Събора по Евроком Пловдив.
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
като гледам колко готино ще се получи този събор още от сега се радвам как другата година ще скъсат телефоните от звънене телевизиите,които сега се правят на ударени,за да отразят събитието 

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Turturelo написа:...но проблема си е техен - ние ще си прекараме супер!
ти го каза

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Ужким дойдоха, снимаха, интервюираха, обещаха че ще се излъчи днес от 17:30, а даже дума не споменаха в предаването. Показаха някакви спортни Фордове, Пежо 206, Нисан пикап, някакав мотор Сузуки, който бил налседник на Хонда
и офроуд в Македония.
А какви бисери имаше в това предаване - бъркат амортисьор с амортизатор
и други подобни.

А какви бисери имаше в това предаване - бъркат амортисьор с амортизатор

Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
Да, верно казаха амортизатор вместо амортисьор :mha:
Аз лично репортерката питах кога ще го излъчат и беше за днес по ЕвроКом Пловдив... Звънях на Мегов, той трябва да се е обадил на Роската да го запише. Аз звънях и на Pilota, ходихме със съдействието на npocTo_Taka в телевизионната кула в Русе (понеже го нямаме този канал по кабеларките в града) ... и в крайна сметка - нищо! Явно ще е другата седмица!
Та предаването е по ЕвроКом Пловдив - неделя от 17.30 и вторник от 22.30 (повторение на неделното)
Аз лично репортерката питах кога ще го излъчат и беше за днес по ЕвроКом Пловдив... Звънях на Мегов, той трябва да се е обадил на Роската да го запише. Аз звънях и на Pilota, ходихме със съдействието на npocTo_Taka в телевизионната кула в Русе (понеже го нямаме този канал по кабеларките в града) ... и в крайна сметка - нищо! Явно ще е другата седмица!
Та предаването е по ЕвроКом Пловдив - неделя от 17.30 и вторник от 22.30 (повторение на неделното)
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2