Парното студиии

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Парното студиии

Мнение от Bavarishe » 20 Ное 2005, 23:45

Сутринта парното духаше студено,а колата си беше загряла и всичко и беше точно.Баща ми както я караше я сецна на първа до 5000 оборота и почна да духа топло. :shock: Нас като ни се прецака матора се прецакаха и онея клапи,но до вчера дуаше та се цепеше.Възможно ли е да е от тях и ква цена са горе долу 2-ра ръка? ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Shubret0069 » 21 Ное 2005, 8:05

Ако си сменял антифриза скоро и не си обезвъздушил добре, или е по малко от колкото трябва, се получава това. Аз вчера полудях докато подкарах парното да духа топло :lol:

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Plague » 21 Ное 2005, 12:55

ако е от клапите лесно може да се разбере на мене като ми се бяха сдухали духаше студено като исфорсирам идва малко топлото и после пак студено ако карам колата само на ръчка ще имам парно :mhihi:
иначе 2-ра ръка не те съветвам защото не знаеш в какво състояние са а нови са около 340 лева в дару ако не се лъжа има вариант да ги отвориш и да махнеш клапанчетата където затварят но тогава ще жули само топло и лятото трябва да ги слагаш .. това е що се отнася до клапите аз съм се опитвал да правя какви ли не побългарявания с големия Пенчев но ефекта е почти никакъв

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 21 Ное 2005, 19:19

Както Сашо каза,всеки който ти поиска пари за ремонт на клапите е долен лъжец и само иска да ти вземе парите :!:

Или взимаш скапани такива от някъде и ги "изкормваш" ,нещо като зимен комплект и накрая на зимата слагаш актуалните :idea:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Bavarishe » 22 Ное 2005, 0:12

Благодаря на всички.Ударих една тупаница на капачето и вече си духа без проблеми ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 22 Ное 2005, 8:26

Penchev написа:Както Сашо каза,всеки който ти поиска пари за ремонт на клапите е долен лъжец и само иска да ти вземе парите :!:

Или взимаш скапани такива от някъде и ги "изкормваш" ,нещо като зимен комплект и накрая на зимата слагаш актуалните :idea:

Георги Пенчев

стигабе мене лудия преди време ми ги ремонтира само ги раздвижи 4е бяха клеасали не сме ги отваряли :!:
ИзображениеИзображение
Изображение

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Plague » 22 Ное 2005, 10:54

еми щом не си ги отварял не си много наясно какво има вътре... ако са клеясали проблема не е голям но ако маншончетата на клапанчетата са скъсани няма спасение освен нови клапи или да ги носиш някъде където правят маншони и т.н. да измайсторят нещо

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Bavarishe » 22 Ное 2005, 22:40

Plague написа:еми щом не си ги отварял не си много наясно какво има вътре... ако са клеясали проблема не е голям но ако маншончетата на клапанчетата са скъсани няма спасение освен нови клапи или да ги носиш някъде където правят маншони и т.н. да измайсторят нещо

абе като думна маторо даде на късо и едната букса не е включена щото тя и леглото и са стопени ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

Назад към E34