Проблем с резервния ключ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Soultaker
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540xD M
Проблем с резервния ключ
Здравейте,
колата е 2002ра година и съм я взел лично от Германия с оригиналния комплект резервни ключове. Проблема е че не работят по някаква странна причина, нито се отключва нито се пали с резервния...Възможно ли е да се е изгубила връзката с имобилайзера? Мога да отварям само със стандартния ключ, който е с чипа. Има ли някаква процедура пак да се оправи или трябва да си поръчам нов резервен ключ от Германия чрез Мкар.
колата е 2002ра година и съм я взел лично от Германия с оригиналния комплект резервни ключове. Проблема е че не работят по някаква странна причина, нито се отключва нито се пали с резервния...Възможно ли е да се е изгубила връзката с имобилайзера? Мога да отварям само със стандартния ключ, който е с чипа. Има ли някаква процедура пак да се оправи или трябва да си поръчам нов резервен ключ от Германия чрез Мкар.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: Проблем с резервния ключ
Ако си с ромбоидния ключ направи това, което съм ти написал на ЛС...притеснява ме само, че казваш "Стандартния ключ с чипа" - колко и какви ключове имаш?
- Soultaker
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540xD M
Re: Проблем с резервния ключ
Резерния ми ключ е без бутони, имам 1 ромбоиден който си работи дет ое с бутони а другия си е просто ключ обикновен с емблема на бмв
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
4 мнения
• Страница 1 от 1