Странен проблем
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Странен проблем
Здравейте колеги!
Значи баща ми има следния проблем на неговата е46-ца, 318и. Включва му се някакъв вентилатор, дори когато колата е спряла, не е в движение и контактният ключ е махнат. В резултат на това акумулаторът му се изтощава за 2-3 дни. Вентилаторът се включва по за десетина секунди и после спира и така през определено време. Някои има ли идея какъв може да е проблемът и да ни посъветва как да го отстраним.
Благодаря предварително!
Значи баща ми има следния проблем на неговата е46-ца, 318и. Включва му се някакъв вентилатор, дори когато колата е спряла, не е в движение и контактният ключ е махнат. В резултат на това акумулаторът му се изтощава за 2-3 дни. Вентилаторът се включва по за десетина секунди и после спира и така през определено време. Някои има ли идея какъв може да е проблемът и да ни посъветва как да го отстраним.
Благодаря предварително!
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Re: Странен проблем
Първо ПОЛЗВАЙ ТЪРСАЧКАТА и второ проблема ти се нарича крайно стъпало на вентилатора или както повечето го наричаме таралеж
Успех!
Успех!
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Re: Странен проблем
Съгласен с колегата ТАРАЛЕЖ
Странен проблем
Благодаря ви за отговорите! Може ли да ме насочите как да стигна до въпросното стъпало? Търсих в търсачката но не можах да разбера къде се намира това нещо.
4 мнения
• Страница 1 от 1