дави се човек и кучето ти... кой спасяваш?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

мъжа или кучето ти?

спасявам мъжа
80
73%
спасявам кучето си
30
27%

Общо гласове : 110
ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Re: дави се човек и кучето ти... кой спасяваш?

Мнение от Сондьора » 25 Авг 2010, 8:30

Некой да е виждал куче да се дави ???
Един колега спомена за хъскито му, те дори се гмуркат!

Човекът, понеже куче няма как да се дави.
И давещ се се спасява, като първо му фраснете една тупаница, и после го довлачвате ;) :mhihi:, и по добре го дърпате за косата, че да не ви докопа.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Braikov » 25 Авг 2010, 8:37

FaceOff написа:Просто за момент си представих, че аз съм човекът за спасяване...

Значи също за момент можеш да си представиш, че ти си кучето за спасяване. :help: :roll: Очевидно въпросът е доста по-интересен отколкото изглежда на пръв поглед.
А м/у другото "на мен не може да ми се случи" е винаги за предпочитане от "и на мен може да ми се случи" или "никой не е застрахован". Последното е една от най-опасните мисли... Сори за офтопика.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 25 Авг 2010, 8:42

Braikov написа:Аз признавам, че съм неспособен да взема такова решение, но искам да питам тези, които се мятат категорично за човека: Защо тази алчна твар? Защо егоистичното копеле, което е унищожило безвъзвратно една трета от горите на планетата, оставило е една пета от себеподобните си да умират от глад и липса на питейна вода и всякакъв род болести и вируси, някои от които изобретявани с тази цел от същото това копеле?
......

почнем ли така да размишляваме пиши ги бЕгали и човека и кучето,аз лично без да се замисля скачам за човека мисля че това би трябвало да е естествената реакция за всеки нормален индивид на последно място оставям че кучета просто не обичам,но ще ми е интересна картинката как тези които лаят за кучетата си и че другите били егоисти да се поставят на мястото на удавника и да им видя изгасващата надежда в очите като гледат как на няколко метра някои себеподобен влаче кучето към брега а не него:idea:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 25 Авг 2010, 8:46

Braikov написа:
FaceOff написа:Просто за момент си представих, че аз съм човекът за спасяване...

Значи също за момент можеш да си представиш, че ти си кучето за спасяване. :help: :roll: Очевидно въпросът е доста по-интересен отколкото изглежда на пръв поглед.
А м/у другото "на мен не може да ми се случи" е винаги за предпочитане от "и на мен може да ми се случи" или "никой не е застрахован". Последното е една от най-опасните мисли... Сори за офтопика.

Честно, много харесвам 'doggie style' :mhihi: ,но може би защото никога не съм бил в ролята на кучето та не мога да си се представя като такова.....
А за второто, да! никой не е застрахован! Но не живея с тази мисъл, просто трябва понякога да ти идва, когато летиш с 160 по софийските улици или по някой второкласен път..... или пък плуваш в неохраняем водоем

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MICH__ » 25 Авг 2010, 8:52

Никакво колебание нямам ...

Представете си сценката на събраните му роднини жена ,деца ,братя сестри ... и ти ами аз си спасих кучето ?!?!?!
Последна промяна MICH__ на 25 Авг 2010, 8:57, променена общо 1 път
[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв

http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 25 Авг 2010, 8:56

N.Mihaylovski написа:тези дето са гласували за кучето са извратени копелета :evil:

И аз съм на това мнение :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 25 Авг 2010, 9:06

Лек офтопик, но все пак забавно :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Изображение
Изображение

Аватар
Кара: E39 528i

Мнение от Massacre » 25 Авг 2010, 9:13

Ако аз или някой друг простосмъртен колега беше пуснал тази тема 100% щеше да бъде коренувана като безсмислена и заключена на момента. Ама нали е на мод... нищо лично батка ;)

По темата:

Аз бих си спасил кучето... не за друго ама я си представете, че удавника е току що избягал рецидивист, симулиращ давене с цел да пречука и ограби първия наивник, който му се е притекъл на помощ... верно това е баси филма, но просто казвам, че всичко е възможно ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Braikov » 25 Авг 2010, 9:22

