газ на е46 318и, 143 коня??
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- jonybravo_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i , 143hp
- Детайли за колата: е46
газ на е46 318и, 143 коня??
Здравейте,
Мисля да си купя БМВ 318и , 143 коня мотор. Искам да попитам дали на тази кола може да се монтира газова уредба, върви ли добре колата (без проблеми от рода "играят ми обороти" и т.н) , дали този мотор е с директно впръскване (както e FSI na WV) , и дали е с пластмасови амортисьори.
Благодаря
Мисля да си купя БМВ 318и , 143 коня мотор. Искам да попитам дали на тази кола може да се монтира газова уредба, върви ли добре колата (без проблеми от рода "играят ми обороти" и т.н) , дали този мотор е с директно впръскване (както e FSI na WV) , и дали е с пластмасови амортисьори.
Благодаря
- SaRsEmA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M Tech 2
- Детайли за колата: 320Д,2002,M Tech 2
Re: газ на е46 318и, 143 коня??
Такова нещо газ на БМВ за мен е луда работа.Както и такова нещо пластмасови амортесиори не съм чувал.А за проблемите зависи много от автомобила.Успех със покупката :-)
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=34&t=144992&start=555
BMW използват директно впръскване само на най-високия сегмент двигатели, започващи някъде от 2005/2006г.
N42B20 не е такъв двигател.
И какви са тия пластмасови амортисьори бе колега? Не се излагай, това е БМВ форум.
Газова уредба може да се монтира на всичко, доизкусуряването си зависи от това колко пари отделяш, респективно на това колко проблеми ще имаш(а те при подобна интервенция никога не отсъстват).
BMW използват директно впръскване само на най-високия сегмент двигатели, започващи някъде от 2005/2006г.
N42B20 не е такъв двигател.
И какви са тия пластмасови амортисьори бе колега? Не се излагай, това е БМВ форум.
Газова уредба може да се монтира на всичко, доизкусуряването си зависи от това колко пари отделяш, респективно на това колко проблеми ще имаш(а те при подобна интервенция никога не отсъстват).
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
виждал сим две такива и хората бяха доволни,видяхги там кадето слагах моита в Пловдив,полска уредба от директен вносител произведена в Италия за полска фирма.-800лв.с две години пълна гаранция.и аз съм доволен никакав проблем с обороти и така нататък.моита е със стария мотор преди феиса.
- jonybravo_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i , 143hp
- Детайли за колата: е46
грешка, не амортесьори , а КОЛЕКТОРИ. Нали пластмасовите правели проблем за газова уредба.
- koce_dji
- Потребител
-
- Детайли за колата: BMW 318
Моето БМВ е със същия мотор и има газова уредба .Така го купих ,и за 3 месеца не съм имал проблеми с газта и вървенето.
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
jonybravo_bg написа:грешка, не амортесьори , а КОЛЕКТОРИ. Нали пластмасовите правели проблем за газова уредба.
Колега ти няма да слагаш АГУ а ще сложиш ГИ при него няма проблем за колекторите няма гърменета и такива поразий като АГУ-то. ОТ една седмица и аз съм със ГИ на Фобос
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Лично аз никога не бих си сложил газ на колата. Не се излагайте момчета, вземете се в ръце. То всеки си знае за себе си...ама става малко голфаджийска история. Като сте решили да икономисвате и да спестявате, не си купувайте БМВ. Има други много по-подходящи коли, на които им отива да са с газова уредба.

- gog_g
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: пасатор с турбо..
- Мечтае да кара: самолет
хехехе....скутер да си купя газ ще му сложа!!!тарикатите карат само на бензин....
не става само с БМВ....трябва и акъл...
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Тарикатите карат на метан
.........айде стига спам 

Тоя спор със слагането на газта винаги се заражда когато някой колега зададе тоя въпрос.Според мен ако уредбата бъда поставена както трябва пича няма да има ядове,ще си кара баварката и ще кара с 10 лв по 70-80км и понеже ще е с газов инжекцион отклонения от реалния вървеж на бензин ще са минимални.Няма какво да робувате на тия ламарини бе хора,по тоя начин колата работи за тебе,а не ти за нея,а също така пълним хубаво гушата на Валио Златев с разхода на тия коли.
аз съм за
аз съм за

11 мнения
• Страница 1 от 1