Качване на аватар...
Модератор: I.Voykov
14 мнения
• Страница 1 от 1
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Качване на аватар...
Колеги предлагам качването на аватар да стане възможно и от нашия копютер.Тоест не само от динамичен аватар, така смятам, че ще е много по удобно за всички.Вместо да качваме аватара спецялно на някой сървър ще си го вземем от компа.За мен е 100 пъти по лесно да си намаля резолюцията на някоя картинка и да я кача, пак и не само на мен, това е разумно предложение смятам 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Добре де, ама като си изключите компютъра и аватара ви няма да се показва пред другите потребители, докато не влезете онлайн пак. Не е ли така или се бъркам?

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
BMW8 написа:Добре де, ама като си изключите компютъра и аватара ви няма да се показва пред другите потребители, докато не влезете онлайн пак. Не е ли така или се бъркам?
Димо май нее точно така, ако не се лъжа се дава по съвсем малко мясно като хостинг (или както се казва) и аватара се качва на сървъра, но се взима от нашия комп.Аватарите заемат смешно малко място и няма да проблем смятам, незнам

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Да, но все пак този форум се организира и контролира от адм. и модер. и някакси е редно те да определят правилата! Иначе лично отношение и според мен не е редно да се допуска! Иначе не е обществен, а частен клуб 

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Значи това сме го обсъждали преди време, но не много задълбочено. Все пак думата за тези решения имат Асен и Иво. Ако решат става с две кликвания на мишката. Но на мен не ми се струва чак толкова нужно. Освен това, колкото и странно да звучи сме доста закъсали откъм място и вече се борим за всеки мегабайт пространство. И да пуснем тази опция максималният размер на аватарите, който бихме сложили би бил 10кб. А в някои форуми големината е даже 6кб. Освен това ще зададем и точна резолюция и понякога ще ви се налага освен да компресирате картинката максимално, а и да я намалявате заради 1-2 пиксела. За половината от това време ще си метнете аватара на някой сървър. Размерите на масовите аватари в момента е от 20кб. до 350кб. / има и от вторите, което е шокиращо /. Аз не мога да взимам такива решения и затова единствено изказвам мнение. Нека хората, които могат да решат, и да доведем тази дискусия до край. Извинявайте за късния отговор, но едва сега забелязах тази тема.

14 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума