Е39 525TDS vs 520i
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Mr.White написа:Току що взех тдс-а,може да ми честитите.
Автомата няма такава глезотия,дано всичко да и наред само щото бая се ошиушках.

Иначе поздравления, за мен лично това е по-добрия вариант

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Mr.White написа:Току що взех тдс-а,може да ми честитите.
Честито-правилен избор

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- BMW 760 Li
- Потребител
-
Tod написа:Mr.White написа:Току що взех тдс-а,може да ми честитите.
Честито-правилен избор

- gego_n
- младши ентусиаст
-
- Кара: бавно
- Детайли за колата: нищо особено
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC

Георги Пенчев
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Penchev написа::OT: МАЧКАТОР,почти съм сигурен,че днес ти беше на Бояна,където се събрахме група за да се замерваме.Тъмносин Туринг 8899 регистрация или нещо такова ... Съжалявам само,че не те извиках да се пуснем ей така ,за шоутоНа каква мощност си в момента
![]()
Георги Пенчев
да той е бил - същия туринг като моя, само дето номера му е по гаден

Мачкатор, кажи кви ядове си имал да знам кво да гледам,че малко ме наплаши с тва изказване
За сега знам, че рейката ми тече(на кой не му)и в дару кар даде няква грешка в дизел помпата, но пък в Камор казаха че няма проблем.
Има и още някви дреболии ма ще ги оправям по-нататък
Мерси на всички за пожеланията

За сега знам, че рейката ми тече(на кой не му)и в дару кар даде няква грешка в дизел помпата, но пък в Камор казаха че няма проблем.

Моят курник, пардон-туринг е с рег. номер 0052CheGevara написа:Penchev написа::OT: МАЧКАТОР,почти съм сигурен,че днес ти беше на Бояна,където се събрахме група за да се замерваме.Тъмносин Туринг 8899 регистрация или нещо такова ... Съжалявам само,че не те извиках да се пуснем ей така ,за шоутоНа каква мощност си в момента
![]()
Георги Пенчев
да той е бил - същия туринг като моя, само дето номера му е по гаден

Последна промяна МАЧКАТОР на 14 Ное 2005, 14:51, променена общо 1 път
Е сложи някоя снимка в галерията да го видим, де!
А по темата - смятам, че си направил правилния избор с дизела - скъпи са за поддръжка, но като че ли се развалят по-рядко от бензиновите. С бензинов двигател винаги можеш да се изкушиш да сложиш едно газово и да изтормозиш машинката.
А по темата - смятам, че си направил правилния избор с дизела - скъпи са за поддръжка, но като че ли се развалят по-рядко от бензиновите. С бензинов двигател винаги можеш да се изкушиш да сложиш едно газово и да изтормозиш машинката.
Последна промяна Hex на 14 Ное 2005, 14:47, променена общо 2 пъти
'02 BMW 525d
Абе остави сега, ти пък много навътре го вземаш начиMr.White написа:Мачкатор, кажи кви ядове си имал да знам кво да гледам,че малко ме наплаши с тва изказване![]()

Дърпай винаги ръчната преди да отпуснеш спирачката при оставяне на "паркинг" на автоматика....
А иначе няма нито един ТДС ,който да не дава грешки в помпата

Сега ,ако колата е на над 330 000километра съвсем скоро ще се разпадне задна скорост.....относително "евтин" ремонт-около 1400лева

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Безмислените постове на ЛС, моля!
Penchev, това важи и за теб приятелче!!!
ПП. ако мачкатор-а искаше да му знаете номера и колата, щеше да си я сложи в галерията или поне да я изпише в профила си!

ПП. ако мачкатор-а искаше да му знаете номера и колата, щеше да си я сложи в галерията или поне да я изпише в профила си!
Последна промяна ICE на 28 Апр 2006, 1:41, променена общо 1 път
МАЧКАТОР написа:Абе остави сега, ти пък много навътре го вземаш начиMr.White написа:Мачкатор, кажи кви ядове си имал да знам кво да гледам,че малко ме наплаши с тва изказване![]()
Мерси на всички за пожеланиятаЯдовете ,които съм имал са АВТОМАТИКА и тъпия НИВОМАТ
другото са дреболии
![]()
Дърпай винаги ръчната преди да отпуснеш спирачката при оставяне на "паркинг" на автоматика....
А иначе няма нито един ТДС ,който да не дава грешки в помпатане се притеснявай-колкото повече я яздиш и не й обръщаш внимание, толкова по-малко се чупи
![]()
Сега ,ако колата е на над 330 000километра съвсем скоро ще се разпадне задна скорост.....относително "евтин" ремонт-около 1400лева
зимата не замръзва ли ръчната така като се дърпа

No bling at the Ring
- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
Честито и от мен! Уникален автомобил!
Аз искам да ви питам колко е относителната разлика в цената на една 520 и 525тдс, за 97г. моделите, например? т.е. с колко по-скъп е дизела приблизително.
Аз искам да ви питам колко е относителната разлика в цената на една 520 и 525тдс, за 97г. моделите, например? т.е. с колко по-скъп е дизела приблизително.
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3