дави се човек и кучето ти... кой спасяваш?
Модератор: Общи модератори
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Re: дави се човек и кучето ти... кой спасяваш?
VesoPesa написа:Добре де не изменяйте темата!
Казано е мъж на 45 години, не дете!
То ясно че ако е дете никой няма да тръгне да спасява кучето
Долу, Балкане

Абе, накрая и аз ще хвана, като други изказали се, да спася някой от изтрезняване, па вънка нек си вали

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Любо Мегов написа::mhihi:
а бе земи па ти кажи на ората ,че мога да плувам.....

Е.Димитров написа:...
начи да ме спасиш!! аз съм красив....!!

Ogi написа:....нямате си кучета или ако имате не са лоялни на вас а на някой друг от семейството... ....
оги ,написал съм ,че съм имал и имам куче . и съм го отгледал от пале. както и дете имам... и него от пале съм го отгледал и отговорът ми пак е същият....
Сондьора написа:То и е нереално, всеки мислещ се за плувец да се фърля да вади човек, щото ако нямаш опит ще има двама удавени.
ма ето мегов и явор ше ти кажат ,че мога да плувам и почти нема да има удавени....

общо взето в тая тема най-общо казано оценяваме и цената на човешкият и кучешки живот в нашите виждания....
интересно се получава....
във връзка пак с реагирането при вадене на удавник ми се случи да вляза с една мома в морето и по средата на плуването каза ,че не може повече и се дави. съответно почнах да и помагам и да я вадя ,ма бяхме на около 500м навътре и почна да се плаши ,да ми се катери по главата ,да скубе и дращи и ситуацията вече отиваше на уйде коньо.... опитвах се да я успокоя и да успея да я спася ,но нещата вече излизаха извън контрол и като видях ,че няма излизане двамата просто вече бях готов да я оставя. късмет, че се случи да мине един сърфист,викнах му и спря и я качихме на сърфа ,а нас ни помете във водата ,та бутахме като сизифовци... та ако избирам между моя и чужд живот интстиктивно избирам моя.....
SKISA написа:във връзка пак с реагирането при вадене на удавник ми се случи да вляза с една мома в морето и по средата на плуването каза ,че не може повече и се дави. съответно почнах да и помагам и да я вадя ,ма бяхме на около 500м навътре и почна да се плаши ,да ми се катери по главата ,да скубе и дращи и ситуацията вече отиваше на уйде коньо.... опитвах се да я успокоя и да успея да я спася ,но нещата вече излизаха извън контрол и като видях ,че няма излизане двамата просто вече бях готов да я оставя. късмет, че се случи да мине един сърфист,викнах му и спря и я качихме на сърфа ,а нас ни помете във водата ,та бутахме като сизифовци... та ако избирам между моя и чужд живот интстиктивно избирам моя.....
Tука нещо не ми стана ясно, как хем не може кой знае колко да плува, хем влезнала на 500 метра

е пиша и по тая тема.
да вметна странични и случайни неща, който ги прочете може и да помисли. ако ли не, тва ще е поредния флуд.
на мен ми е интересно хората, които избраха кучето дали имат деца.
друго.. прочетох, че според закона ако сгазиш човек ще има присъда, а ако сгазиш куче засега няма да има присъда. и започнах да си мисля как повечето хора мислят, че закона е нещо като Господа и се е явил и такъв е бил, защото това е Той.
ама не е. законът е такъв, щото ние така сме го направили от цялото ни бъдене през племе до общество.
С други думи, има защо за човек да се лежи, а за куче не. И е измислено доста преди наш'та пъпна връв да я клъцнат в родилното.
Не знам с каква съвест ще оставиш човек да умре и после ще си храниш кучето още 3 години например.
п.с. и аз имам кучета. и ми беше много болно като едно почина преди доста време.
да вметна странични и случайни неща, който ги прочете може и да помисли. ако ли не, тва ще е поредния флуд.
друго.. прочетох, че според закона ако сгазиш човек ще има присъда, а ако сгазиш куче засега няма да има присъда. и започнах да си мисля как повечето хора мислят, че закона е нещо като Господа и се е явил и такъв е бил, защото това е Той.
ама не е. законът е такъв, щото ние така сме го направили от цялото ни бъдене през племе до общество.
С други думи, има защо за човек да се лежи, а за куче не. И е измислено доста преди наш'та пъпна връв да я клъцнат в родилното.
Не знам с каква съвест ще оставиш човек да умре и после ще си храниш кучето още 3 години например.
п.с. и аз имам кучета. и ми беше много болно като едно почина преди доста време.
what a helluva ride
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
dimithur написа:
Tука нещо не ми стана ясно, как хем не може кой знае колко да плува, хем влезнала на 500 метраБез да се засягаш, ма постъпката и е била леко идиотска , то затова и доста колеги изразиха мнение, че човек затова има глава на раменете, за да мисли, щото ако не може, по хубаво да изчезва, че само разваля генофонда на човечеството
ми отговарям ти. като тръгнахме да влизаме я питах-можеш ли да плуваш,нали виждаш къде са наште хора с колелото!? да не стане бау!? няма проблем-мога да плувам и наистина си плуваше читаво,просто не си е преценила силите за разстоянието....! тва не означава, че някой като сгреши и не си прецени трябва да го оставя да умре.... или каквато и да е ситуацията щом е попаднал в опасност първо го вадиш - после го биеш ,че не е мислил или е застрашил и други животи....
ми не изчузна ,мите!!

