газов инжекцион за 520 цена и качество???
Модератор: Технически модератори
			14 мнения
			 • Страница 1 от 1

- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: Е34
- Мечтае да кара: М5 Е34 Touring
газов инжекцион за 520 цена и качество???
Момчета от 2 дена сам в БМВ клуба и си търся приличен газов инжекцион за моята колица дайте съвет къде да отида да не съжалявам после. Благодаря предварително!
----------------
Колега добре дошъл във форума 

Пробвай търсачката, има доста писано по темата
tsb_bg

----------------

tsb_bg
- BMW5820iA
- младши ентусиаст
- 

Re: газов инжекцион за 520 цена и качество???
колега кликваш на този линк: http://bmwpower-bg.net/forums/search.php  и там написваш какво търсиш и ще видиш колко много информация ще излезе ...

- Is.
- ентусиаст
- 

- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
BMW5820iA написа:колега кликваш на този линк: http://bmwpower-bg.net/forums/search.php и там написваш какво търсиш и ще видиш колко много информация ще излезе ...
На тоя линк освен караници и умувания относно Газ БЕнзин и Дизела най хубав друго няма да излезе !

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
Bavariqtamniska написа:Момчета от 2 дена сам в БМВ клуба и си търся приличен газов инжекцион за моята колица дайте съвет къде да отида да не съжалявам после. Благодаря предварително!
----------------
tsb_bg
виж в раздел продава има коеги на които инжекционите са им на колите и можеш да ги пробваш от 400 до 600 лв ги дават
- Petar_Tonev
- Потребител
- 

колега според мен е по добре нов да си сложиюш вярно 4е парите са повече но след като сложиш втора ръка не знаеш в какво състояние е и от там почват дертовете и ходенето до газаджия през ден!Иначе според мен по добре е ЛОВАТО поне се знае че е качествено!

- fox1981
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: BMW
- Мечтае да кара: M
Аз съм с Бардолини и съм много доволен.Монтажа и инжекциона мии излезе към 1800лв,но сега ми харчи не повече от 11,5 грацко и околу 9 извън с 120км/ч,а пък мии върви като на бензин. 

фобос си слафах на едно купе м52б20 1100-1200 лв ,мн бях доволен,но ако решиш за такава само в представителството в долни богров,имат и сайт

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Колега, ако тва е вярноfox1981 написа:Аз съм с Бардолини и съм много доволен.Монтажа и инжекциона мии излезе към 1800лв,но сега ми харчи не повече от 11,5 грацко и околу 9 извън с 120км/ч,а пък мии върви като на бензин.
 ти се радвам най-искрено. М-20 ката гори 15  със 100 км/ч. и доста градско. Смесено-15-17. Ти с тея 9 литра ме утрепа. А иначе добре дошъл на новият колега, не се набутвай с много скъпи инжекциони. Ако ти е старият мотор, сложи обикновена газова за 150-200лв. Поздрави и безаварийно шофиране.
  ти се радвам най-искрено. М-20 ката гори 15  със 100 км/ч. и доста градско. Смесено-15-17. Ти с тея 9 литра ме утрепа. А иначе добре дошъл на новият колега, не се набутвай с много скъпи инжекциони. Ако ти е старият мотор, сложи обикновена газова за 150-200лв. Поздрави и безаварийно шофиране.С времето се  уверих,   че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
		- Djelebov
- младши ентусиаст
- 

- Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
- Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible
fox1981 написа:Аз съм с Бардолини и съм много доволен.Монтажа и инжекциона мии излезе към 1800лв,но сега ми харчи не повече от 11,5 грацко и околу 9 извън с 120км/ч,а пък мии върви като на бензин.
 :
 :Колега, според тази книжка с минимални стойноси за е34-ки от 1995, които би трябвало да са най-икономичните е34-ки или поне еднакво икономични с по-старите, твоята 520 автоматик, харчи 12.5 градско. Ти обаче с газово правиш не повече от 11.5л/100. Ама извънграда си ОК

