Е39 CD Changer MP3 - съвместим
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Re: Е39 CD Changer MP3 - съвместим
Ок, аз имам DSP, BM54 радио и всичко дето ми треба за да свири MP3 в колата, е да сменя сегашния CD Changer с такъв, който е след(около) 2005 г., примерно от Х5 и по него да няма изход за коаксиален кабел, един вид като разпознаване, както и да отговаря на един от дадените по горе номера. Right?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
Радио модула трябва да изглежда така

- новата букса с плоските пинове
- новата букса за антена
- да няма извода за коаксиален кабел
А тук са показани новия (отгоре) и стария модел (отдолу)
На стария се вижда буксата за коаксиалния кабел

- новата букса с плоските пинове
- новата букса за антена
- да няма извода за коаксиален кабел
А тук са показани новия (отгоре) и стария модел (отдолу)
На стария се вижда буксата за коаксиалния кабел

- badstorm
- Потребител
-
- Кара: 2x e38 740и 95 & 00
Здравейте колеги, имам 1 глупав въпрос: от няколко дни имам бмв е39 97г. но нямам СД а само касетка,
дали мога да му сложа някакъв Чейнджър при положение че няма и кабели пуснати до багажника и горе долу какви
пари ще ми излезне и къде могат да го направят
Благодаря предварително!
дали мога да му сложа някакъв Чейнджър при положение че няма и кабели пуснати до багажника и горе долу какви
пари ще ми излезне и къде могат да го направят

Благодаря предварително!

Точно "някакъв" трудно ще се върже към съществуващата аудио система, но оригиналния (с дата кабела и захранващия кабел) може
Все пак трябва да видиш радиото дали поддържа управлението на CD Changer (не вярвам да си с NAVI)
Все пак трябва да видиш радиото дали поддържа управлението на CD Changer (не вярвам да си с NAVI)
- badstorm
- Потребител
-
- Кара: 2x e38 740и 95 & 00
Как мога да разбера дали може?Каде пише модел или нещо такова?
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
badstorm написа:Как мога да разбера дали може?Каде пише модел или нещо такова?
Колега, потърси из форума, има ужасно много писано за монтаж на чейнджър, както и какъв трябва да ти е касетофона опред, за да го командва.
Тази тема тук е за съвсем различни неща от монтиране на чейджър. Тук е за тези, които вече имат и искат да им свири МР3.
М/у другото, аз вече съм с МР3 чейджър и CD Text. утре ще пояснявам с подробности, за да не разводняваме темата

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...чакам с нетърпение! предполагам и при е46-ците е същото?
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Откакто записах едни FLAC-ове, не ща да чуя за MP3. Но определено си е забавно да я има тази опция.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
Elesar74 написа:Откакто записах едни FLAC-ове, не ща да чуя за MP3. Но определено си е забавно да я има тази опция.
я сподели

П.С Пресли,няма ли да разкриеш тайната вече

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Получиха се странни аномалии след ъпдейт на фирмуеъра, с който има опция CD Text и продължавам борбата. Като стане (или не стане), ще кажа как е 

mad_presley написа:Получиха се странни аномалии след ъпдейт на фирмуеъра, с който има опция CD Text и продължавам борбата. Като стане (или не стане), ще кажа как е
Пресли,нещо ново

Сори за въпроса и за това че го пускам тук но искам да попитам някой ползвал ли е подобно нещо (ако модераторите сметнат че е реклама нека изтрият поста ми)
http://www.hid.bg/anycarlink-usb-mp3-player-bmw . Питам защото мисля да купувам скоро нещо такова.. ?
http://www.hid.bg/anycarlink-usb-mp3-player-bmw . Питам защото мисля да купувам скоро нещо такова.. ?
- zodiak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36/e39
- Мечтае да кара: през просото
Gangstar написа:Сори за въпроса и за това че го пускам тук но искам да попитам някой ползвал ли е подобно нещо (ако модераторите сметнат че е реклама нека изтрият поста ми)
Има ли някакво развитие то този въпрос, че се заитригувах и аз?
Чрез светло пиво, към светло бъдеще
Колеги да попитам чейнджър CD MP3 ALPINE CHA-S634 ще тръгне ли на кола с радио модул бм24?
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2