Загорка дават Х5.

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Организазазатор
Аватар

Загорка дават Х5.

Мнение от sparco » 25 Апр 2003, 20:40

За тоя които събере най-много капачки от бира.Луда работа от сабора колко ли капачки ще паднат.Може да го спечелим за клуба и да го налепим с лепенки за рекламен . :D :D :D :D :D
Member of HATER CLUB... soon coming
От всичко най-мразим прани дънки и BigBrother!

Изображение
Изображение

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Мнение от Един » 25 Апр 2003, 21:37

Дай повече инфо. Срокове, условия и т.н.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

Организазазатор
Аватар

Мнение от sparco » 25 Апр 2003, 22:14

По телевизията варви реклама.
Member of HATER CLUB... soon coming
От всичко най-мразим прани дънки и BigBrother!

Изображение
Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 25 Апр 2003, 22:56

мирише ми на дискриминация.аз не пия бира,нито друг алкохол.
някои знае ли "каппи" дали не дават нешто,за да го спечеля
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 26 Апр 2003, 8:02

Абсолютна дискриминация БУЛИ пич и аз не пия бира :( но пък може да събираме капачките :wink:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 26 Апр 2003, 9:08

Най-тъпото е, че и 5 контейнера с капачки да занеса пак ще го вземе на шефа на загорка на /в/уйчо му на сестра му стринка му, а ние ще лапаме мухите и ще се чудим каде да си ги заврем тиа капачки дето сме ги събрали :wink:
Абе няма значение.......бирата им поне не е лоша :drink:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 26 Апр 2003, 9:42

Вие представяте ли си при такава награда на събора като си отваря някой бира - колко чифта очи ще има върху капачката му ;) хахаха

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 26 Апр 2003, 9:56

Абе хрумна ми........тез като дават точно такава награда сигурно са фенове :roll: .....дайте да ги поканим за спонсори на събора/щанд за безплатна бира имам предвид :lol: / Някой няма ли някакви връзки там или да им драсна едно майл-че с предложение......все пак ще си направят реклама....може да се съгласят :wink: :roll: :lol:
================================
Абе немога да им намеря е-майл на тия бре....я се разтърсете :!:

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 26 Апр 2003, 10:50

дайте да съберем 10-15000 лева и да отидем да купим няколко хиляди бири,ще ги изпием и 100% ще спечелим Х5-та,тя ше ни е представителната кола,а някой като иска да забива някоя мацка,ще взима Х5 да се представи добре :lol:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 26 Апр 2003, 11:08

quixzole написа:Абе хрумна ми........тез като дават точно такава награда сигурно са фенове :roll: .....дайте да ги поканим за спонсори на събора/щанд за безплатна бира имам предвид

Според мен не са фенове по простата причина, че са голяма фирма, но виж за спонсорство мисля, че няма да има нищо против плюс това няма да глътнем кой знае колко пари ;) Дайте наистина да намерим връзка за реклма + спонсорство..? Идеята е супер! Ще обсъдим на събора въпроса с набиране на нови членове, медиини изяви и добиване на по-голяма публичност сред BMW ентусиастите в България ...?!

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 26 Апр 2003, 14:32

Идеята е наистина много добра, но не трябва да се чака до след събора а трябва да се помисли за самия събор. Quixzole за сега май никой няма връзки, защо не им драснеш един майл да видиме как ще реагират?
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 26 Апр 2003, 14:40

ми немога да им намеря е-майл.....имат само некъв футболен сайт.... :dunno:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 26 Апр 2003, 22:54

Fast-and-Furious написа: но не трябва да се чака до след събора а трябва да се помисли за самия събор.

Според мен вече е късно за събора... Останаха 5-6 дни.. Голяма фирма като Загорка немогат да бръкнат в чекмеджето и да ни дадат 1000лв. - трябват преговори, уговорки - отнемат поне месец :(

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 28 Апр 2003, 0:19

Хмм.......кви преговори бре, кво му е сложното.......трябва апарат за Бира........буре/та/ Бира........и манекенка с големи цици да раздава Бирата.....мисля ,че е много просто и ясно, лошото е ,че връзките който имах там немога да използвам щото тази е в Германия в момента.......ама бих отишъл ей тъй да ги питам мамка им......Х5 дават.....по една бира нема да почерпят феновете дето единствено ще им събират капачките :wink:
Изображение Изображение Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Загорка

Мнение от Castor » 28 Апр 2003, 14:17

За играта на Загорка и Х5 джипа ще цитирам един приятел, който каза: "Сега работниците им ще се скъсат да крадат капачки... и пак няма те да го спечелят..."

За идеята ви за спонсорството ще кажа, че е много добра, но има една подробност, която аз като СЧЕТОВОДИТЕЛ ще ви споделя, тъй като ми се струва, че ви е убягнала: Фирмите, които дават пари за спонсорство отчитат тези разходи като рзходи за реклама (както примерно ФК Левски и МТел и много други примери) или имат право да правят дарения, върху които обаче плащат еднократен данък от 20%, което при малки суми едва ли ще ги спре... проблемът е обаче, че е задължително вие насреща да им издадете фактура, което означава, че клуба трябва да е регистрирано търговско дружество. :) А може би вече сте го регистрирали... иначе незнам как работодателя на Мегов се е съгласил да спонсорира стикерите с номерата...
Успех
STREETRACERS.HIT.BG

Следваща

Назад към Основен Форум