Относно "терминаторския" фар и интересно ксенонче
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
Re: Относно "терминаторския" фар и интересно ксенонче
Face написа:Аз отдавна съм им теглилСложих ксенон Бош на рефлектор и съм доволен
Не не,лупата си е лупа,само рефлектор много разсеива ксенона навсякъде.
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Така е не споря.Този фар дори мисля беше обявен за най добър за времето си,виждал съм в форума на пежо как един манияк инплантира лупата на 46-цата в 407 купе.Дълго време се молех на приятел в германия да ми прати едни,но след 2 месеца обещания му теглих една м... и на него и на фаровете.Отидох в бош и си реших проблема веднъж за винаги.
- Rundev
- младши ентусиаст
-
Бих искал да помоля колегите които имаха сложени тези комплектчета към фаровете да снимат ако може клипче как светват,как светят и какво правят пред себе си и към стена
ще съм много благодарен.Доста се навих за поставянето на комплектчето макар и да е малко скъпо.Ако неможе клипове от колеги който са си сложили или вече са имали преди тая тема,поне да качват по обстойни снимки моля 

- Rundev
- младши ентусиаст
-
Понеже утре слагам лупите закупени от колегата babuna и побеже съм с англииски фар,т.е. чупката на фаровете е в обратната посока,въпросът ми е след като сложа лупата в която е самата крушка,а лупата е за нашия стандарт и понеже рефлектора на фара вече няма да играе роля........мисълта ми е ще стане ли на моите англииски фарове нормалната чупка на фара за пред кат? 

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Здравейте и от мен,
така изглежда моя не оригинален ксенон с лупи и ринг около лупата...за някои може да изглежда грозно,сега не свети жълто а бяло на габарита направихме с един приятел диодни крушки и сега изпълва дългия рефлектор в бяло..свети страхотно сега мисля и Angel Eyes за капак..та това е един вариант..не че не предпочитам оригиналните разбира се

така изглежда моя не оригинален ксенон с лупи и ринг около лупата...за някои може да изглежда грозно,сега не свети жълто а бяло на габарита направихме с един приятел диодни крушки и сега изпълва дългия рефлектор в бяло..свети страхотно сега мисля и Angel Eyes за капак..та това е един вариант..не че не предпочитам оригиналните разбира се
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Rundev написа:Понеже утре слагам лупите закупени от колегата babuna и побеже съм с англииски фар,т.е. чупката на фаровете е в обратната посока,въпросът ми е след като сложа лупата в която е самата крушка,а лупата е за нашия стандарт и понеже рефлектора на фара вече няма да играе роля........мисълта ми е ще стане ли на моите англииски фарове нормалната чупка на фара за пред кат?
Да ще стане!
Чупката вече я прави лупата а не твоя рефлектор

Добре де, а замисляли ли сте се какво ще стане, ако изгори една кружка от този ксенон с лупа? Аз съм ги виждал на живо тези комплекти и мога да кажа, че като разглобих лупата видях, че кружката е няма толкова ненормална. Такива изобщо не съм виждал да се продават отделно. Айде баласт ще си купиш, но това си е проблем. И ако знаете как се сваля... то е страшна мъка или поне ще бъде мъка, за да я свалиш от фара като е качен на колата. И не на последно място това означава, че преебаваш целия фар, ако решиш да махнеш комплекта, щото самите лупи се лепят за рефлектора, което кво означава, че му се ебава м....та! Май минусите са повече от плюсовете! Аз поне така мисля!
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Да ви кажа на мен ми хванаха окото
фаровете на FK с лупите. Вижте горе в Шоурума , колежката с черното купе е пуснала снимки.
Но още не е отговорила от къде ги е взела и колко $.
Мисля че доста се доближават до оригиналния фар. Някой друг има ли впечатления от тях?
фаровете на FK с лупите. Вижте горе в Шоурума , колежката с черното купе е пуснала снимки.
Мисля че доста се доближават до оригиналния фар. Някой друг има ли впечатления от тях?
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
slitter написа:И не на последно място това означава, че преебаваш целия фар, ако решиш да махнеш комплекта, щото самите лупи се лепят за рефлектора, което кво означава, че му се ебава м....та!
Не си прав, че се лепи на фара!
Аз бях с такъв комплект лупи и сега съм си с фаровете с халогенна крушка така, че не се заблуждавайте, че се преебават фаровете.
Лупата се държи та рефлектора с една гайка отзад.
- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
Колеги какво ще кажете за фаровете на ДЕПО
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Нищо хубаво
Депо не не не ............

- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
а некфи афтермаркет фарове? марка нещо или си остава оригинални втора ръка или от ударена ...
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
kriso85 написа:Да ви кажа на мен ми хванаха окото
При мен в Гърция се мотае един четириврат фейслифт с FK,държа да отбележа,че съм впечатлен.
При първа възможност ще го снимам и постна,после мнението е ваше.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
mitaka7 написа:http://www.al-lighting.de/
Точно тази фирма изработва оригиналните фарове за Е46 след фейс лифта за първоначално вграждане.