318тдс гаден шум !
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
Re: 318тдс гаден шум !
провери да ли всички маркучи и вакуумчета са си на мястото много често "майсторите" ги забравят 

6>4
ShibinG написа:провери да ли всички маркучи и вакуумчета са си на мястото много често "майсторите" ги забравят
аз бях там и през цялото време гледах какво прави, той не свали нито един маркуч, нищо , само горния капак пластмаса на двигателя и с едни дълги чупещи се накрайници на ключа започна да бърка и да вади свещите.
И още нещо , незнам дали има някаква връзка но колата започна да гори повече

Колеги , бихте ли ми препоръчали някой който разбира добре от дизели, да отида и да погледне, поне да ми каже има ли нещо няма ли ? От София съм ?
- Na1kA
- Потребител
-
- Кара: BMW 325 TD
- Мечтае да кара: 330D
Може ли да използвам темата,да попитам как се нарича елемент номер 1 от схемата....понеже тази част ми се счупи днес....да знам какво точно да търся 

Na1kA написа:Може ли да използвам темата,да попитам как се нарича елемент номер 1 от схемата....понеже тази част ми се счупи днес....да знам какво точно да търся
Ами казва се " Deflection lever " , ние му викаме люлка . А ето и откъде да му видиш номера и да си го поръчаш от бмв дилър само оригинален се предлага няма заместител http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/T ... lternator/ . Заедно със номер 2 ( желателно е и него да смениш че се износва ) беше около 100-на лв двете като си ги купувах .
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2