Диодни стопове
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- armagedon01
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 D "01, E90 320 D" 07
Re: Диодни стопове
Та по темата ми: Взех си стоповете от Илиенци марка "Игъл айс" - 260 лв, доколкото прочетох от тия тайванските това е най - доброто. Стоповете пазсват идеално, имат си залагалки за грешки, и светят мн добре!
Благодаря на колегата wolfren, който ми помогна да избера оптималния вариянт за мен! :bowdow
А относно подмяната на диодите ми се струва, че няма причина да не могат да се сменят, защото тя цялата платка е хваната към стопа с няколко малки болчета, развиват се и излиза. След това с пояника и се смянат изгорелите диоди, другия вариянт е да е изгоряла някоя пътека от платката ама и това е поправимо!!!
Благодаря на колегата wolfren, който ми помогна да избера оптималния вариянт за мен! :bowdow
А относно подмяната на диодите ми се струва, че няма причина да не могат да се сменят, защото тя цялата платка е хваната към стопа с няколко малки болчета, развиват се и излиза. След това с пояника и се смянат изгорелите диоди, другия вариянт е да е изгоряла някоя пътека от платката ама и това е поправимо!!!
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
Re: Диодни стопове
Благодаря за съвета, колега.
През седмицата ще отваряме да проверим за какво дие реч
През седмицата ще отваряме да проверим за какво дие реч

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2