Идиоти с BMW-та!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Новини
Аватар

Идиоти с BMW-та!

Мнение от Новини » 27 Апр 2003, 23:08

Взех идиотското решение да се възползвам от свободните ми три месеца и да прехвърля временно работата с компютрите на един приятел пък аз да опитам нещо ново. И така ....за три дни си намерих точно това което търсех - някъде да ръчкам по колици. Един приятел ме уреди да поработя малко в сервиз за автоклиматици, аларми, касетофони и т.н. авто глупости. Като изключим това, че си тръгвам от там омазан като прасе, се оказа хем интересно, хем полезно. Бърниках в едно зверско БМВ на НСО, след това бърниках в Е36 318is coupe, бърниках и в няколко 5-ци. Бърниках, е силно казано, защото засега ми дават да бърникам само в кутията с инструменти, но пък все изпреварвам колегите щом в халето влезе BMW :twisted:

Ще споделя малко от това на което се нагледах за изминалите три дни откакто съм там, пък и да попитам това онова.

На тия изроди от НСО, някой им дал да карат БМВ-та. Три месеца ги карали - чисто нови били. Подчертавам - БИЛИ. Идва едно такова при нас за смяна на радиатор. Фаровете не се виждат от кал. Ламарините - релефни. Под предния капак можеш да намериш солидно количество материал за геолозите - камъни, пясък и какво ли още не. Светнаха ме, че е с махнати прекъсвачи и ограничители на скоростта. Двигателя - 3.5. Звяр! Обаче го карат като за последно причастие. Резултата - плачевен.

Дойде и едно E36 двувратката. Това чудо по талон е произведено 1990 ноември?!? Възможно ли е това? Другото интересно нещо е, че двигателя явно не е от това купе, защото там където пише колко да си помпаш гумите (при предната лява врата) пише 320i, а двигателя си е сладурски М42. Що за простотия да смениш 320 с 318, макар и is. Беше занемарено отвътре и то доста. Два часа се разправях с жилата на седалките, шибидаха и откриването на местата на прерязаните кабели в двигателя :shock:. От гарнитурите на двигателя хвърчи масло. Въобще - пълна Индия в това БМВ. Обяснявам на собственика, че трябва непременно да отиде до Дарукар, защото ЕКУ-то прави мизерий а той си ми говори че много го кефело как като затвори вратите и стъклата сами се вдигат :shock:
Жалко .......на външен вид е страхотно - тъмно син металик, а ауспуха отзаде е нечовешки като сплескано О с ширина колкото два двойни ремуса наредени един до друг :shock: На въпросния накрайник пишеше BOSS. Някой да знае откъде да си набавя такова чудовище?

Толкоз хубави коли ....а ги карат и потдържат - ИДИОТИ!

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 27 Апр 2003, 23:20

Хммм.........в НСО.....лично от шефа на гаража им знам че ползват пълна потдръжка в ДАРУКАР......и всички части за правителствените
Ве-та са ориджинал......имал е спор наскоро с великия генерал Владимиров, който по принцип отговаря за тази инстанция и който идиот тъп предложил вместо скъпи накладки /в случая/ от Дару....за бронираните седемстотин и ? да се взимат , некви които той уредил от Турция на полвин цена....Е този пича, шефа на гаража вика.......на 3 тонна бронирана ма6ина освен най-скъпите накладки на пазара друго не слагам.........щото после като некой малоумник - шофьор утрепе 10 крави, или още по-лошо - някой човек първо мене търсят за отговорност.....Абе в НСО си потдържат колите както трябва....имат много изгодни условия с Дару....що да не го правят :wink:
Изображение Изображение Изображение Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 28 Апр 2003, 0:10

Незнам братче, но тази която я докараха при нас приличаше на кенеф двигателя й. :dunno:

автомобилен поклонник
Аватар

Re: Идиоти с BMW-та!

Мнение от Turturelo » 28 Апр 2003, 9:05

!!Asen_X написа:Дойде и едно E36 двувратката. Това чудо по талон е произведено 1990 ноември?!? Възможно ли е това?

Е36 Coupe 1992->

!!Asen_X написа:Другото интересно нещо е, че двигателя явно не е от това купе, защото там където пише колко да си помпаш гумите (при предната лява врата) пише 320i, а двигателя си е сладурски М42. Що за простотия да смениш 320 с 318, макар и is.

Може да е на тунинг фирмата Чореско P.L.C. ;) Особено след датата на регистрация - трябваше да му запишеш VIN-а да видим купето от какво е ;)

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 29 Апр 2003, 20:51

абе има и друга версия за Купето мене ако питате си е чиста пунта тва купе е повече от крадено :):)

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 30 Апр 2003, 8:04

Е да де ..

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 30 Апр 2003, 10:13

Е точно де :lol: :lol: :lol:

viper
Аватар

Мнение от viper » 12 Май 2003, 22:33