Облицоване с карбон

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Re: Облицоване с карбон

Мнение от vesko06 » 30 Юли 2010, 5:29

Махагона е кафяв, ако мога така да се изразя :oops: Идва ми много изкуствено някяк си :roll: А и не мога да открия снимка с моя интериор с карбоново фолио...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 03 Авг 2010, 18:37

Онзи ден си смених волана(черен обикновен) със сивия спортния и сега пък нещо не ми се вързва карбона а не ми се и занимава да отварям волан,там не пипам посмъртно и т.н. та реших сега да мина пак на сиво,но пък не ми се разваля това,та ако някой иска можем да направим размяна за сиви.Колата е без навигация(на 4 страница на темата има снимки).Щеше ми се и махагон защото го харесвам ама то като се замисля пак няма да се върже понеже и салона е червен и ще стане мазано.Лайсните са перфектни и са облепени перфектно с 3М,без гънки и т.н..Дано не ме санкционират за този пост но мисля че темата е подходяща.Ако не се появят мераклии почвам да ги разлепям :banghead: .Поздрави
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 06 Авг 2010, 0:13

Днес сложих карбонов интериор(благоддарение на колегата galant :bowdown: ) Утре ще сложа снимки как стои. С бежава кожа съм и за мен стои уникално, защото самия карбон контрастира идеално! :)
П.С Снимките :)

Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Koliu » 01 Сеп 2010, 17:38

Колеги,
занимава ли му се на някой и колко ще ми струва (материали + труд0.да направим "карбонов" интериор на една А6 2006 г. , че сега е с махагон и хич не ми харесва. Пишете на лични.

Предишна

Назад към E90/E91/E92/E93