лошрайдър написа:...
....
Имам и дете ... И така както е поставен въпроса в анкетата, го чувствам все едно някой ме пита дали да направя избор между детето ми и непознат човек...
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Човекът
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
SKISA написа:[Е.Димитров написа:...
начи да ме спасиш!! аз съм красив....!!![]()
....
Е как нема да те спася,че ние се познаваме,почти съм сигурен че после ше почерпиш некоя бира...пък гледам ...и убав задник имаш-се нещо ще се разберем

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
.....казвам

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
BalBosA написа:Сондьора написа:То и е нереално, всеки мислещ се за плувец да се фърля да вади човек, щото ако нямаш опит ще има двама удавени.
Дори и да е плувец,ако не знае как се вади човек по-добре е да не се и опитва.Аз също ще скоча за човека,а имам куче.
мн точно казано

blackgod написа:... И така както е поставен въпроса в анкетата, го чувствам все едно някой ме пита дали да направя избор между детето ми и непознат човек...
Въпроса е много ясно поставен - да спасиш ЧОВЕК или да спасиш куче, пък било то и собственото (пак живо същество, но животно)

Според отговорите, 1/3 от участвалите в анкетата са готови, за да спасят собственото си животно на улицата да минат през ХОРАТА на спирката ....
Аз лично не се гордея с такива колеги от форума
Последна промяна tsb_bg на 25 Авг 2010, 14:04, променена общо 1 път
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
1вото нещо което те учат в курса по водно спасяване е да пробваш всички възможни начини да помогнеш на човека без да влизаш във водата,било то с въже,с някакъв предмет или протягайки крак към него държайки се за брега(ако има такъв) и чак след това,ако вече няма как да се скача във водата...би било хубаво да го знаят това всички.да извличаш човек от водата с тегло по-голямо от твойто или физически по-здрав от теб е изключително трудно дори за спасител,да не говорим за обикновен човек.доколкото до това да тръгне да ти се дави кучето,бих казал че е възможно да се случи или в бързо течаща река или при мъртно течение в морето.тогава най-добре въобще не се и опитвайте да го спасявате,за да не разридаете още повече близките ви.
tsb_bg написа:blackgod написа:... И така както е поставен въпроса в анкетата, го чувствам все едно някой ме пита дали да направя избор между детето ми и непознат човек...
Въпроса е много ясно поставен - да спасиш ЧОВЕК или да спасиш куче, пък било то и собственото (пак живо същество, но животно)![]()
Според отговорите, 1/3 от участвалите в анкетата са готови, за да спасят собственото си животно на улицата да минат през ХОРАТА на спирката ....
Аз лично не се гордея с такива колеги от форума
Въобще не намесвай хората на спирката с въпроса на анкетата

И защо трябва да категоризирам живите същества на човеци и други?? И защо трябва да харесвам повече хората, като всичко лошо което ми се е случвало на мен и близките ми е причинено от хора, а не от животни? Като гледате около вас каква злоба и простотия е, защо се очудвате, че има хора които обичат повече кучетата си, отколкото навъсените и вечно лошо гледащи себеподобни?
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Добре де,след всичко написано до тук,разбирам,че има хора които биха спасили куче,и с най-спокойно биха оставили човек да се удави,независимо кой е той.Е този начин на мислене,не мога да го разбера,но нямам и намерение да се опитвам.