най-смешното нещо,което са ви казвали за БМВ
Модератор: Общи модератори
- The_Wizard.
- кандидат ентусиаст
-
Абе незнам дали този пост е за тази тема, но има и абсолютни лаици, които карат BMW
Преди няколко месеца видях някакъв смешник да излиза от една E 30-ка, отзад на която беше набил надпис AMG

Преди няколко месеца видях някакъв смешник да излиза от една E 30-ка, отзад на която беше набил надпис AMG

The_Wizard. написа:Абе незнам дали този пост е за тази тема, но има и абсолютни лаици, които карат BMW![]()
абе не ми пука за каде е тоя въпрос и тва 4е примерно дедо ми кара бмв и си сложи не AMG ми ако ще и G60 на бмв,тва е друг въпрос!!!
В смисъл 4е тва 4е некъв тъпак кара бмв не зна4и 4е вси4ки бемвисти са идиоти...мисля,4е не е забранено да караш бмв и ако искам и амг ще сложа тва си е моя работа!!!!!
- The_Wizard.
- кандидат ентусиаст
-
Metan4o написа:The_Wizard. написа:Абе незнам дали този пост е за тази тема, но има и абсолютни лаици, които карат BMW![]()
абе не ми пука за каде е тоя въпрос и тва 4е примерно дедо ми кара бмв и си сложи не AMG ми ако ще и G60 на бмв,тва е друг въпрос!!!
В смисъл 4е тва 4е некъв тъпак кара бмв не зна4и 4е вси4ки бемвисти са идиоти...мисля,4е не е забранено да караш бмв и ако искам и амг ще сложа тва си е моя работа!!!!!
Извинявай ако си ме разбрал така. Не слагам всички любители тази марка под един знаменател. Просто много се ядосах.

Надявам се сега да ме разбереш правилно!

The_Wizard. написа:Metan4o написа:The_Wizard. написа:Абе незнам дали този пост е за тази тема, но има и абсолютни лаици, които карат BMW![]()
абе пи4 аз те разбрах какво искаш да кажеш,просто и на мене ми е писнало да ги гледам ама кво да се прави...
Извинявай ако си ме разбрал така. Не слагам всички любители тази марка под един знаменател. Просто много се ядосах.Повярвай ми, аз съм много голям фен на BMW и за миг не съм си помислял да обидя някого. Просто си мисля, че този пич е голям смешник
Според мен е недопустимо такова принизяване на марката
![]()
Надявам се сега да ме разбереш правилно!
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
един мой съоченика каза " БМВ се световно известни с това,че двигателите им се скапвали много бързо"
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- shuttle
- кандидат ентусиаст
-
Преди 2 години имах е23 735,спираме един полицай за проверка и почва да ме разпитва за колата колко кубика, колко харчи и т.н.След доста обощителен отговор от моя страна тоя ми вика че имал същото и му извадил 3 свещи и набил чепове след което разхода му паднал на половина. Питам го защо е вадил свещите а тоя ме гледа като палестнинско сираче.
- П И Л Е Н Ц Е
- Потребител
-
- Кара: Е46 320
скоро един тип ми каза ,че бмв не било женска кола и щом карам такава значи съм мъжко момиче.
тъпо.нали.
казах му ,че щом тои кара голф 3 значи е женско момче.
тъпо.нали.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Най-смешното нещо ми го каза един приятел Камен. Той ми "отвори" очите, че Мерцедес била колата на младие хора, а БМВ на пенсионерите и улегналите хора
Когато го запитах колко мерцедеса е видял да се въртят бясно в кръг или да правят бърнаути той замълча 

- нино
- младши ентусиаст
-
- Кара: 89 BMW 320i
- Мечтае да кара: E 30 M3 EVO ///
- The_Wizard.
- кандидат ентусиаст
-
П И Л Е Н Ц Е написа:скоро един тип ми каза ,че бмв не било женска кола и щом карам такава значи съм мъжко момиче.
тъпо.нали.

Ха-ха-ха,
Много добър отговор

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
П И Л Е Н Ц Е написа:скоро един тип ми каза ,че бмв не било женска кола и щом карам такава значи съм мъжко момиче.
тъпо.нали.
бря.
браво бе колежке.кефя ти се

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.