От Е34 ...на Е38
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
От Е34 ...на Е38
Еми след като 6 год.карах това 
Сега съм с това
На 54 год. съм и се радвам като хлапак.Благодаря сърдечно на колегата mad_presley от Варна,който ми прати лентовите кабели за дисплея,на колегата Чавдар от Ст.Загора,който ми ги монтира.Смених ремъци,ролки,масло,филтри всички и в момента ми правят нова тапицерия на тавана.Иначе колата е супер.Ще се опитам да си намеря и оргинална навигация.Забавих да спомена,че и старата и новата са с мотор М51 2.5TDS.Зная,че за тоя автомобил е слаб мотор,но все пак съм на 54........стига ми и на моменти ми хартисва даже
И накрая разбира се снимка от монитора на компа

Сега съм с това

На 54 год. съм и се радвам като хлапак.Благодаря сърдечно на колегата mad_presley от Варна,който ми прати лентовите кабели за дисплея,на колегата Чавдар от Ст.Загора,който ми ги монтира.Смених ремъци,ролки,масло,филтри всички и в момента ми правят нова тапицерия на тавана.Иначе колата е супер.Ще се опитам да си намеря и оргинална навигация.Забавих да спомена,че и старата и новата са с мотор М51 2.5TDS.Зная,че за тоя автомобил е слаб мотор,но все пак съм на 54........стига ми и на моменти ми хартисва даже

И накрая разбира се снимка от монитора на компа

Последна промяна kita на 26 Авг 2010, 18:25, променена общо 1 път
Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....
- nedkoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 730d G11 2018
Re: От Е34 ...на Е38

4естита нова Предобивка и още много хил.Километра

Последна промяна nedkoo на 30 Авг 2010, 15:35, променена общо 1 път
- bawarec 73
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: купе
Честито колега ,вьзраста няма никакво значение важно е само марката която винаги е BMW . 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Само хубави моменти и нисък разход на нафта с новото дзвер... 

- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Честита 7-мица.Почти всяка сутрин я виждам,хубава стоика има.Дано имаш само приятни моменти.А това че си на 50и колко си годинки ,незначи че не трябва да се радваш на хубавите неща.
Поздрави
Поздрави
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
Бензина служи за измиване на дизелови части.
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
Жив и здрав бъди и да те слуша колата. Кво като е 725, нали е Е38, нали ти носи усмивка.
И аз искам 750 ама ... съм с М57. Поогледай я, смени квото можеш, оправи и интериора (огромна моя слабост на Е38ците) и така. Важното е че има още един eнтусиаст в клуба на Е38ците.
Виждам все по често Е38 по улиците от началото на годината
Няма ли да е мания да се случи някои ден сбирка само на Е38 ... нещо като това

И аз искам 750 ама ... съм с М57. Поогледай я, смени квото можеш, оправи и интериора (огромна моя слабост на Е38ците) и така. Важното е че има още един eнтусиаст в клуба на Е38ците.
Виждам все по често Е38 по улиците от началото на годината

Няма ли да е мания да се случи някои ден сбирка само на Е38 ... нещо като това

- bobeca111
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lincoln Navigator 5.4 w210 E320
- Мечтае да кара: пак Е38

- badly_boy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 730d
Евала!!! За пръв път (поне аз съм свидетел) човек на тази възраст да се похвали с БМВ а не с Мерцедес! Много се радвам особено на репликата "като хлапак"!!! Това найстина доказва факта че БМВ е кола за каране което значи че човек на 50+ години се кефи на кола съчетана с лукс (относително при е38) и динамика! Много се радвам!!! Аз също се надявам скоро време да стана горд собственик само че на м57! Безавариино колега 

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Честита красавица! Със здраве да и се радваш!
Много добре си се ориентирал и аз също мечтая за E38.

Много ще се радвам да споделиш впечатления сега за разликите. Как е возията, шума в купето, има ли място в багажника защото както виждам и ти си бил с комби като мен, стабилна ли е и изобщо каквото се сетиш или ти прави впечатление.

Много ще се радвам да споделиш впечатления сега за разликите. Как е возията, шума в купето, има ли място в багажника защото както виждам и ти си бил с комби като мен, стабилна ли е и изобщо каквото се сетиш или ти прави впечатление.
NeoPrint написа:Честита красавица! Със здраве да и се радваш!
След първите 3000км мога да кажа,че разликите са доста.Като комфорт са несравними.Шумът в салона е в пъти по малко,като след 3 000 оборота онзи спортен звук който си е присъщ на BMW отново гали ухото.Возията също е много по добра.Като динамика разлики никакви(все пак става въпрос за М51).За багажника кво да кажа......не съм ползвал никога стария и мисля и тоя да не ползвам.Имам стар бус с който ходя на риба

А бе,......много е красива е тая кола....мечтая за нея от както е излязла като модел и едва сега можах да си я позволя.Еми по-добре късно отколкото...........Ако някой иска да я пробва,....с удоволсвие.В Габрово съм.Заповядайте

P.S.
Много от младите колеги ме съветват да сменя джантите с 18"........Приличала на тролей с тея гуми.На мен пък точно с тях ми харесва.Тия новите ниски гуми ми приличат на мотокар.Все пак сме различни поколения

Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Гледай на теб какво ти харесва, а не на някой друг... няма той да я кара, я 

Честита придобивка колега!Много да те радва и само масла и гуми да сменяш.
Относно 18ките джанти наистина ще има по-добра визия,но смятам,че така е по-комфортна за возене.
А освен това по-добре чисто нови гуми 17ки отколкото втора ръка 17ки примерно,а както знаем гумите не са от най-евтини консумативи.Та тия спестените парички за нафта да си караш по пътищата родни,че и където си решиш де и комфорт към цялата тази идилия.
Е38 за мен е последната истинска седмица.Надявам се и аз скоро да имам една такава в гаража да прави компания на е30ката,ама да видим.
Поздрави и слушай само себе си както казва колегата Молов относно колата.Важното е теб да те радва.
Относно 18ките джанти наистина ще има по-добра визия,но смятам,че така е по-комфортна за возене.
А освен това по-добре чисто нови гуми 17ки отколкото втора ръка 17ки примерно,а както знаем гумите не са от най-евтини консумативи.Та тия спестените парички за нафта да си караш по пътищата родни,че и където си решиш де и комфорт към цялата тази идилия.

Е38 за мен е последната истинска седмица.Надявам се и аз скоро да имам една такава в гаража да прави компания на е30ката,ама да видим.

Поздрави и слушай само себе си както казва колегата Молов относно колата.Важното е теб да те радва.

- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Честито колега,мисля от бая време се канеше да си вземеш, голям кеф е човек да си вземе нещо, което е искал от много време 

boris_k написа:Честито колега,мисля от бая време се канеше да си вземеш, голям кеф е човек да си вземе нещо, което е искал от много време
Благодаря колега,когато реших да купувам твоето го нямаше вече в мобиле и ти бях загубил координатите, за което съжелявам.Еми,...така било писано,...здраве да е.

Последна промяна kita на 16 Сеп 2010, 14:43, променена общо 1 път
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2