Първата хип хоп песен за форума
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Re: Първата хип хоп песен за форума
Айдееее, критиците пак почнаха да наливат
Клуба като (ако) се чувства ощетен и не могат да се разберат с "автора" по ..."мирен път" - има си съответните лица, да ги наречем адвокати, и съответните помещения, за кратко наричани "съдилища"
, където да могат да се разберат
(при положение, че 2рия посочен не се "укрие"
)
Аз ви поздарвявам с песента, която възпява е39ките, и това, че "не моат се запрЪТ"

Клуба като (ако) се чувства ощетен и не могат да се разберат с "автора" по ..."мирен път" - има си съответните лица, да ги наречем адвокати, и съответните помещения, за кратко наричани "съдилища"

Аз ви поздарвявам с песента, която възпява е39ките, и това, че "не моат се запрЪТ"

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Sasho.85 написа:ISP написа:.....
Кой си ти, че имаш правото да използваш знаци на клуба в тъпата си песен? Даже нямаш и едно мнение тука-тръгнал си да ми правиш песен. Незнам дали и БМВ караш, ако въобще имаш годините!
Сигурно си гледал песента на Веско Маринов за полицията и си си казал, що па да не напраа и аз за БМВ клуба, такава яка кат неговата.
Във всички форуми има тема от типа на нашата FUN и бъди сигурен, че ще присъства там. Така, че ако обичаш разкарай символите на клуба, за да може да се разграничи с малоумието ти.
Колега и според мен "песента" не струва поне за сега и от това което момчето е пуснало но май аджаба не си ти човека който ще му го каже,има администратори и т.н и те трябва да решат и мисля че темата ако беше такава заплаха за клуба щеше да е заключена отдавна.. Голям музикален критик се извади..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
boksioraE39 написа:Sasho.85 написа:ISP написа:.....
Кой си ти, че имаш правото да използваш знаци на клуба в тъпата си песен? Даже нямаш и едно мнение тука-тръгнал си да ми правиш песен. Незнам дали и БМВ караш, ако въобще имаш годините!
Сигурно си гледал песента на Веско Маринов за полицията и си си казал, що па да не напраа и аз за БМВ клуба, такава яка кат неговата.
Във всички форуми има тема от типа на нашата FUN и бъди сигурен, че ще присъства там. Така, че ако обичаш разкарай символите на клуба, за да може да се разграничи с малоумието ти.
Колега и според мен "песента" не струва поне за сега и от това което момчето е пуснало но май аджаба не си ти човека който ще му го каже,има администратори и т.н и те трябва да решат и мисля че темата ако беше такава заплаха за клуба щеше да е заключена отдавна.. Голям музикален критик се извади..
Mи не му харесва на човека, обидно му е един вид и изказва мнение, кво толкова. Сега на едно говно цвете ли да казваме, само щото има БМВ щампа/надпис/лого на него?

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Пич нещо неразбра..
Не казвам да не изказва мнение но защо трябва да нарича човека малоумен и негова работа ли е дали кара BMW или не.

Не казвам да не изказва мнение но защо трябва да нарича човека малоумен и негова работа ли е дали кара BMW или не.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Като не ви харесва песента, напишете по-добра, бе. Момчетата положили усилия - успешни, неуспешни, мнения, колкото и потребители... ама усилия.
- xpl0d
-
-
boksioraE39 написа:Пич нещо неразбра..
Аз те разбрах, ма ти не зацепваш нещо.
boksioraE39 написа:... но защо трябва да нарича човека малоумен и негова работа ли е дали кара BMW или не.
Щото според него(и не само) "човека" Е малоумен. То нормален човек няма как да сътвори подобна "творба" или най-малкото не би я направил обществено достояние

ferdy написа:Като не ви харесва песента, напишете по-добра, бе. Момчетата положили усилия - успешни, неуспешни, мнения, колкото и потребители... ама усилия.
Тва пък е ебаси ебаното оправдание - като не ни харесвало да сме напишели по-добра. Ти с всяка песен, която не ти харесва така ли правиш? Усилия били положили...Кви усилия кви 5лв те гонят и ти не знаеш. Ще кажеш 5 етажен блок на ръка са построили, че толкова "усилия били положили"

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
ferdy написа:Като не ви харесва песента, напишете по-добра, бе. Момчетата положили усилия - успешни, неуспешни, мнения, колкото и потребители... ама усилия.
Нищо лично,колега,ама като те кефи песента и ако те не е срам,качи се У БМВ-то и си я усили на отворени джамци

Я у БМВ-то си карам само със затворени джамове, та ората да мислат, че имам климатик. 
Колега xpl0d, да нямате проблеми със сексуалния живот, че използвате подобна тафтология?

Колега xpl0d, да нямате проблеми със сексуалния живот, че използвате подобна тафтология?
- xpl0d
-
-
ferdy написа:...Колега xpl0d, да нямате проблеми със сексуалния живот...
Да чукна на дърво - нямам подобни проблеми

- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
едната е36-ца не е ли на Мишо 

Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
тук във форума съм попадал на некво дрифт крю с много силно хип хоп творчество... аре некой ако се сеща, да пусне линк 

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Важното е че хората се опитват да направят нещо.
Лично мене е тая песничка ме радва въпреки че е на 100 години
http://vbox7.com/play:6ee15782
Лично мене е тая песничка ме радва въпреки че е на 100 години

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
Smoocki написа:Важното е че хората се опитват да направят нещо.
Лично мене е тая песничка ме радва въпреки че е на 100 години![]()
Ма не върви да си я пуснеш в тройката,трябва си петица

59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4