обтяжна ролка и за термостата
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- kmet
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318d
- Мечтае да кара: всички от марката БМВ
обтяжна ролка и за термостата
Здравей те Предсто и ми смяна на ролката ма климатика/обтяжната/Само тя ли се сменя или една осчица и имали някакъв чалъм или особеност?Колата е 318д 2002г
Да ползвам темата Във всички магазини ми казват че съм с един термостат а като чета казвате два Някой знае ли колкоса на моя мотор м47
Да ползвам темата Във всички магазини ми казват че съм с един термостат а като чета казвате два Някой знае ли колкоса на моя мотор м47
Последна промяна kmet на 09 Авг 2010, 11:19, променена общо 1 път
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: обтяжна ролка
Значи ролката върви с една ост,в дарукар или камор струва 67 лева,сменява се лесно
- kmet
- младши ентусиаст
-
Re: обтяжна ролка и за термостата !!!!
от къде се развива държача на ролката За термостата се обърках тотално Когато отворя /www.realoem.com за 318 този малък термостат го няма описан като партиден номер а като отворя за 320д го има Означава ли че при мен го няма?
- kmet
- младши ентусиаст
-
Re: обтяжна ролка и за термостата
Аз вече я смених Махат се корите под двигателя Шестостен 5 развих болта койту държи шпилката Натегнах ролката надолу и с ключ 14 застопорих пружината /там където се развива болчето/ Измъкнах старата ролка и поставих новата-стегнах бочето и готово
- The Edge
- младши ентусиаст
-
- Кара: тъжно друга марка :(
- Мечтае да кара: Пак BMW
Re: обтяжна ролка
Същата въпросна ролка, на която извадих н. номер черно на бяло, не можаха да ми я намерят в Дару .. Накрая човека отиде да търси в склада със старата и в крайна сметка намериха същата, но без желязото, от 5ца. Стиснахме си ръцете и се стигна до извода "бе желязото си е желязо - нищо му няма; ше ползваш старото "Е.Димитров написа:Значи ролката върви с една ост,в дарукар или камор струва 67 лева,сменява се лесно

- dimitar46
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
аз пък извадих лосчето с ролката сменихси лагерчето срещо сумата от 4.50 лв и спестих 63лв.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
dimitar46 написа:аз пък извадих лосчето с ролката сменихси лагерчето срещо сумата от 4.50 лв и спестих 63лв.
Всъщност ето това трябва да се направи,запазил съм си старите и сега ще им метна по лагер SKF и стават като нови
7 мнения
• Страница 1 от 1