Проблем с климатроника на Е46

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем с климатроника на Е46

Мнение от jussy666 » 13 Авг 2010, 18:15

Здравейте,
искам да ви попитам дали някой е имал пробелм като моя,за да ми помогне..Имам BMW Е46 2001. Карам го от почти година и не съм имала никакъв проблем до миналия месец.. Прецака се климатроника ... сичко си беше ок до един ден в който спря въобще...даже духа топло.И странното е че първоначално само на шофьорското място духна малко хладно , докъто на мястото до шофьора ако искате вярвайте парното трици да яде..адски горещ въздух..Аз веднага го спрях и още на другия ден ходих при един пич с климатци. Той каза,че сигурно е прецакан радиатора и да съм ходила да ми разглобят купето...така се свалял...Разбира се аз като типична жена не го направих ,а отидох при друг..Тва си е като с лекарите трябват поне 2 за да си сигурен ...пък и нали съм момиче и не веднъж ме прецакваха майстори. Вторият при ,който ходих наду системата и чакахме около 15 мин...нищо не изпусна и той сложи фреон,масло ....сичко беше топ...и 5 секунди даже не трябваха ,за да завърти ( а беше много горещо). Двата поредни дни обаче беше студено и не съм го пускала..на третия ден ...нямаше никой..Пак същия проблем. Незнам какво да правя..дали наистина може да е от радиатора както каза първия.Ако някой е имал подобен проблем или знае каква може да е причината,ще му бъда много благодарна да ми каже какво да правя и къде да отида.

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Проблем с климатроника на Е46

Мнение от kelemety » 13 Авг 2010, 18:20

Тука има един колега много е "чак" с климатиците, само да ти види темата. А моето мнение е че щом след втория майсор всичко е било "6" .. значи може да видите сега дали фреона не е изтекал от някъде?! ...
Изображение
Rear Wheel Driven

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 13 Авг 2010, 18:51

jussy666 написа:Здравейте,
искам да ви попитам дали някой е имал пробелм като моя,за да ми помогне..Имам BMW Е46 2001. Карам го от почти година и не съм имала никакъв проблем до миналия месец.. Прецака се климатроника ... сичко си беше ок до един ден в който спря въобще...даже духа топло.И странното е че първоначално само на шофьорското място духна малко хладно , докъто на мястото до шофьора ако искате вярвайте парното трици да яде..адски горещ въздух..Аз веднага го спрях и още на другия ден ходих при един пич с климатци. Той каза,че сигурно е прецакан радиатора и да съм ходила да ми разглобят купето...така се свалял...Разбира се аз като типична жена не го направих ,а отидох при друг..Тва си е като с лекарите трябват поне 2 за да си сигурен ...пък и нали съм момиче и не веднъж ме прецакваха майстори. Вторият при ,който ходих наду системата и чакахме около 15 мин...нищо не изпусна и той сложи фреон,масло ....сичко беше топ...и 5 секунди даже не трябваха ,за да завърти ( а беше много горещо). Двата поредни дни обаче беше студено и не съм го пускала..на третия ден ...нямаше никой..Пак същия проблем. Незнам какво да правя..дали наистина може да е от радиатора както каза първия.Ако някой е имал подобен проблем или знае каква може да е причината,ще му бъда много благодарна да ми каже какво да правя и къде да отида.

Ако искаш звънни на телефона в подписа да се разберем и ще го погледна, най-вероятно може да има пропуск в системата и пак да е изпуснал, но без да се види може само да се гадае щом има масло и оцветител ще го светим с Ув лампа и ще открием от къде изпуска.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kelemety » 13 Авг 2010, 19:15

Ето го и него. :) oci !
Изображение
Rear Wheel Driven

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 13 Авг 2010, 19:42

kelemety написа:Ето го и него. :) oci !

На линия съм щом мога да помогна :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318i

Мнение от kaspar_ivo » 13 Авг 2010, 19:44

Оci е твоя човек. Ако си от София най добре е да ти види климатика ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 14 Авг 2010, 23:20

Системата ти губи фреона отнякъде, трябва да се намери откъде и да се оправи.
Never mistake motion for action...

Назад към E46