Любовен проблем, колеги моля за помощ.
Модератор: Общи модератори
- kasa_bira
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `97 528i; '01 W220
Re: Любовен проблем, колеги моля за помощ.
Мармот написа:Колега, идеята е страхотна, жалко само, че я правиш в такъв момент когато залагаш на нея да спаси връзката ти, а не я осъществяваш просто за да покажеш че я обичаш въпросната жена.
И аз като теб бях наскоро в подобна ситуация, за огромно мое съжаление всичко при нас приключи не по начина, по който исках. Пожелавам ти да се оправи всичко, с или без осъщестяването на тази идея.Аз лично ако имах възможност щях да те подкрепя и да участвам!
П.П. Един мои приятел тенекеджия казва - "Жена и ръжда тръгнат ли нямат спиране!"....може и да е вярно....УСПЕХ!
Колега това го права с идеята да и покажа че държа на нея, а не да я моля да остане с мен

Към колегата Е.Димитров тя след месец прави 21, аз съм на 22.
- kasa_bira
- кандидат ентусиаст
-
krystal написа:kasa_bira написа:...
Вече сме две..че и четири можем да се съберем, ако не достигнат хора..![]()
Колежке, идея си нямаш каква благодарност испитвам

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Оооо,така и така ще е петък...
така и така ще даваш пари за рози...Нека да са Four Roses
и после на кръчма да се почерпим за свободата ти..
,а пък мацката нека да си помисли..
Айде уж по-"сериозно" -както колкото повече се опитваме да те разубедим от смисъла на този жест,така ти повече ще се настървяваш че правиш пръв нещо ефектно ,ефективно,смислено и оригинално,така и тя с тези твои действия ще се отдалечава като сянка от теб-не питай откъде знам
В момента има много тънък психологически момент кой ще излезе с по-висока цена..- и като тръгнеш ти да наддаваш познай чии акции падат...
А и в такава възраст сте на такъв акъл,че не можете да сложите основи на стабилна връзка..Ако не ви се живее сега(съмнително- и да ми кажеш няма да ти повярвам
)то после рано или късно единият от двамата ще скъса синджира с бясна сила...-В което и няма лошо де,щото пък вдишаш ли с пълни гърди от онзи свободен въздух...
-няма земна сила да те накара скоро да се излъжеш.- и става aбе не моа се запра.....
А за това дали има 3ти...-не знам какъв детектив си колега,ама старите лафове не грешат..-нали знаеш за маймунката и клона..
И не само ръждата,ами и лавината тръгне ли -същия .к..р
Ай със здраве..
П.П. За кръчмата съм сериозен
така и така ще даваш пари за рози...Нека да са Four Roses

Айде уж по-"сериозно" -както колкото повече се опитваме да те разубедим от смисъла на този жест,така ти повече ще се настървяваш че правиш пръв нещо ефектно ,ефективно,смислено и оригинално,така и тя с тези твои действия ще се отдалечава като сянка от теб-не питай откъде знам

В момента има много тънък психологически момент кой ще излезе с по-висока цена..- и като тръгнеш ти да наддаваш познай чии акции падат...

А и в такава възраст сте на такъв акъл,че не можете да сложите основи на стабилна връзка..Ако не ви се живее сега(съмнително- и да ми кажеш няма да ти повярвам

А за това дали има 3ти...-не знам какъв детектив си колега,ама старите лафове не грешат..-нали знаеш за маймунката и клона..
И не само ръждата,ами и лавината тръгне ли -същия .к..р

Ай със здраве..
П.П. За кръчмата съм сериозен

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Виж може да се съберем 17 човека да пийнеме за твое здраве,и да ти намериме някоя кака 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Добре де..мъжете, горните два над мене.. спрете се!
Момчето не търси психолог, не търси съвети, не търси съжаление или сметка на гаджето си.., той иска да зарадва своята мацка!
Ако искате да помогнете, просто елате в петък да и подарите по една роза!
Защо си мислите, че давайки непоискани съвети, помагате? Стига! Пишете по темата, ако желаете да покажете добри намерения (пък после си го водете на кръчма).
А аз пък много се кефя, на хора, като тебе и с кеф ще го направя..Благодаря за милите дyми.. Спирам, за да не спамиме повече..
Дано да се събере бройката..но все ще измислиме нещо..ако трябва на място ще помолим някого и така..
Момчето не търси психолог, не търси съвети, не търси съжаление или сметка на гаджето си.., той иска да зарадва своята мацка!
Ако искате да помогнете, просто елате в петък да и подарите по една роза!
Защо си мислите, че давайки непоискани съвети, помагате? Стига! Пишете по темата, ако желаете да покажете добри намерения (пък после си го водете на кръчма).
kasa_bira написа:Колежке, идея си нямаш каква благодарност испитвамевала че има хора като тебе
А аз пък много се кефя, на хора, като тебе и с кеф ще го направя..Благодаря за милите дyми.. Спирам, за да не спамиме повече..

Дано да се събере бройката..но все ще измислиме нещо..ако трябва на място ще помолим някого и така..
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
LiTtLeRoCk написа:Никоя жена не заслужава такъв жест,какъвто си замислил,при положение,че за две седмици раздяла,и вече се чувства разколебана и умислена.И да ти кажа,цялата работа смърди,няма такова нещо,жена да не обича себе си,че те 90% са егоисти.
къде си бе, Наталия?
Човека си я обича и иска да й покаже нещо, което очевидно ти не си изпитвал..!
по темата - идеята е супер ! Лично аз бих се включила, ама това 17:30 - някои сме на работа до по-късно

Успех и дано се наредят нещата!
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
Абе сигурно и аз бих го направил... аман от психолози, комарджии и аграрни разбирачи на женската психика 
Братле не съм в БГ идните седмици, но успех! Сподели после резултата!
(кво беше: Всеки може да глези жена си с ягоди и сметана, бъди истински Българин: намажи я с боб и лютеница!)

Братле не съм в БГ идните седмици, но успех! Сподели после резултата!
(кво беше: Всеки може да глези жена си с ягоди и сметана, бъди истински Българин: намажи я с боб и лютеница!)
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Представих си гаджето/жена ти те вижда на Попа да подаряваш роза на друга..... оди обяснявай после, че било за добра кауза
Хубаво е, че има романтични хора, т.е. нормално на 22 да си още романтичен, а най-хубаво е да си влюбен, макар и не толкова романтичен.. Към автора - колега, на Попа има толкова млади хора без работа, че без проблем ще намериш такива да и подарят по една роза. Успех!

Хубаво е, че има романтични хора, т.е. нормално на 22 да си още романтичен, а най-хубаво е да си влюбен, макар и не толкова романтичен.. Към автора - колега, на Попа има толкова млади хора без работа, че без проблем ще намериш такива да и подарят по една роза. Успех!
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
как храните, а всички сме правили магарии и докато има жени надали ще спрем
готина е идеята, само дано не се стресне верно мацката.
успех!

готина е идеята, само дано не се стресне верно мацката.
успех!

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- igra4a-c2560xm
- младши ентусиаст
-
- Кара: 30 ки до гроб
- Мечтае да кара: на метан
пиши ме и мен колега 

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Аз за 22 години едно нещо съм разбрал - Никога не можеш да разбереш какво мисли една жена
Ама как да е де, момчето си е решило да й прави серенада, ще му помогнем
Пиши ме и мен, на лично ще ти пусна телефон да ме подсетиш към 14:30 - 15:00 че съм на работа преди това

Ама как да е де, момчето си е решило да й прави серенада, ще му помогнем

Пиши ме и мен, на лично ще ти пусна телефон да ме подсетиш към 14:30 - 15:00 че съм на работа преди това

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
тва за коя дата става въпрос!? и да попитам на колко години сте двамцата!?
- kasa_bira
- кандидат ентусиаст
-
Колеги, благодаря ви за подкрепата
Днеска след обяд ще напиша колко хора сме се събрали до момента.
Колега SKISA датата ще е 3 Септември, аз съм на 22, тя след месец прави 21.

Колега SKISA датата ще е 3 Септември, аз съм на 22, тя след месец прави 21.
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
kasa_bira написа:датата ще е 3 Септември
Лоша дата колега,3-6.09 нали знаеш на къде ще се пътува тогава.
Успех на теб.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Хубава идея, но дано си заслужава. Пиши ме и мен, ако не си се отказал до тогава. На ЛС или както искаш там да се разберем