Въпросче към софиянци
Модератори: mitaka7, Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- F-14
- младши ентусиаст
-
Въпросче към софиянци
Вторник или сряда идвам за концерта на Вай.Вероятно ще стоя до петък.
Има ли сбирки през времето в което ще съм в софия щото все още се двуумя дали с бмвто да идвам или с другата кола.
Ако има как да стигна до тях?
Най вероятно ще съм на копитото- до ТВ кулата - и понеже в софето лесно се губя ще ми трябва помощ

Има ли сбирки през времето в което ще съм в софия щото все още се двуумя дали с бмвто да идвам или с другата кола.
Ако има как да стигна до тях?
Най вероятно ще съм на копитото- до ТВ кулата - и понеже в софето лесно се губя ще ми трябва помощ

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
праиш ли се,или се ебаваш/за четвъртъците не си ли чел/ 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Четвъртък 21:00ч на ЕКО на Бул."България".., а до там.., ако си на някъде около кулата.. пускаш се към НДК.. и от там тръгваш по въпросния бул. България и караш посока Бояна.След НДК минаваш под един мост и стигаш сфетофар на които правиш обратен завой и след около 200м ти се пада бензиностанцията ЕКО на която е сбирката. 

- BlackAdder
- кандидат ентусиаст
-
F-14 ...Най вероятно ще съм на копитото- до ТВ кулата ...
това аз го разбирам,че ще е на някой хотел около копитото във Витоша ,а не при старата телевизионна кула. Ако е така хващаш си пътя който те води от Бояна към НДК и малко преди самото НДК като видиш бензиностанция ЕКО скачаш на клаксона всички да чуят че си дошъл

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Като видиш бензиностанция цялата превзета от БМВ-та, значи си на тояното място!
ПП. Ако съм тук в четвъртък ще се чуем и може да те пресрещна (пресрещна)..... и да те съпроводя до мястото на срещата!

ПП. Ако съм тук в четвъртък ще се чуем и може да те пресрещна (пресрещна)..... и да те съпроводя до мястото на срещата!

6 мнения
• Страница 1 от 1