проблем с клаксона :(
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
проблем с клаксона :(
едната пластина на този тип волан не ми работи:(
вероятно вътре не контактува както трябва, а не знам как да я отворя, за да видя какво има под нея.
другата си работи без проблем, значи в точно тази е белята!
има едно болтче отзад на волана, но като го развия пак нищо не става-дърпам, подлоствам с отвертка но нищо, страх ме е да не я спраскам чак
ако някой знае как да го фиксна, моля да каже!
10х
вероятно вътре не контактува както трябва, а не знам как да я отворя, за да видя какво има под нея.
другата си работи без проблем, значи в точно тази е белята!
има едно болтче отзад на волана, но като го развия пак нищо не става-дърпам, подлоствам с отвертка но нищо, страх ме е да не я спраскам чак

ако някой знае как да го фиксна, моля да каже!
10х
- ToyBoy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318i, Frontera Sport , Golf 3 ,
- Мечтае да кара: 6 series
значи оня ден като си карам и по едно време клаксона се задеиства без никаква причина !вземи една отврка и с нея можеш да махнеш пластмасата тя после се намества без пробел,не е нужно да развиваш никакви болтове 

- Hristo
- ентусиаст
-
- Hristo
- ентусиаст
-
разглобих го и излезе, че вътре няма нищо освен 2-те пружинки и в единия край(към центъра на геврека) се подава края на 2 жички в обща шлаувка:(
на дясното(което работи)ми се мярна някаква метална пластина вътре и явно трябва някаква планка да има, за да може да контактува, и към тая планка вероятно има и някво куплунгче или обувка, който влиза при жичките
май някой преди мене му е свирнал като на теб и просто е извадил карантиите от вътре:(
та сега си търся тази планка от вътре!
на дясното(което работи)ми се мярна някаква метална пластина вътре и явно трябва някаква планка да има, за да може да контактува, и към тая планка вероятно има и някво куплунгче или обувка, който влиза при жичките

май някой преди мене му е свирнал като на теб и просто е извадил карантиите от вътре:(
та сега си търся тази планка от вътре!
4 мнения
• Страница 1 от 1