Bavariqtamniska, добре дошъл
 Понеже в търсачката ще намериш доста такива мнения и такива реплики като моята, ще ти дам съвет: Търси/чети не за разход, а за технически проблеми (с палене, прехвърляне на газ, инжектори, настройки..и т.н). Проучи въпроса за lambda сондата и какво правят с нея различните майстори и различните газови инжекциони, които предлагат. Доколкото знам имаше някакви аванс процесори, които служат за изпреварване на искрата- понеже газта горяла по-бавно от бензина, се изкало малко изпреварване на искрата, че да почвала да гори по-отрано и така да има по-добро горене/повече power
 Понеже в търсачката ще намериш доста такива мнения и такива реплики като моята, ще ти дам съвет: Търси/чети не за разход, а за технически проблеми (с палене, прехвърляне на газ, инжектори, настройки..и т.н). Проучи въпроса за lambda сондата и какво правят с нея различните майстори и различните газови инжекциони, които предлагат. Доколкото знам имаше някакви аванс процесори, които служат за изпреварване на искрата- понеже газта горяла по-бавно от бензина, се изкало малко изпреварване на искрата, че да почвала да гори по-отрано и така да има по-добро горене/повече power  
 Успех
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- fox1981
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: BMW
- Мечтае да кара: M
Djelebov написа:fox1981 написа:Аз съм с Бардолини и съм много доволен.Монтажа и инжекциона мии излезе към 1800лв,но сега ми харчи не повече от 11,5 грацко и околу 9 извън с 120км/ч,а пък мии върви като на бензин.
:
Колега, според тази книжка с минимални стойноси за е34-ки от 1995, които би трябвало да са най-икономичните е34-ки или поне еднакво икономични с по-старите, твоята 520 автоматик, харчи 12.5 градско. Ти обаче с газово правиш не повече от 11.5л/100. Ама извънграда си ОК
Bavariqtamniska, добре дошълПонеже в търсачката ще намериш доста такива мнения и такива реплики като моята, ще ти дам съвет: Търси/чети не за разход, а за технически проблеми (с палене, прехвърляне на газ, инжектори, настройки..и т.н). Проучи въпроса за lambda сондата и какво правят с нея различните майстори и различните газови инжекциони, които предлагат. Доколкото знам имаше някакви аванс процесори, които служат за изпреварване на искрата- понеже газта горяла по-бавно от бензина, се изкало малко изпреварване на искрата, че да почвала да гори по-отрано и така да има по-добро горене/повече power

Успех
Колега,аз достаа внимателно прегледах прикаения файл и не видях нищо смешно в цялата работа
 Искам да ти кажа че не съм тук да изхвърлям невярна информация
 Искам да ти кажа че не съм тук да изхвърлям невярна информация   Днес се прибрах от морето и  факт че ми даде 9,4 отиване и връщане като не съм падал под 100 и не повече от 160 А инече инжекциона ми го настроиха БСМ те са производтели.Също така не подценяваи автоматика щото тои е пет степенен и на 140 съм на 3000 об/мин
 Днес се прибрах от морето и  факт че ми даде 9,4 отиване и връщане като не съм падал под 100 и не повече от 160 А инече инжекциона ми го настроиха БСМ те са производтели.Също така не подценяваи автоматика щото тои е пет степенен и на 140 съм на 3000 об/мин- Djelebov
- младши ентусиаст
- 

- Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
- Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible
fox1981 написа:Колега,аз достаа внимателно прегледах прикаения файл и не видях нищо смешно в цялата работаИскам да ти кажа че не съм тук да изхвърлям невярна информация
Днес се прибрах от морето и факт че ми даде 9,4 отиване и връщане като не съм падал под 100 и не повече от 160 А инече инжекциона ми го настроиха БСМ те са производтели.Също така не подценяваи автоматика щото тои е пет степенен и на 140 съм на 3000 об/мин
И аз съм със същия автоматик, колега, не го подценявам, дори в галерията си съм сложил снимка с 3000 на 140км/ч. Ако смятах, че лъжеш по някаква причина, щях да ти го кажа в прав текст, но не съм го казал, щото данните ти за извънградско са съвсем нормални

За да направиш по-малък градски разход от този в книжката, значи караш на дълги градски разстояния, през околовръстно, голям вътрешен път, между далечни квартали, без лутане из малки разбити улички... и т.н. (все пак с 50-60км/ч на четвърта харчи 6-7л/100км моментен разход) Този разход, който ти се получава от такова каране е несъпоставим с градския разход на повечето хора и е много индивидуален. Сигурен съм, че ако мина по твоя градски маршрут и на мен ще ми харчи 11-12, но и ти ако минеш по моя, ще направиш около 15/100
 .
 .Мисълта ми е, че градския ти разход от "не повече от 11.5" е мноооого по-нисък от на почти всички хора, които карат такава кола и не може да се даде за пример или сравнение, щото тва може да обърка някой.
Поздрави
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: Е34
- Мечтае да кара: М5 Е34 Touring
Намерих си на Фобос мн добре излезе чисто 1000 лева нямаше такава цена.С най-бързите клапани е с бутилка резервна гума.Сега тарся шперец ама не знам за е34 комби кой е най-подходящ?

Bavariqtamniska написа:Намерих си на Фобос мн добре излезе чисто 1000 лева нямаше такава цена.С най-бързите клапани е с бутилка резервна гума.Сега тарся шперец ама не знам за е34 комби кой е най-подходящ?
Колега аз също сам с фобос,системата е перфектна,нямам никви проблеми от как съм я сложил на колата!
			14 мнения
			 • Страница 1 от 1