въпрос за 320
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
въпрос за 320
Извинявам се предварително,защото вероятно вече има подобна тема,но ми трябва актуална информация.Та,разполагам с около 7000лв и ме интересува да търся ли въобще 320-ка, като става въпрос за 92-94та год. В мобилето видях,че има,ама не разбирам много честно казано,така че,ако някой може,да помогне.Благодаря предварително.
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
Според мен можеш да намериш особено ако е по-ранна година, но всичко е относително, състояние на купето, мотора, екстри... и т.н
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Успех! При втората употреба, особенно от лична обява има много странични фактори - колко е на зор зовека, дали е ок финансово, дали не му трябват за доплащане на него което иска повече! Няма невъзможни неща! 

- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
bam-bam написа:пич колко и да гледаш ако ще и 100 майстори да земеш с тебе винаги ше си прецакан се пак е кола 2ра ръка ... а те хората не ги сменят щото работят и са окей .... задели си некои лев после като почне да изтропва да не се изненадаш
Това не е вярно за всички

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
за тези пори в момента можеш да си взимеш доста добър шестак.Ако си харесаш някоя и се яхфаи фаида от много гледане няма,се пак е кола 2-ра употреба всичко е на касмет.апак ако ти кажа на кво "пудрене"подлежат от слизанетоим от автовоза до изкарването им на пазара 

- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Аз всички коли, които съм продал са ми омръзвали, а не, че са били пред разпадане, напротив! 

- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
Аз всички коли, които съм продал са ми омръзвали, а не, че са били пред разпадане, напротив!
Това напълно се отнася и за мен.За 3 години съм сменил 4 коли и когато съм ги продавал са били в много по-добто състоние отколкото при покупката им.

- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2