Използваните автомобили от Дару Кар
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- weedminer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Печка
- Детайли за колата: Малка печка
Използваните автомобили от Дару Кар
Здравейте, интересувам се тези автомобили до каква степен са обслужени и имат ли някаква гаранция, някой от вас, ако си е взимал да си каже мнението(а може, и ако знае просто за какво става въпрос).
Мерси
Мерси
- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
Re: Използваните автомобили от Дару Кар
моята кола е купена от БМВ Белгия и беше на 3000км след обслужване и ми дадоха 2 години гаранция... за българия нз дали дават гаранция, но съм гледал 3 коли в дару и трите бяха 4-5000км след пълно обслужване 

- weedminer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Печка
- Детайли за колата: Малка печка
Вече ми отговориха от там, че за питаната от мен кола няма гаранция, но била в мн. добро техническо състояние. Въпроса е дали има шанс да се прецакам от там и като цяло исках да зная какво е мнението за Дару, но очевидно няма хора, които да са ходили там за автомобил.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Дарукар си внасят колите по техен си канал, като съвсем обикновен вносител на автомобили... те нямат право да предлагат BMW Premium Selection, НЕ СА оторизиран BMW дилър, НО могат да обслужват гаранционни автомобили от марката BMW.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
weedminer написа:Вече ми отговориха от там, че за питаната от мен кола няма гаранция, но била в мн. добро техническо състояние. Въпроса е дали има шанс да се прецакам от там и като цяло исках да зная какво е мнението за Дару, но очевидно няма хора, които да са ходили там за автомобил.
ти сам си отговори на въпроса - не дават гаранция, но...

моя съвет е от германия

- scipo
- младши ентусиаст
-
колега защо си се насочил към Дару, а не към Камор, те имат доста по-богат избор на употребявани автомобили... http://kamor.bg/used/ виж като отвориш даден автомобил пише, дали има гаранция, напави ми впечатление, че доста голяма част от колите имат гаранция...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Камор имат и с гаранция, щото тия автомобили са Premium Selection... по тая логика могат да се погледнат всичките автомобили PS и да се види дали има вариант да се намери желаният автомобил и при някой от другите дилъри в България...
http://www.bmw.bg/bg/bg/usedvehicles/pr ... ntent.html - долу в дясно има линк, с който се отваря страницата за търсене из между всичките налични автомобили в BG.
http://www.bmw.bg/bg/bg/usedvehicles/pr ... ntent.html - долу в дясно има линк, с който се отваря страницата за търсене из между всичките налични автомобили в BG.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Mollov написа:Камор имат и с гаранция, щото тия автомобили са Premium Selection... по тая логика могат да се погледнат всичките автомобили PS и да се види дали има вариант да се намери желаният автомобил и при някой от другите дилъри в България...
гаранцията от на Premium Selection-а е 6 месеца , и е отделна структура от Камора , пък и последни път цените там не бяха много изгодни....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- scipo
- младши ентусиаст
-
///M Power написа:Mollov написа:Камор имат и с гаранция, щото тия автомобили са Premium Selection... по тая логика могат да се погледнат всичките автомобили PS и да се види дали има вариант да се намери желаният автомобил и при някой от другите дилъри в България...
гаранцията от на Premium Selection-а е 6 месеца , и е отделна структура от Камора , пък и последни път цените там не бяха много изгодни....
за гаранцията явно си зависи от колата, защото имат и по 24 месеца...
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
scipo написа:///M Power написа:Mollov написа:Камор имат и с гаранция, щото тия автомобили са Premium Selection... по тая логика могат да се погледнат всичките автомобили PS и да се види дали има вариант да се намери желаният автомобил и при някой от другите дилъри в България...
за гаранцията явно си зависи от колата, защото имат и по 24 месеца...
може и да си прав , особенно за коли които още си имат и заводската гаранция
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
От камор, кола 2004-та ми я оферираха с 24 месеца гаранция. Явно кризата си казва думата 

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
XaMaB написа:От камор, кола 2004-та ми я оферираха с 24 месеца гаранция. Явно кризата си казва думата
Да не е тоя камор на горубляне дето е?!
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Тоя в бизнес парка в младост. Тия от горубляне не ги знам, а и от там и стелки не бих си взел.
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
моя съвет е от германия !
- scipo
- младши ентусиаст
-
аз моята си я докарах от Белгия с 1 година гаранция и колата е перфектна