:mhihi: Не е офтопик... А подписа ти кърти перални (това е офтопик :lol: )

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 25 Авг 2010, 9:26

ако спасиш първо кучето, а човека се удави, после няма ли да те държат отговорен за смърт поради бездействие? а ако мъжът е искал да удави кучето, но се е подхлъзнал и е паднал във водата, дали заслужава да бъде спасен?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 25 Авг 2010, 9:29

Първо малко офф-топик: :mhihi:
Стефан Куршумски и Надежда Скандалска - ДЕЦА, МОЛЯ КОНТРОЛИРАЙТЕ СИ ХОРМОНИТЕ :!: :mhihi:

Сега по темата:

Принципно и двете ми кучета плуват по-добре от мен така че такава ситуация е малко трудна за постигане, ама да чукна на дърво :)

ОБАЧЕ, честно казано бих спасил кучето :!:

Че даже и ще се обоснова :!:

Бих спасил кучето, защото просто хора няма :idea:
Да не кажа всички, 85% от хората са абсолютно всякакви боклуци но не и хора в истинския смисъл на думата :!:
Както знаете това което ни различава от животните е наличието на разум, само дето тия 85% от населението тоя разум го използват само и единствено с целта да правят мизерий на другите.
И честно казано ми писна всеки ден да се сблъсквам с все повече и повече такива "хора" и да се оглеждам постоянно от къде ще иска да ме преебе.
Та в тоя ред на мисли, да, заявявам съвсем сериозно и отговорно че спасявам кучето без да ми мигне окото! :!:
На земята има колко милиарда чоевека бяха, един повече или по-малко мисля няма да е кой знае каква загуба, пък нали така или иначе идва 2012-та :mhihi:
Отделно че ме съмнява да е един от тия 25% истински хора дето да си заслужава да ги спасиш :!:
И за последно нали знаето една народна мъдрост:
"Каква е разликата между кучето и човека?! Кучето ако го прибереш от улицата и му дадеш хляб ще ти бъде вярно цял живот и дори би рискувал неговия за да те спаси, за разлика от човека, който при първа възможност ако може ще те изяде за да се облажи."

Та така, ся знам че ще ме разпънете на кръст и ще съм боклук, изрод или какъвто и да било, ама тва е положението... Минке, все пак истината боли :)

П.с.: Мисля че на всички е ясно че 95% от отговорилите в анкетата ще пробват да спасят и кучето и човека, дори с цената на собствения си живот, включително и аз. Написаното по-горе е само и единствено в абсолютно краен случай, когато не мога да помогна и на 2-та :!:
Последна промяна VesoPesa на 25 Авг 2010, 10:07, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 25 Авг 2010, 9:36

M2PR написа:
А по повод на това кой е "помияр" и кой не, това не го решава някакъв крайно ограничен тип - просто се прави на поредния "голям мъж", без реално да си дава сметка колко е смешен :winky:

пп. ш'ги питам, като ги видя накуп, специално вече даже почнах да записвам кой за какво трябва да го питам, че .... :mhihi:

Моето момиче, два пъти сме седяли на маса и сме си говорили. Тогава друга плоча въртеше... За това ще повторя това, което ти написах вече няколко пъти - укроти се малко, знаеме те и в нета и извън нета!
Без страх, без спирачка!

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 25 Авг 2010, 9:40

Нали не само аз виждам че избора е кучето МИ и НЕПОЗНАТ човек... Спасявам си кучето и ако ми остане време вадя и човека... и двете са живи същества, само дето кучето ми е като член от семейството (все едно да не скоча за брат си) и освен това то е хиляди пъти по-добро същество от човека...

Някой ако иска да ми каже и на мене извратен, пумияр и т.н. красиви епитети които прочетох до тук....
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 25 Авг 2010, 9:43

Заради "веселата ви кавга", BULL3T и M2PR, получавате награда 1 ден отпуска :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Авг 2010, 9:46

Сещам се поне за 10 човека на които бих им помогнал да потънат, ако няма никой наоколо.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата