Как може да се чете SMS през навигация 16:9 MK4?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Как може да се чете SMS през навигация 16:9 MK4?

Мнение от JUSTPLAY » 28 Юли 2010, 10:10

Здравейте колеги, вчера си свързах телефона с bluetooth към навигацията.Като се разрових из менюто видях, че има някакви запаметени SMS-i на предишният собственик и ми е интересно как мога като получа SMS да ми го изкарва на Displaya?Някой ако знае, моля да ми помогне!И друго...има запаметени номера от предишният собственик на навигацията като FAVOURITES и не мога да ги изтрия и да си запаметя мои FAVOURITES...

Предварително Ви благодаря :)

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Re: Как може да се чете SMS през навигация 16:9 MK4?

Мнение от Dimitroff » 28 Юли 2010, 13:45

JUSTPLAY написа:има запаметени номера от предишният собственик на навигацията като FAVOURITES и не мога да ги изтрия и да си запаметя мои FAVOURITES...

Предварително Ви благодаря :)

Пробвай не да ги триеш, а да ги промениш - с твойте. :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 28 Юли 2010, 14:00

Ако RESET-неш телефона до фабричните настройки със сигурност ще изчезнат всички записи правени от стария собственик.
Виж обаче преди това дали имаш кода на телефона (на колата) въпреки че би трябвало да го поиска при RESET-а

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2012 BMW X5 Xdrive30d
Мечтае да кара: 2020 BMW X5 Xdrive30d
Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!

Мнение от Flipz » 29 Юли 2010, 8:44

Идеята на Bluetooth свързването с MK4 в BMW E46 не е ли синхронизация на нещата с телефона и системата. Няма нужда да се резетва целия телефон, могат да се изтрият само SMS-ите от там и то ще синхронизира само тази част, която е променена. Аз поне така си мисля. Още се боря аз с моето свързване с по сериозен проблем, че там всичко ми е на кирилица като контакти, а навигацията ги изкарва като питанки :)))

Назад към E46