Ниско налягане в рейла?-РЕШЕН
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- KARAIVANOV
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 535д-06г;
Ниско налягане в рейла?-РЕШЕН
Колеги колата ми пали трудно когато е топла,когато е в синия сектор няма проблеми,закачих я на комп. и изписа "ниско налчгане в рейла",ама от къде точно е проблема,от помпата под седалката,от помпата в резервоара или някой датчик вакум никои не може да ми каже.Някои да знае решението на проблема,мисля си че е от помпата под седалката щото шуми много.Благодаря
Последна промяна KARAIVANOV на 25 Сеп 2010, 9:53, променена общо 1 път
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Re: Ниско налягане в рейла?
Ако е това което казаш то си има помпа за високо налягане.....
- karnak
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Boeing
Колега най вероятно е клапана регулатор на рейла на схемата №2
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- KARAIVANOV
- кандидат ентусиаст
-
Майсторът каза, че може и от клапана номер 2 на схемата да е,ама не мисля да сменям части докато се реши проблема. Къде могат да ми замерят помпите, какво налягане правят? От Русе съм, но през седмицата съм във Варна.
Последна промяна KARAIVANOV на 25 Фев 2016, 21:47, променена общо 1 път
- KARAIVANOV
- кандидат ентусиаст
-
Колеги днес ходих в Русе кар.Отново направиха диагностика с компютър и изписва "ниско налягане" и не може да се разбере от къде е проблема. Майсторът ми каза, че 99% проблема е в дюзите, не задържали излишната нафта. Има ли нещо общо налягането в рейла с дюзите? Къде мога да отида и да ми кажат от къде е проблема?
Последна промяна KARAIVANOV на 25 Фев 2016, 21:53, променена общо 1 път
Да аз също залагам на дюзите. Не ти ли ги замериха да ти кажат точно коя дюза събаря налягането?
- KARAIVANOV
- кандидат ентусиаст
-
Днеска имаха мн работа и казаха че трябва да я оставя през седмицата за да ги тестват по-отделно,а аз все се надявам да не са те.Искат ми 70лв за да ги пробват.
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
KARAIVANOV написа:Днеска имаха мн работа и казаха че трябва да я оставя през седмицата за да ги тестват по-отделно,а аз все се надявам да не са те.Искат ми 70лв за да ги пробват.
в такъв случай помага само теста с колбите... която връща най много, дори и само на контакт такава дюза почва да изтърва.... може и клапан регулатора на КР помпата да иска ремонт.... проблема е същия ниско Р в рейла. Тогава се сменят едни въшкави О рингчета ф 4 гумено и пластмасово, но разглобяването е да си Еб М..та, има го ремонтен комплект.
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- danielscot
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: E46 320d 2002
Колега, точно регулатора е ,номер 2 и аз имах ниско налягане в рейла.
- mutata85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F15
На 100% е регулатора,моят проблем беше същия,всичко друго съм сменял по горивната система оказа се регулатора,номер 2 от схемата...!!
- Bmwswed
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw е70 x5
- Детайли за колата: e70 3.0D Xdrive
Колега извинявай че ти ползвам темата но!И моя проблем е свързан с това.така мисля поне де.Преди 4 дена дадох да ми изчистят инжекторите Мотора ми е М54 бензинка.И преди си палеше на четврт оборот.Пък сега бая върти докато запали.Дали може и моя проблем да е от ниско налягане в реила??Но при нас регулатор клапа май няма поне аз не съм видял такова нещо като свалях дюзите...
- KARAIVANOV
- кандидат ентусиаст
-
Един приятел ме посъветва че тоя регулатор номер 2 на схемата имал някаква гумичка и тя заминавала(омеквала) и изпускала налягането,та тая гумичка струва около 10лв,ама вече чакам 2-ра седмица да ми я доставят,ако не успеят ще сменям регулатора,а ако някои може да ми я достави,купувам я веднага.
- KARAIVANOV
- кандидат ентусиаст
-
Колеги смених регулатора номер 2 на схемата и не се оправи проблема,има малък ефект но ще ходя до София да ми видят дюзите.
- KARAIVANOV
- кандидат ентусиаст
-
Re: Ниско налягане в рейла?-РЕШЕН
Проблема се оказа в дюзите. Три от тях изтърваха нафта.Отидох в НН сервиза в София и за около 1 ден момчетата оправиха всичко,за което им благодаря.Много са коректни, сега колата ми пуши още по-малко и върви повече. Проблемът се оказа в някакви гумички или нещо такова, но добре че съм я занесъл, защото и разпръсквачите ми били тръгнали и пускали огромни кубици, което никак не е полезно за буталата. Смениха и тях. За сега всичко е наред.
Последна промяна KARAIVANOV на 25 Фев 2016, 21:58, променена общо 1 път
- 100n
- Потребител
-
- Кара: колкото може
- Мечтае да кара: МИГ27
Re: Ниско налягане в рейла?-РЕШЕН
И аз го имах този проблем Сменях датчици на рейла и помпа високо налягане, но в край на сметка проблема пак си беше налице . Та отидох в М-Кар и момчетата казаха - Четвъртата информационна дюза ти е за смяна. Удоволствието струваше 840 лв с новата дюза и работата със 2 години гаранция. Сега си пали без да се замисли 

САМ БЯГАШ , ВТОРИ СТАВАШ ...
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2