, 8:39

Принципно нема лошо в подобни жестове...ама пак да кажа-докато сте млади жевейте,казано е "DUM VIVIMUS-VIVAMUS"-докато сме живи -да живеем,после след некоя друга година ше се чудиш как да се откачиш,огледай се,ако си пич няма да има нужда въпросната мома да има съмнения,ако прекалено натискаш педала-няма нищо да стане-дръж се малко на положение,статистиката сочи че у държавата ни се падат по 2,5 жени на мъж,ае извади педер*асите,тъпите парчета и женените щастливо,към полученото число извади грозните моми и ще се получи бая прилично число над което да се замисли човек...
Пак казвам,бъди безметежен пич и няма да имаш подобни дилеми,естествено следват минутки за реклама:
Ей ме мен-грозен съм,ма до сега никогаш не съм зарезван от мома,очевидно може би съм пич :mhihi:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 01 Сеп 2010, 8:41

И аз се включвам :yes: Жеста със сигурност ще има ефект ;)
А дали някой папарак да не се чучне наблизо и да снима реакции... Скис, ще стане готина фотосесия :lol:

Кристал, дали да не резервираме наистина кръчме за след това :D :bchug: Май ще се съберем доста стари познайници ;)

Пишете сборен пункт и сме там ... Ако срещата беше на място, на което може да се спре, можеше да се изсипем 17-на BMW -та :mrgreen: , то не че сега не можем да задръстим Попа за 5 минути :mhihi: .... както веднъж задръстихме Патриарха пред Френската за да вземем сина на Скис от училице :D
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 01 Сеп 2010, 9:20

От мен - успех. :)
Малко ми се пада в работно време мероприятието, така не мога да участвам, но ми е интересно какъв резултат ще се получи.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 01 Сеп 2010, 11:54

M2PR написа:
LiTtLeRoCk написа:Никоя жена не заслужава такъв жест,какъвто си замислил,при положение,че за две седмици раздяла,и вече се чувства разколебана и умислена.И да ти кажа,цялата работа смърди,няма такова нещо,жена да не обича себе си,че те 90% са егоисти.

къде си бе, Наталия?
Човека си я обича и иска да й покаже нещо, което очевидно ти не си изпитвал..!

по темата - идеята е супер ! Лично аз бих се включила, ама това 17:30 - някои сме на работа до по-късно :confused:

Успех и дано се наредят нещата!

БЕ ще говориш на гаджето ти.Какво съм изпитвал,и какво не,ти не може да знаеш,и никога няма да разбереш,а и мисля,че не ти влиза в работата.Но май напоследък се опитваш да се правиш,на остроумна и оригинална,ама да ти кажа,нещо не ти се получава.

Имах мнение и го изразих,и пожелах на колегата всичко да се оправи,не съм му душманин.
Поне така ще знаеш,че си направил всичко за да спасиш връзката ви,отколкото да не си направил нищо.
Остави птичката да отлети,ако тя се върне при теб,значи винаги е била твоя,ако ли не,значи никога не си я имал.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 01 Сеп 2010, 12:15

Квото и да стане най-важно за теб е да бъдеш чист пред себе си ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GANIN » 01 Сеп 2010, 12:38

Тогава нама да съм в София, иначе с удоволствие бих се присъединил. Ще следя развитето и дано да има положителен ефект :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 01 Сеп 2010, 13:36

Колега,я дай снимка на момата да видиме освен вътрешните и качества да разгледаме и външните,според мен това много ще наклони везните,щото ако е убава-заслужава,ама ако не е убава...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: `97 528i; '01 W220

Мнение от kasa_bira » 01 Сеп 2010, 13:43

Е.Димитров написа:Колега,я дай снимка на момата да видиме освен вътрешните и качества да разгледаме и външните,според мен това много ще наклони везните,щото ако е убава-заслужава,ама ако не е убава...

Колега този пост малко ме обижда, няма значение как изглежда. За мене е прекрасна и като човек и като външен вид. Пък и всеки с вкуса си, дори и да е най - голямото плашило си е мойто плашило и аз я обичам и искам да си я запаза.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 01 Сеп 2010, 13:47

kasa_bira написа:
Е.Димитров написа:Колега,я дай снимка на момата да видиме освен вътрешните и качества да разгледаме и външните,според мен това много ще наклони везните,щото ако е убава-заслужава,ама ако не е убава...

Колега този пост малко ме обижда, няма значение как изглежда. За мене е прекрасна и като човек и като външен вид. Пък и всеки с вкуса си, дори и да е най - голямото плашило си е мойто плашило и аз я обичам и искам да си я запаза.

Хич не искам да те обиждам колега,опитвам се да те разведря и да гледаш на пред,един така приятел като се беше залетел по една мома,та в казармата щеше да се фърля тук-там...ъъъ,всъщност сега са си щастливо женени де,ама по едно време беха разделени докато си изяснят кой какво иска и с кого го иска

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 01 Сеп 2010, 13:48

kasa_bira написа:дори и да е най - голямото плашило си е мойто плашило

:ahah:
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kasa_bira » 01 Сеп 2010, 14:01

Е.Димитров написа:
kasa_bira написа:

Хич не искам да те обиждам колега,опитвам се да те разведря и да гледаш на пред,един така приятел като се беше залетел по една мома,та в казармата щеше да се фърля тук-там...ъъъ,всъщност сега са си щастливо женени де,ама по едно време беха разделени докато си изяснят кой какво иска и с кого го иска

Благодаря колега, но истината е, че това което го имам с нея с никоя друга не сам го имал. Найстина не мога да си представа как ще продалжа без нея. Е не сам чак толко лабилен, че да се фърля от някаде, но найстина не знам какво ще права ако всичко свърши.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 01 Сеп 2010, 14:02

^ Ще си намериш друга, например :yes:
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 01 Сеп 2010, 14:07

Колега,ти си едва на 20, живота е пред теб.Жени бол,колкото си искаш,вярно е сред тях мърша много,но и свестни момичета има,в това съм сигурен,не трябва да гледаш на нея,като спасителен пояс.Още много пъти ще се влюбваш,ще обичаш и ще бъдеш нараняван.И,ако всеки път си мислиш така,само си вредиш.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kasa_bira » 01 Сеп 2010, 14:11

LiTtLeRoCk написа:Колега,ти си едва на 20, живота е пред теб.Жени бол,колкото си искаш,вярно е сред тях мърша много,но и свестни момичета има,в това съм сигурен,не трябва да гледаш на нея,като спасителен пояс.Още много пъти ще се влюбваш,ще обичаш и ще бъдеш нараняван.И,ако всеки път си мислиш така,само си вредиш.

Наясно съм, че само си вреда, то да не спиш и да не ядеш 7 дена вече не е лесно :mhihi:
Обаче нищо не мога да направя по въпроса. Просто така се чувствам, повярвай ми ако можеше да не ми пука найстина щеше да е супер. Обаче нещата не седят така.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата