Любовен проблем, колеги моля за помощ.
Модератор: Общи модератори
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Re: Любовен проблем, колеги моля за помощ.
Интересна и оригинална идея
Дано да си заслужава и да няма нищо такова, което хората по-горе написаха, макар и аз да споделям тяхното мнение
Кофти час. По това време хората още са на работа, или тепърва си тръгват. Ако беше след 19:00 с удоволстие щях да се включа.
Ще следя темата, в случай, че се промени часът.
Успех!

Дано да си заслужава и да няма нищо такова, което хората по-горе написаха, макар и аз да споделям тяхното мнение

Кофти час. По това време хората още са на работа, или тепърва си тръгват. Ако беше след 19:00 с удоволстие щях да се включа.
Успех!

Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- kasa_bira
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `97 528i; '01 W220
KoolyO написа:Интересна и оригинална идея![]()
Дано да си заслужава и да няма нищо такова, което хората по-горе написаха, макар и аз да споделям тяхното мнение![]()
Успех!
Благодаря колега

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Аз нямам намерение да те отказвам,просто ти казвам какво мисля.
И,ако се замислиш,какво става,единия искал на море,другия искал на планина,а дали целта не е била просто да сте на различни места,и защо си мислиш,че всичко се е променило след планината,значи там е станало нещо,което и е подействало,просто сега е объркана и се чуди как да ти го каже,и затова минава с този номер.Нека някоя колежка се изкаже,дали от ей така,се е променила.
И,ако се замислиш,какво става,единия искал на море,другия искал на планина,а дали целта не е била просто да сте на различни места,и защо си мислиш,че всичко се е променило след планината,значи там е станало нещо,което и е подействало,просто сега е объркана и се чуди как да ти го каже,и затова минава с този номер.Нека някоя колежка се изкаже,дали от ей така,се е променила.
Последна промяна LiTtLeRoCk на 31 Авг 2010, 17:53, променена общо 1 път
Hack0 написа:Това е малко опасно. Момата като не знае колко рози да очаква може да се хвърли на този, който е донесъл седмата примерно
Точно това си помислих и аз

А ако откаже да вземе още първата? И "избягат" с приятелката й от ненормалнците, които са се навъдили на попа?
Непознат...втори, трети....на петия максимум ще разбере, че ти стоиш зад това...може да се почувства наблюдавана, да й стане неловко..стоят, и не знаят да чакат ли още рози или да си тръгват

Ако не намериш желаещи тук, помисли си ти да й дадеш целия букет с нещо искрено изказано. Мисля си, че ще има по-голяма тежест

- kasa_bira
- кандидат ентусиаст
-
LiTtLeRoCk написа:Аз нямам намерение да те отказвам,просто ти казвам какво мисля.
Колега аз знам какво е станало на планината, знам каква е ситуацията и знам защо се получава така. Това не е от вчера, това е вече от 5 дена. И друг път сме били разделени когато ни се е ходило на различни места, не се ангажираме един с друг защото и двамата цениме личната си свобода. Просто цялата ситуация е много дълга за обяснение за това сам я обяснил толкова постно и хората си вадат грешни изводи.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Да ти кажа,пожелавам ти всичко да се оправи.Но аз грешни изводи не си правя,просто познавам жените до болка.И както по горе споменаха,по добре и подари розите ти,а не някой друг,така ще покажеш,че не те е страх,да и покажеш чувствата си,защото тя може да го разтълкува,че са нужни други хора,за да и кажеш,и покажеш,какво чувстваш.
Добра идея.. ти си знаеш, колко и дали си стрyва.., на дрyгите разписали се в темата искам да кажа, че човек не винаги търси и иска да наyчи истината, затова и оставете човека да даде това, което иска от себе си, той не търси съвет!
По темата...аз съм навита, имаш една роза от мен..(дано само да намеря, къде да паркирам), но...на попа изобщо нямам идея, как ще стоя да чакам точно твойта приятека и дали ще я "хвана".. Сигyрен ли си, че това е подходящото място? Все пак..идеята ти е страхотна, но има още какво да се мисли по нея.. Ще следя..
По темата...аз съм навита, имаш една роза от мен..(дано само да намеря, къде да паркирам), но...на попа изобщо нямам идея, как ще стоя да чакам точно твойта приятека и дали ще я "хвана".. Сигyрен ли си, че това е подходящото място? Все пак..идеята ти е страхотна, но има още какво да се мисли по нея.. Ще следя..
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Евала за идеята най-напред
Най-удачно ще е май да ги събереш всичките 16 'непознати' накуп, за да им посочиш кое е момичето, а после да ги пуснеш един след друг, та да свърши всичко за 3-4 минути, а тя да не може да се съвземе от този 'шок', и тогава да се появиш и ти с последната роза и една свежа романтична картичка към нея
Аз си мисля, че най-малкото ще се шашне от такава изненада
Пък и от опит глава не боли
Така че успех, колега, дано й се възвърнат чувствата, явно я е напекло в повечко слънцето на тая планина

