Неработеща фабрична аларма- помощ??
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- jonybravo_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i , 143hp
- Детайли за колата: е46
Неработеща фабрична аларма- помощ??
Привет ,
Колеги от вчера съм собственик на е46
, но има някаква грешка на аларма дадена на късо или изключен кабел (не си спомням конкретно описанието) и в резултат алармата не функционира. Бихте ли ми препоръчали някой майстор който ще реши проблема.
В случай , че не успея ще трябва ли да монтирам обикновена допълнителна аларма и каква марка да е тя ?
Благодаря.
Колеги от вчера съм собственик на е46

В случай , че не успея ще трябва ли да монтирам обикновена допълнителна аларма и каква марка да е тя ?
Благодаря.
- dhany
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46
Re: Неработеща фабрична аларма- помощ??
Здравей колега и добре дошъл. Не знаех, че е46 се предлага с оригинална аларма (може и да е мн глупаво това мислене). Моята нямаше и й сложих допълнително, но се оказа, че е прекалено чувствителна - явно, защото бях избрал евтинка. Сега съм без и нямах проблеми, докато не ми откраднаха огледалата. Съветвам те да не заебаваш така нещата и да си сложиш някоя сносна. За жалост, както вече казах - моята няма аларма и не мога да ти дам по нататъшни указания. Късмет!
- jonybravo_bg
- кандидат ентусиаст
-
Като гледам , няма идей.....
, ами накрая ще ходя в дару кар , а колко ли ще ме одерат някой да знае?

- jonybravo_bg
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря за съвета. Оказа се , че моята също няма аларма
, но ме подведе диагностиката, защото имаше някаква грешка в чието описание се споменаваше аларма, а и имам някакъв червен диод до дупката за ЦД на радиото(светва когато заключа колата). Както и да е сега ще търся някакъв вариант за аларма...

- mistyrain
- младши ентусиаст
-
- Кара: F34 320d
- Мечтае да кара: G32
- Детайли за колата: 320d GT B47
Здравей колега и честито за придобивката.
И аз съм с фабрична аларма и при мен пък имам грешка в Tilt сензора както и обемните датчици не работят но за тях грешка няма. И аз бих помолил някой да даде контакти на човек който разбира от фабричните аларми на БМВ.
И аз съм с фабрична аларма и при мен пък имам грешка в Tilt сензора както и обемните датчици не работят но за тях грешка няма. И аз бих помолил някой да даде контакти на човек който разбира от фабричните аларми на БМВ.
5 мнения
• Страница 1 от 1