Най-удачно ще е май да ги събереш всичките 16 'непознати' накуп, за да им посочиш кое е момичето, а после да ги пуснеш един след друг, та да свърши всичко за 3-4 минути, а тя да не може да се съвземе от този 'шок', и тогава да се появиш и ти с последната роза и една свежа романтична картичка към нея

Аз си мисля, че най-малкото ще се шашне от такава изненада

Така че успех, колега, дано й се възвърнат чувствата, явно я е напекло в повечко слънцето на тая планина

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Колега защо това с розитене го направиш там където седнат да пият кафе и тогава да почнат да се изреждат хората с розите,шанса да избяга е по малък
Успех ти желая,и да ни държиш в течение да видим кой е бил прав

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- kasa_bira
- кандидат ентусиаст
-
16-те непознати ще се съберем на куп, преди това ще дам снимков материял и пълното описание на двете девойки каде точно се намират и как са облечени. Това с розите ще има ефект защото тя е романтична личност и ще я трогне повече отколкото да се исипа аз с цялия букет. Аз ще носа последната роза + 1 подараче, което знам че значи доста за нея. Още повече с този си жест ще и докажа едни мои думи, защото тя по принцип на думи и обещания не вярва, защото много са я лъгали преди. Благодаря на колегите който ме подкрепиха, за сега идеята е да се тръгне от метростанцията на стадион Левски. От там до попа са около 10 минути пеша ходене, хората ще тръгват през интервал от около 1-3 минути. Общо взето това е замисъла.
- kasa_bira
- кандидат ентусиаст
-
N.Mihaylovski написа:Колега защо това с розитене го направиш там където седнат да пият кафе и тогава да почнат да се изреждат хората с розите,шанса да избяга е по малък![]()
Колега за това ще има 1 момиче с нея

П.С. Благодаря на колежката krystal

Последна промяна kasa_bira на 31 Авг 2010, 18:16, променена общо 1 път
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
ако се е вкарала във филмите за връзката цветята нема те спасят ти го кажа от личен опит 

Колега, идеята е страхотна, жалко само, че я правиш в такъв момент когато залагаш на нея да спаси връзката ти, а не я осъществяваш просто за да покажеш че я обичаш въпросната жена.
И аз като теб бях наскоро в подобна ситуация, за огромно мое съжаление всичко при нас приключи не по начина, по който исках. Пожелавам ти да се оправи всичко, с или без осъщестяването на тази идея.Аз лично ако имах възможност щях да те подкрепя и да участвам!
П.П. Един мои приятел тенекеджия казва - "Жена и ръжда тръгнат ли нямат спиране!"....може и да е вярно....УСПЕХ!
И аз като теб бях наскоро в подобна ситуация, за огромно мое съжаление всичко при нас приключи не по начина, по който исках. Пожелавам ти да се оправи всичко, с или без осъщестяването на тази идея.Аз лично ако имах възможност щях да те подкрепя и да участвам!
П.П. Един мои приятел тенекеджия казва - "Жена и ръжда тръгнат ли нямат спиране!"....може и да е вярно....УСПЕХ!
Oversteer is when the passengers are scared, understeer is when the driver is scared.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Колега,един приятел така с жена му,ала бала,бе разделиха се,помогнах му разбира се-намерих му по-хубава!!!
Всъщност на колко сте години тя и ти?
Всъщност на колко сте години тя и ти?
kasa_bira написа:...
Вече сме две..че и четири можем да се съберем, ако не достигнат хора..